..to je mi nesmírně lito…hodně síly
..to je mi nesmírně lito…hodně síly
Byla jsi úžasná - vzít si dědoucha nemocného, inkontinentního, problematického do své už tak velké smečky… Udělala jsi mu krásný důchod. Dík ❤️ za něj.
Upřímnou soustrast.
Udělala jste mu krásný závěr života 🌹🌹
janaa:Rony 2009-22.7.2025 U nás od 29.12 2024 z útulku,protože 16ti letého labíka jsem tam prostě nechat nemohla. Nebylo to s ním jednoduché,ale přesto tu řvu jak želva. Bloncky ho přivítaly s otevřenou náručí a bude jim taky chybět.
Prožil krásných pár měsíců navíc. 🥰
To je od Vás tak hezký, že jste si ho vzala. ❤️
Hodný lidi ještě žijou.
Lepší konec života si nemohl přát.
Upřímnou soustrast😢…držte se…kéž by bylo víc takových duší, které dají domov takovému dědouškovi, měl obrovské štěstí, že konec života mohl prožít u vás❤️
Prostě nás ti naši čeníškové opouštějí moooc brzy, ale tam někde na konci duhy se jisto jistě potkáme. A na vás tam bude čekat Mega smečka. Jste pro mně hrdinka, vzít si tak starého důchodce, znamená brzké loučení a na to jsem srab👍
Rony - závěr života jsi měl královský, kdo to má, jednu bloncku na druhou. Ať Ti to za Duhou běhá.
Janaa, děkuju za něj a i když to fakt jednoduchý nebylo, je úžasný, žes to udělala. Smekám a to velmi hluboce. Drž se a když bude nejhůř spočítej si ty krásný dny, který díky Tobě dostal jako dárek.
Janaa, máte velké a dobré srdce ❤️ to už se dneska mezi lidmi moc nevidí. Ronník vyhrál jackpot, pár měsíců navíc, ale jakých☝️ Těch nejkrásnějších… v obležení a společnosti psích dam a s nejlepší paničkou pod sluncem. Obdivuji Vás a děkuji, že jste!
Koukám na ty fotky a bulím taky…😪
Jani DIKY za dedouska!
Tolik mi pripomnel Mirecka ☹️
… kdybys chtela zaplnit misto, tak ted mame trochu prehrsel goldenu … ☹️
Já jsem za tu psí duši tak moc ráda, že jste mu udělala krásný konec života, dojalo mě to. Jste skvělá ♥️.
Soucítím s vámi a zároveň mě hřeje, co jste pro něj udělala. …Jo taky tu slzím
Janaa, pejsu jsem neznala, ale jste skvělá👍Narozdíl od těch, co takové psy vyhodí někde v lese😢
Fate (23.11.2014 - 3.8.2025), mamky fena, její odchov co si nechala doma po odchodu Berušky, byla to tenkrát jediná fenka z vrhu. Výstavně celkem úspěšná, coursing jí taky moc šel a bavil, odchovala 3 vrhy. Její dceru Gaiu si mamka nechala doma.
Čekalo se to, na začátku června ji našli metastáze na plicích, ale jsme dost rozčarovaní přístupem na tý první veterině.
V neděli večer byli na procházce a najednou začala plakat a nemohla na zadní packu. Donesli ji do auta a jeli na veterinu. Na veterině už se na zadní nohy vůbec nechtěla postavit a hodně naříkala, ale jen na ní z dálky koukli "To bude páteř, na to nejsme vybavení, jeďte jinam" a zabouchli jim před nosem... Tak rychle obvolávali kam dál, nakonec od známého dostali číslo, dovolali se, a že maj hned přijet. Dorazili, hned někdo vyběhl (měli ještě jinýho pacienta), aby ji zkontroloval a dali ji rovnou aspoň něco na bolest, než budou mít čas se jí věnovat. Dost rychle došli k tomu, že páteř to nebude, ale sraženina komplet blokovala průchod krve do zadní packy. A vzhledem k tomu že měla metastáze na plicích, už jí dál netrápili.
PS: fotka je, když jsme se stěhovali, ještě nebyl nikde žádný gauč ani nic na co by se dalo lehnout, ale někomu vypadl z krabice podsedák, tak si lehla na něj... A ještě komplet moje a mamky smečka při hlídání 3 roky zpět.
To je mi moc líto😢…rakovina je prevít…
Byla krásná a 11 let není žádný věk… Upřímnou soustrast, ještě že jich máte víc, není pak tolik času smutnit. Držte se!
pěkná basenží holka to byla ❤️ - žije dál ve svých dětech… A krásnou smečku máte
..je mi to moc lito..odešla brzo…držte se s maminkou🌹🌹
Eli, vzpomínala jsi, že je to zlé…bylo jasné, že je, rakovina je nevyzpytatelná, objeví se často z plného zdraví…u pejsků i u lidí. Je mi líto psí holčičky i mamky, samozřejmě i tebe. Člověku jde puknout srdce, když to čte💔
Fenečka byla krásná a v očích má moře moudrosti, je mi to moc líto, že byla tak nemocná. 11 let není mnoho …rakovina je s.iňa. Držte se obě s mamkou!🌷
Pan Bečka, král všech mopsů, už zase šéfuje všem svým mopsím holkám, které ho dřív opustily. Počkej tam na mě ty můj kluku psočičí a nafackuj pořádně každýmu psovi, co půjde okolo…