Dobrý večer, doporučíte prosím dobré krematorium v Praze? Na koho se prosím s důvěrou obrátit, s naším pejskem to nevypadá dobře.

Přeju hodně síly a milosrdný čas.
Přeju hodně síly a milosrdný čas.
Mi:Minulý týden odešla synova vipetka,17 let….Bude mi chybět,byla skvělá.
Krásný věk 🌷
Chingis…je mi to líto 😢
Mi….17 let, tak to je opravdu krásný věk..no čas člověk holt nezastaví 😴
Chingis:??.8.2008 - 27.12.2008 - 15.2.2024 🌈
Chingis, přeji hodně síly k překonání nevyhnutelného…je mi to moc líto 💔
Náhodou jsem narazila na toto téma…
Bety(říkali jsme jí Bellinka) v nedožitých 17.
Máš SZ.
“On je hodnej, on nic nedělá!” “Nechte je, oni si to spolu vyříkají.” “Jsou to jen psi…” Kurva, někteří lidé by neměli mít ani křečka, natož bull křížence. 😢
R.I.P. Terri (čivava, cca 13 let)
….to je mi strašně moc lito….
To je hrozný. Co se stalo, proboha?
Upřímnou soustrast.
To je mně líto, upřímnou soustrast. 💔
Lidská blbost je bohužel věčná. ☹️
Držte se.
Chingis:“On je hodnej, on nic nedělá!” “Nechte je, oni si to spolu vyříkají.” “Jsou to jen psi…” Kurva, někteří lidé by neměli mít ani křečka, natož bull křížence. 😢
R.I.P. Terri (čivava, cca 13 let)
😪😪😪😪… je těžký ztratit psího přítele, když už nadejde jeho čas, ale pokud nepřišel, pokud to způsobil někdo svojí nezodpovědností, pak je taková zráta ještě horší.
Chingis, je mi to strašně líto 😪😪😪 tyhle řeči, co popisujete, neříkám a nemám ráda, když se mi je někdo pokouší říkat v takové situaci. Držte se, muselo to být opravdu hrozné!
Dobrý večer, doporučíte prosím dobré krematorium v Praze? Na koho se prosím s důvěrou obrátit, s naším pejskem to nevypadá dobře.
Ha, reklama! Už to tady bylo.
Si zadejte krematorium v Praze, ne? Otázka pěti vteřin.
Dnes v noci odešel Al Pacino, můj odchov. Bylo mu neuvěřitelých 15,5 roků, vzala ho rakovina. Z tohoto vrhu stále jeden pejsek žije.
(na třetí fotce s mámou Hupi)
Upřímnou soustrast. 💔 Krásný věk, to je sen každého chovatele.
Neuvěřitelný věk. Upřímnou soustrast
Měl přiléhavé jméno…budiž mu věčná sláva. Byl to fešák 🖤 je mi to líto, upřímnou soustrast.
Edit: vždycky se bojím podívat se, když vidím, že někdo napsal 🫣
Upřímnou soustrast. Dožil se krásného věku. 🌹🌹