Buggyra:no mně nestačí 😀
Klidně dál věřte na netopýry. Věta- prohlelášeni “zlikvidovat německé jaderné elektrárny byla chyba”. Také na to určitě měli dokonalé vědecké studie. Za peníze vymyslí cokoliv.
Moc složitý. Tj. při moc velkém odběru blackout hrozí (víme), při moc velké výrobě blackout nehrozí (super, tak nás přetoky z Němec moc netrápí, ani Němci by neshořeli), tak to půlka mého hypotetického problému není problém 🙂 Já si to tak nějak tušila. Někde jsem na to určitě viděla nějaká videa, kde to někdo vysvětloval.
Nicméně fakt je, že blackoutů z jakýchkoli výkonových důvodů se u nás děje málo, když už blackout, tak musí spadnout drát (spadnout strom, utrhnout námraza…). Většinu těch výkonových vln síť zvládne zregulovat.
Ale tohle znamená nařídit soukromým firmám spoustu věcí, kdo to bude platit?
No ty firmy. Myslíte, že se někdo stará u naší firmy, jak zařídíme, že dodáváme dřevo z nevymýcených ploch, které nebyly přeměněny na pole s kokou? Nikoho nezajímá, legislativa je tu, tak si to zařiďte jak umíte, nebudete splňovat, nikoho nezajímá, tu máte flastr jako kráva a hlavně nikdo od vás nebude chtít kupovat, protože všichni se budou bát flastru jako kráva. Teď v červnu nařízení na emise formaldehydu ze všech dřevěných výrobků. Testy stojí moji měsíční mzdu za vzorek. Zajímá někoho? Asi mě propustí, aby na to měli. Jsem zvědavá, kdo jim v pracovní době pak poleze psát si na sockách 😜 Nařízení o obalech platí i pro nás. Opět, trápí to někoho? Nikolivěk, jen nás. 🙃
jednou jsme v sojuzu, tak musíme ťapat jak sojuz rozhodne 🙂
Buggyra:no mně nestačí 😀
Klidně dál věřte na netopýry. Věta- prohlelášeni “zlikvidovat německé jaderné elektrárny byla chyba”. Také na to určitě měli dokonalé vědecké studie. Za peníze vymyslí cokoliv.