Sarah…držte se. Nevím, co jiného napsat, nějak se mi vždycky nedostávají slova a to přestože člověk tuhle těžkou chvíli několikrát prožil. Budu na vás a na babču myslet…
Sarah, právě mi došly slova…Vy nejlíp víte, jak babče je a že už to asi není kvalitní žití..udělejte to tak, jak cítíte, že to bude pro babču nejlepší…budu na Vás myslet, držte se🌷 je mi to líto, ale čas zastavit neumíme a vrátit taky ne…vím na 100%, že s Vámi mají všechny psí duše krásný pozemský život a teď je potřeba jednu nechat odejít…
Tak se opět jeden krásný,dlouhý život skvělého přítele naplnil.Jen on sám ví,že se jeho dny rychle krátí a na jeho člověku,který ho celý jeho život doprovází je, se s ním rozloučit,nenechat ho trpět ,ať to jakkoliv bolí.Poděkovat za prožitá léta s ním a být s ním do posledního dechu. Je to těžké,ale s vámi,Sarah,jsme všichni zde.Držte se!!!!!!!!!🌷🌷
Všem děkuju za účast. Už to máme za sebou, Nelinka odpočívá na zahradě. Dnes ráno vypadalo, že už prosí očima, i když misku z masem vylízala. Ale praskl jí nádor a bylo to už opravdu moc ošklivé.