Bára T. - rádio
Politika...
Volby se blíží
nehledě na to, že pořád platí “protoze vlastnil celou ekonomiku, vsechny podniky a zisky z techto vsech podniku spadaly pod statni rozpocet.” - v Rusku to nebude “celá” ekonomika, ale klíčová odvětví bez diskuze… Zato mandatorní výdaje budou prd prd, protože koho zajímá, jestli má děda na Altaji důchod.
FRČ
Zajimava poznamka, tak jsem se zeptala umelaka a Rusko porad vede, takze v kombinaci s mensimi vydaji mam pravdu, ostatne na wiki je slozeni statniho rozpoctu Ruska, muzete se tam podivat, ze vetsina je z ropy a plynu
Ropa: USA: 46 mld. barelů
Rusko: 58 mld. barelů
Rusko má tedy jen asi 26 % více ropy než USA.
Plyn: USA: 584 Tcf ≈ 16,5 bilionu m³
Rusko: 1 559 Tcf ≈ 44,1 bilionu m³
Rusko má tedy asi 2,7× více plynu
https://www.facebook.com/reel/1762176348541637
😂
Já se zase dočetla, že USA těží zvětšiny ropu, kterou nemohou zpracovávat, že tu svou musejí vyvážet a tu těžkou musejí dovážet, kde se jim samozřejmě také část potenciálu vypaří.
assil:Zajimava poznamka, tak jsem se zeptala umelaka a Rusko porad vede, takze v kombinaci s mensimi vydaji mam pravdu, ostatne na wiki je slozeni statniho rozpoctu Ruska, muzete se tam podivat, ze vetsina je z ropy a plynu
Ropa: USA: 46 mld. barelů
Rusko: 58 mld. barelů
Rusko má tedy jen asi 26 % více ropy než USA.
Plyn: USA: 584 Tcf ≈ 16,5 bilionu m³
Rusko: 1 559 Tcf ≈ 44,1 bilionu m³
Rusko má tedy asi 2,7× více plynu
To ale nevysvětluje tu podstatu hospodaření s přebytkem o kterém si ostatní mohou nechat jen zdát. V minulosti Rusko také hospodařilo s deficitem a ropy a plynu mělo stejné množství. Čím by to mohlo být? 😀 Umělá inteligence mnohokrát děsně blafe, čerpá informace napříč věky a neřeší relevanci. Klidně vám bude odpovídat ze zdrojů jako jsou fóra a to podle nespecifikovaných kritérií.
Ona je také otázka, čemu se v Rusku říká deficit a přebytek a jak se to z Ruska reportuje…
N:To ale nevysvětluje tu podstatu hospodaření s přebytkem o kterém si ostatní mohou nechat jen zdát. V minulosti Rusko také hospodařilo s deficitem a ropy a plynu mělo stejné množství. Čím by to mohlo být? 😀 Umělá inteligence mnohokrát děsně blafe, čerpá informace napříč věky a neřeší relevanci. Klidně vám bude odpovídat ze zdrojů jako jsou fóra a to podle nespecifikovaných kritérií.
Proto je dobré říct si o zdroje a informace ověřit