Aktuálně: 2 324 inzerátů289 926 diskuzních příspěvků20 971 uživatelů

Politika...

Buggyra
Buggyra 26.08.2026, 15:29:07 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 26.08.2026, 14:22:48

Moc složitý. Tj. při moc velkém odběru blackout hrozí (víme), při moc velké výrobě blackout nehrozí (super, tak nás přetoky z Němec moc netrápí, ani Němci by neshořeli), tak to půlka mého hypotetického problému není problém 🙂 Já si to tak nějak tušila. Někde jsem na to určitě viděla nějaká videa, kde to někdo vysvětloval.

Nicméně fakt je, že blackoutů z jakýchkoli výkonových důvodů se u nás děje málo, když už blackout, tak musí spadnout drát (spadnout strom, utrhnout námraza…). Většinu těch výkonových vln síť zvládne zregulovat.

Buggyra
Buggyra 26.08.2026, 15:30:41 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 26.08.2026, 13:23:07

Ale tohle znamená nařídit soukromým firmám spoustu věcí, kdo to bude platit?

No ty firmy. Myslíte, že se někdo stará u naší firmy, jak zařídíme, že dodáváme dřevo z nevymýcených ploch, které nebyly přeměněny na pole s kokou? Nikoho nezajímá, legislativa je tu, tak si to zařiďte jak umíte, nebudete splňovat, nikoho nezajímá, tu máte flastr jako kráva a hlavně nikdo od vás nebude chtít kupovat, protože všichni se budou bát flastru jako kráva. Teď v červnu nařízení na emise formaldehydu ze všech dřevěných výrobků. Testy stojí moji měsíční mzdu za vzorek. Zajímá někoho? Asi mě propustí, aby na to měli. Jsem zvědavá, kdo jim v pracovní době pak poleze psát si na sockách 😜 Nařízení o obalech platí i pro nás. Opět, trápí to někoho? Nikolivěk, jen nás. 🙃

jednou jsme v sojuzu, tak musíme ťapat jak sojuz rozhodne 🙂

Orionka (neregistrovaný) 26.08.2026, 15:49:41 xxx:xxx.1fe4:5402
Buggyra:

no mně nestačí 😀

Klidně dál věřte na netopýry. Věta- prohlelášeni “zlikvidovat německé jaderné elektrárny byla chyba”. Také na to určitě měli dokonalé vědecké studie. Za peníze vymyslí cokoliv.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.