Aktuálně: 2 751 inzerátů262 197 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Třetí víčko

Doron
Doron 17.06.2025, 21:00:07 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 17.06.2025, 20:33:30

Tak to je paráda !

Hlavně svoje potíže neumenšujte.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 17.06.2025, 21:35:19 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 17.06.2025, 20:33:30

Já přeju, ať usnete🌷. A taky, ať se to v dobré obrací. Dobrou noc❤.

Canka
Canka 17.06.2025, 21:44:55 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky,

Takže především gratuluji Coudas a Bobče!!Obě holky velký úspěch🫠 Bobi tobě hlavně přeji,aby to vyšlo a náležitě tě dali do kupy..ať se už netrápíš..a Coudas,co jdeš studovat dál,když jsi tak dobrá?😀

Holky já jsem jelito..snažila jsem se vypěstovat z pecky avokáda kytku..že to omyju tu pecku,píchnu na párátka a prdnu do vody a počkám,až to pustí kořeny a pak zasadím…a čekám a čekám..a kořeny furt nikde..tak prostuduji internet a zjistím,že jsem blbec nesundala tu slupku svrchní😂Já jsem jelito..

Jsem doštípaná od těch malých debilních mušek..potřebovala jsem dneska posbírat napadaný větve kolem ohradníků,prostříhat větve a posekat trávu pod ohradníkama,aby tam proudila elektrika a u toho mě tam zeštípali ty mušky..a když jsem pak plela zahrádku,tak tam se do mě pustili i komáři..mám všude takový ty fleky s červenou tečkou uprostřed..a na noze mám jeden obrovský nateklý pupen od hovada..vypadám jak týraná žena🙄

Začínám být fakt trochu frustrovaná z toho,že ty slepičky fakt furt nenesou..ty co jsem měla před tím,ty hnědé,ty nesly týden po tom,co se přivezli…ale byli starší no..ale tyhle mi přijdou velký prostě už..no snad se dočkám a v červenci už začnou..

lesnizinka
lesnizinka 17.06.2025, 22:54:57 xxx.xxx.89.234

Niki nevím, jakové pitomé mušky máš ty, ale vypadám stejně jak ty. Na vnitřku stehna velký štípanec, ani nevím od koho kdy, každý večer mě doštípou takové ty blbé pidimušky, které jdou vyloženě do vlasů, takže i skoro potmě už nechávám naražený klobouk, aby se nedostaly…tudíž jsem jak pako😜Zapomněla jsem na klošáky, kteří mě dožrali už někdy minulý týden, kromě velkých štípanců mám za krkem od nich uzliny zas naběhlé tak, že nemůžu pořádně otočit hlavou. A v neposlední řadě áno, komáři každý večer, píchají mrchy i přes oblečení👎

Niki na avokádu myslíš tu hnědou až na pecce? Ne, tu sundavat nijak nemusíš, jen ji nedávej do vody, ale normálně ji zasaď do zeminy tak, že kulatým dole, špičkou nahoru a kousíček špičky, vyloženě tak půl cm jí nech trčet ze země ven. Sadím tak avokáda pořád. Většina mi po pár letech stejně chcípne. Pravidelně  po tom, co ho zastříhnu, aby se rozvětvilo👎To zase nevím já, co s tím🤔

Bobca
Bobca 18.06.2025, 06:14:04 xxx.xxx.20.192

hezké sluníčkové ránko☀️..

Všem děkuji za reakce…budu dnes napjatá jak struna čekat telefon(ale asi to nebude tak rychle,nemá jen mě na práci..je těch papírů hafol-samá čísla..A ptala se mě sestra,kde mi dělali MR a rentgen(oboje na fakultce naštěstí)…A to se rozjelo zrovna,když mám “rozjeté” rehabky..kontrolu v Olmiku 27.6…tu asi zruším..Psala jsem včera mejl mému neurologovi..tak byl taky rád..Ale vidíte tu absurditu? člověk aby si sám sháněl po republice doktory,kdo tě dřív zoperuje…Kocourkov..a to nejsem určitě sama…

Hlavně svoje potíže neumenšujte.

Doron-já mu popsala popravdě ty moje stavy i co se týče,kdy to začalo,kam jsem chodila na kapačky,PRTy.. Bolesti i vytlačování moči...nechození..vozík..beznaděj..No a pak ty všechny dokumenty..I doporučení od mého neurol.pro případnou jinou nemocnici..což bylo určitě klíčové..Ještě že jsem vytáhla tu tiskárnu ze skříně a zprovoznila,že to můžu oskenovat doma..

Coudas (neregistrovaný) 18.06.2025, 06:58:37 xxx.xxx.126.144

Děkuji všem za gratulace.

Nikčo dobrá vůbec nejsem, spíše naopak, byl by to dost trapas, kdybych po patnáctileté praxi neudělala zkoušky v oboru.  Dělala jsem si v zoufalství i legraci, že když učňák neudělám, půjdu vrátit živnosťák. Nejsem studijní typ, když je něco proti mé přirozenosti, tak se to stejně nenaučím (např. odchov prasat - pro mě je to týrání zvířat, ta jejich “technologie”), jsem ráda, že mám madurídu, a na vejšku jsem se nedostala, a stejně bych jí nedala. Takže fakt nejsem dobrá, vždyť je učňák druhé nejnižší vzdělání po základce 🙂. 

Ale máš pravdu, že “dál” musím jít, to byl teprve první papír, který jsem musela udělat pro druhý a daleko potřebnější papír. Nestudovala.jsem za mlada, holt musím za stara. Teď musím počkat na datum kurzu na Veterinární univerzitě v Brně, ale ten je naštěstí jednodenní a online a až pak můžu říct je to za mnou. Mám ráda věci v pořádku a snažím se dodržovat, co je nařízeno shora, i když je to kolikrát nesmyslná buzerace. Ale jednou zákony máme, že si je každej vykládá po svém je věc jiná. Nebudu se pouštět na tenký led,  za debila už jsem byla dost na “koních”. 

Jdu si naposled užít prázdnin jako “dítě” 😂 a pak zas hurá do bězného života dospělého. Mají štěstí, že na tý škole není naše dítě, jako žák jsem spíše držela hubu (i když včera u zkoušky jsem už byla drzá, jak to umím), jako rodič bych je tam nakopala někam, i když oni si to nemyslí. A kdyby měl někdo chuť se zasmát neštěstí druhého, jako vždy blog - https://katchabka.webnode.cz/skola-na-stary-kolena/

Tak ať se všem daří co nejlépe.

Káťa

Bobca
Bobca 18.06.2025, 07:15:01 xxx.xxx.20.192

Další novinka--Mám termín konzultace “tam v Karviné”🎵 1.7. v 10-12 hod..🙏

Dájo-tisíceré díky za navedení KAM…já to hledala pod něčím jiným..

Buggyra
Buggyra 18.06.2025, 08:10:28 xxx.xxx.198.226

Jsem doštípaná od těch malých debilních mušek..

Někde jsme zachytili krásný familierní výraz pro tyhle mrchy → pičurky. Pičurky nebo gnus jim říkáme 🙂

Jinak to máte z toho, že chodíte polonahé. Já chodím od malička v dlouhých rukávech a dlouhých kalhotách, ani se raději z důvodu duševní pohody osazenstva nebudu rozepisovat o holinkách… Jenže já jako malá taky byla na tyhle kousavé věci dost háklivá, každou ďobku jsem rozškrábala do nepříčetna, doteď mám různě po těle díry jako od neštovic… A jo, sem tam mě něco ďobne, ale je to zřídka. Taky samozřejmě výhoda, že u nás je sucho, sucho, sucho (žádné mokřady a strouhy…) a v blízkosti žádné krávy, které by to lákaly. Jen teda když sousedi přiženou koně, tak ti s sebou přitáhnou vždycky hovada velká jako záchranářské vrtulníky. To aby se člověk bál plácnout, že si zlomí zápěstí…

Buggyra
Buggyra 18.06.2025, 08:15:02 xxx.xxx.198.226

Já samozřejmě také blahopřeji a těším se z úspěchů všeho druhu 🙂

kometa
kometa správce
18.06.2025, 08:18:37 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.06.2025, 08:10:28

hovada velká jako záchranářské vrtulníky

😄

Daja
Daja 18.06.2025, 08:25:21 xxx.xxx.99.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 18.06.2025, 07:15:01

No jujííí, snad to vše vyjde na 200%. A je to ta Karviná 4- Ráj?

Bobca
Bobca 18.06.2025, 08:53:02 xxx.xxx.20.192

každý večer mě doštípou takové ty blbé pidimušky,

U nás se tomu říkalo “pičurky”..ale prý je to fakt název..já musela jednou i višňák si na to dát.byla asi nějaká jedovatá…

Bobca
Bobca 18.06.2025, 08:54:39 xxx.xxx.20.192
Daja:

No jujííí, snad to vše vyjde na 200%. A je to ta Karviná 4- Ráj?

no není..tys mi psala právě tu hornickou..Tam jsem se ptala i na toho doktora Bardoně,ale tam ho neznají..tak možná je na té druhé-v tom Raji..

Bobca
Bobca 18.06.2025, 08:57:25 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.06.2025, 08:10:28

ano,teď to čtu..takže se tomu tak asi říká…

Vahine
Vahine 18.06.2025, 09:27:57 xxx.xxx.19.13
Bobca:

Další novinka--Mám termín konzultace “tam v Karviné”🎵 1.7. v 10-12 hod..🙏

Dájo-tisíceré díky za navedení KAM…já to hledala pod něčím jiným..

Bobčo, to je úžasný! 🌷 mám radost s Vámi!

lesnizinka
lesnizinka 18.06.2025, 10:26:12 xxx.xxx.89.234

Téda Bobčo, ledy se hnuly, snad už se to rozjede až k zdárnému konci, který bude vypadat tak, že budeš běhat, sedět bez bolesti👍

lesnizinka
lesnizinka 18.06.2025, 10:28:53 xxx.xxx.89.234

Áno Coudas, správně jsi to pochopila, Nikča ti to potuplovala, k titulu jsem myslela, že to dospěje…budeš doktorka přes krávy😜(přes prasata jsem raděj nepsala😏)

lesnizinka
lesnizinka 18.06.2025, 10:36:35 xxx.xxx.89.234

Tak Buggyro, třeba včera večer, protože večery jsou dost chladné, jsem měla tříčtvrteční tepláky a teda tričko. Tepláky hlavně proto, že lozím po těch kolenách a už mám pod kolenem mozol jak starý dlaždič👎Doštípali mi špek na zádech(v pase) a teda ruce. Onehdá jsem měla dlouhé kalhoty a triko s dlouhým a štípali přes to triko s dlouhým👎Úplně je přitahovalo😲Krávy nemáme, ale koně hned nad pozemkem(ne naše) takže ta hovada důvěrně známe, hlavně muž s kámošema nahoře na kurtu😏Dál do zahrady zatím úplně nejdou, jen ta klasická, co jsou prostě asi všude(mimo center měst) To velké bych se snad i bála praštit, sice mám zápěstí pevná(a to vy jistě taky😉) ale blééé. Jóó, taky jsem si večer ve sprše vytočila na trapézu klíště, naštěstí ještě ani moc nedrželo, nebylo tam asi moc dlouho.

Kousek louky pro Sardullah jsem nafotila, skladba kytek se od jara změnila snad už potřetí.

Obrázek
Sarah01
Sarah01 18.06.2025, 10:50:48 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Jsem doštípaná od těch malých debilních mušek..

Někde jsme zachytili krásný familierní výraz pro tyhle mrchy → pičurky. Pičurky nebo gnus jim říkáme 🙂

Jinak to máte z toho, že chodíte polonahé. Já chodím od malička v dlouhých rukávech a dlouhých kalhotách, ani se raději z důvodu duševní pohody osazenstva nebudu rozepisovat o holinkách… Jenže já jako malá taky byla na tyhle kousavé věci dost háklivá, každou ďobku jsem rozškrábala do nepříčetna, doteď mám různě po těle díry jako od neštovic… A jo, sem tam mě něco ďobne, ale je to zřídka. Taky samozřejmě výhoda, že u nás je sucho, sucho, sucho (žádné mokřady a strouhy…) a v blízkosti žádné krávy, které by to lákaly. Jen teda když sousedi přiženou koně, tak ti s sebou přitáhnou vždycky hovada velká jako záchranářské vrtulníky. To aby se člověk bál plácnout, že si zlomí zápěstí…

No jo, ale co nosíte za oblečení? Mě ty svině poštípou i přes kalhoty. A klíšťata nějak podlezou nebo co, předevčírem jsem si přinesla jedno už zakousnuté. ☹️

Sardullah
Sardullah 18.06.2025, 11:02:52 xxx.xxx.221.216
lesnizinka:

Tak Buggyro, třeba včera večer, protože večery jsou dost chladné, jsem měla tříčtvrteční tepláky a teda tričko. Tepláky hlavně proto, že lozím po těch kolenách a už mám pod kolenem mozol jak starý dlaždič👎Doštípali mi špek na zádech(v pase) a teda ruce. Onehdá jsem měla dlouhé kalhoty a triko s dlouhým a štípali přes to triko s dlouhým👎Úplně je přitahovalo😲Krávy nemáme, ale koně hned nad pozemkem(ne naše) takže ta hovada důvěrně známe, hlavně muž s kámošema nahoře na kurtu😏Dál do zahrady zatím úplně nejdou, jen ta klasická, co jsou prostě asi všude(mimo center měst) To velké bych se snad i bála praštit, sice mám zápěstí pevná(a to vy jistě taky😉) ale blééé. Jóó, taky jsem si večer ve sprše vytočila na trapézu klíště, naštěstí ještě ani moc nedrželo, nebylo tam asi moc dlouho.

Kousek louky pro Sardullah jsem nafotila, skladba kytek se od jara změnila snad už potřetí.

Obrázek

Raduš, neustále tady omílám, jak máš krásnou zahradu…a máš, o tom žádná…ale pro mě je teda top tohle….já jsem spíš na takovou tu přírodní.  Jestli já taky nebudu lesní žínka😇…akorát teda s mojí tonáží spíš boubelatá víla Mavis😂

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.