to je dobrý 😀

druhá část..🙂
druhá část..🙂
3 část🙂
4.část🙂
první část.
😀 ty poslední tři jsou bomba 😀
došly mi další🙂
tak pro dnešek asi stačí🤗🤭
nějaká nostalgie, Bobčo…..
Tak Buggyra říkala, že i sem 🙂
In Czechia beavers built a dam in 2 days, which local authorities had been planning for 7 years The animals saved the administration $1.2 million. A project to restore wetlands in the Brdy Landscape Park had been in development since 2018. Over the years, the administration gathered all the necessary permits and was ready to begin construction. But it turned out to be unnecessary—local beavers, which have lived in the park since 2020, took matters into their own hands, building dams in the required locations. "The beavers saved us 30 million Czech korunas. They built the dams without any project documentation—and for free," said the head of the nature reserve administration.
mě nějak zásobují🙂🙂
druhá část🙂
assil:Tak Buggyra říkala, že i sem 🙂
In Czechia beavers built a dam in 2 days, which local authorities had been planning for 7 years The animals saved the administration $1.2 million. A project to restore wetlands in the Brdy Landscape Park had been in development since 2018. Over the years, the administration gathered all the necessary permits and was ready to begin construction. But it turned out to be unnecessary—local beavers, which have lived in the park since 2020, took matters into their own hands, building dams in the required locations. "The beavers saved us 30 million Czech korunas. They built the dams without any project documentation—and for free," said the head of the nature reserve administration.
no a jako…my,co neumíme anglicky,tak utřem?🤔tak aspoň ve zkratce,vo co go,hm?🙏
Ti co neumí anglicky, použijí překladač, třeba deepl
V Česku bobři za dva dny postavili přehradu, kterou místní úřady plánovaly sedm let Zvířata ušetřila správě 1,2 milionu dolarů. Projekt obnovy mokřadů v krajinném parku Brdy se připravoval od roku 2018. Během let správa shromáždila všechna potřebná povolení a byla připravena zahájit stavbu. Ukázalo se však, že je to zbytečné - místní bobři, kteří v parku žijí od roku 2020, vzali věci do svých rukou a na potřebných místech postavili hráze. „Bobři nám ušetřili 30 milionů korun. Hráze postavili bez jakékoliv projektové dokumentace - a zadarmo,“ řekl vedoucí správy přírodní rezervace. Translated with DeepL.com (free version)
vím,že to je veselé okénko…ale kam to dát??když je to tak úžasné?🤗
další….
poslední..🥰
to je dobrý 😀
a ještě
První vtip je přesný! Kolegovi se kocour prošel po klávesnici. A otočil mu obraz o 90 stupňů. Prý při tom musel stisknout kombinaci čtyř kláves. Ale tak má čtyři nohy, tak proč ne.
Můj kocour mi zase zapnul funkci přehrávání filmu pro nevidomé. Ani jsem nevěděla, že něco takového existuje.🙂
kometa:První vtip je přesný! Kolegovi se kocour prošel po klávesnici. A otočil mu obraz o 90 stupňů. Prý při tom musel stisknout kombinaci čtyř kláves. Ale tak má čtyři nohy, tak proč ne.
Můj kocour mi zase zapnul funkci přehrávání filmu pro nevidomé. Ani jsem nevěděla, že něco takového existuje.🙂
Zvířata jsou neskutečně šikovný. My jsme si svého času zapnuli na varný desce nějakým omylem dětskou pojistku a pak jsme gůglili návod, abychom tu desku byli schopní zapnout… zmáčknout jedno kolečko, pak najednou kombinaci dvou koleček a pak jedno jiné kolečko… a ještě v určitém tempu jinak jsme zapli kulový a Sára udělala hopsá a tlapajznou ty kamna zapnula na první dobrou.
Což mi potrzuje moje podezření, že dětský pojistky jsou od toho, aby to nemohl zapnout dospělej člověk… dítě i pes to zapnou v pohodě.