Aktuálně: 2 943 inzerátů223 934 diskuzních příspěvků18 457 uživatelů

Veselé okénko

Q_
Q_ 12.01.2025, 10:23:47 xxx.xxx.113.200
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 11.01.2025, 23:20:41

Tak to máme doma taky husky a nebo je M. jen pohodlná a dříme v ní belgičan a já ho ještě neobjevil🤣

Sardullah
Sardullah 12.01.2025, 10:57:00 xxx.xxx.189.104
Q_:

Tak to máme doma taky husky a nebo je M. jen pohodlná a dříme v ní belgičan a já ho ještě neobjevil🤣

Já tyhle videa husky vs. normální pes  ..miluju. Navíc i ta podkresová hudba k těm videím je super.

Bobca
Bobca 12.01.2025, 21:32:31 xxx.xxx.20.192

tenhle není politický..tak ho sem dám..ostatní byly..😀

Jen podotýkám,že náušnice nosím pořád🤭😎

Obrázek
Repta-A-Repta
Repta-A-Repta 13.01.2025, 11:42:21 xxx.xxx.250.214

Ze života:

"Můj sedmiletý synovec mi s hrdostí ukázal „telefon“, který právě vyrobil z provázku a dvou plechovek. Vytáhl jsem svůj iPhone a řekl: “To je hezké, ale podívej se, co děti ve tvém věku dělají v Číně.”

“Když Sára řekla: „Mojšele, jseš prostě nejlepší”, Moše si uvědomil, že se někde porovnávalo.”

“Nikdy nezapomenu na výraz ve tváři pokladní, když si prohlížela balíček ptačích semen na pásu. Zeptal jsem se jí, jestli neví, jak dlouho trvá, než ti ptáčci vyrostou, když zasadíte semena.”

A nakonec - proč je lepší patřit na západ než na východ:

"Prezidenti Trump a Putin vedou akademickou debatu o tom, jak jsou k nim jejich národy loajální. Dohodnou se, že provedou test. Trump povídá svému tajemníkovi: "Pane tajemníku, vyskočil byste pro mě z okna tohoto mrakodrapu, prosím?" Tajemník povídá: "Pochopte pane prezidente, mám ženu, děti - to nejde..." Pak se dostane ke slovu Putin. Zařve jenom "Boris! Okno!" A Boris už se řítí k oknu připraven k výskoku. Trump ho zarazí a povídá "Klid Borisi, to byl jenom takovej testík, nikam neskákej, ale řekni mi - ty bys fakt hópnul?" A Boris na to: “Pochopte pane prezidente - mám ženu, děti...”

Vahine
Vahine 14.01.2025, 12:57:15 xxx.xxx.16.185

Kdybyste někdo potřeboval vyrobit límec pro psa či kočku…

Skoro všichni plyšouni jsou nemocní a potřebují límce 😛🤭

Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 14.01.2025, 13:04:34 xxx.xxx.153.254

Jak ty děti chovatelsky  ovlivňujem🤣. Moje dcera, když byla malá zas chodila na očkování proti blechám a klíšťatům, protože blechy a klíšťata jsou potvory a každý hafík to ví. (Že smotala dohromady očkování na encefalitidu a antiparazitika co dostávali chlupatci se doktorovi vysvětlit muselo posléze).  

Buggyra
Buggyra 14.01.2025, 13:11:52 xxx.xxx.198.226

Já měla celou vete lékárničku! Měla jsem jehly z dřevěných tyček z něčeho (dost možná to byly nějaké starobylé knoflíky válečkové zkosené) a inj. stříkačky z takových těch mininádobek na řezané květiny, do toho jsem si ty “jehly” nasazovala, úplný profík. Samozřejmě vyrabovala domácí lékárničku obvazů a obinadel, přikládala dlahy, babička musela trpělivě držet při obvazování a pak dostávala piškůtek 😀 a předstírala, že jí vůbec nemrtví ruka pod tím utaženým obinadlem… Malé lahvičky od kdečeho jsem měla popsané magickými názvy a v nich kuličky rybízu nebo antiperle…

lupus4
lupus4 15.01.2025, 01:02:59 xxx.xxx.205.61

PRAVDA O PSÍCH VÝSTAVÁCH AJ. ! 🤣😂 "Lidem se prostě zavděčit nemůžete… 

* Když se bavíte o psech, hrajete si na chytráka a když ne, jste snob.... 

* Když se nezastavíte u kruhu na kus řeči, jste namyšlený a když ano, nejspíš máte potřebu se předvádět... 

* Když své psy vystavujete, berete ostatním jejich šance na výhru, když je nevystavujete, bojíte se konkurence... 

* Když vyhraje váš pes, je to proto, že se s rozhodčím znáte, když ne tak prostě neumíte nic pořádného odchovat... 

* Když po výhře poděkujete rozhodčímu, tak politikaříte, když mu nepoděkujete, neumíte se slušně chovat...

* Když prohrajete a poblahopřejete vítězi, jste pokrytec, když prohrajete a nepoblahopřejete vítězi, neumíte prohrávat... 

* Když chováte méně než dvacet let, jste začátečník, když chováte více než dvacet let, měl byste toho nechat a pustit k tomu mladší...

* Když používáte vlastní chovné psy, trpíte chovatelskou slepotou, když používáte cizí chovné psy, nejspíš nemáte o vlastním chovu nijak zvláštní mínění... 

* Když prodáte všechna štěňata, tak je to proto, že nestojí za to si je nechat a když si je necháte, tak jste je nejspíš nemohli prodat..."

— autor neznámý😉

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.