Pro Bobcu… tak ti ď… ftipný to nebylo vůbec, akorát jsem dostala strašnou chuť na dorta😴😅 a teď na ty dorty budu furt myslet a neusnu…
Pro Bobcu… tak ti ď… ftipný to nebylo vůbec, akorát jsem dostala strašnou chuť na dorta😴😅 a teď na ty dorty budu furt myslet a neusnu…
dítě i pes to zapnou v pohodě.
To vidím jako výzvu pro AI! 🙂
Sardullah:Pro Bobcu… tak ti ď… ftipný to nebylo vůbec, akorát jsem dostala strašnou chuť na dorta😴😅 a teď na ty dorty budu furt myslet a neusnu…
No ale to jsem jako nechtěla🙏..🤭..ale podělit jsem se musela,to uznáte🤗taková nádhera..🥰
taková akosi kvadratura hřebečka 😀
došlo mi dnes po ránu😀
😂😂…to nejsou vtipy…to jsou životní moudra a svatá pravda…si mě zase pobavila..😂
megi-the-pes:
🤣😂
megi-the-pes:
chudák pesan😟
Mě spíš překvapilo, že reagoval, i když nos mu musel říkat, že jako nic.
Mám někde podobné video s Tori Rose, jen na obrazovce je místo slaniny konopí. 😅
Bobca:chudák pesan😟
Já si myslím, že ten pes neví, že je tam slanina. Takže smát se klidně můžem. 😀
Mě napadlo, jestli tu obrazovku nenatřeli něčím atraktivním. Třeba tou slaninou.
Německo zakáže jezdit vpravo Z obav před ziskem AfD Německo preventivně zakáže jezdit vpravo. Podle našich zaručeně pravých informací se nejméně do voleb zakazuje také psát pravou rukou, sběr praváků v lese, pravý úhel a pravoslaví. Pravice měla být triumfálně potřena také zákazem používání pravé ruky při jídle, konkrétně při manuální manipulaci soustem do ústní dutiny. Tomu zabránili noví Němci s asijským migračním pozadím, které levačce tradičně předepisuje obsluhu zcela jiného úseku lidské anatomie. Po kritice tak budou strávníci povinni nějak se najíst levou rukou jen v zařízeních veřejného stravování, na zastávkách hromadné dopravy a do sto padesáti metrů od školních zařízení a dětských hřišť. Zavedeny budou povinné kvóty pro leváky, dosud podprezentované na všech úrovních. Tereza Šimůnková
Původně jsem to chtěla dát do politiky, ale nebyla jsem si jistá. Snad to patří sem.
Jako,tohle je snad apríl,né…?🤭
Chudák ten starší na gauči, ne?
Mě přišlo divné,že ten u telky snad ani nemohl vidět,co tam je..jedině,že to fakt natřeli kvůli filmování špekem..no a ten druhý? jen pokukoval.🤭ale viděl,co tam je zdálky…
Asi moc přemýšlím🤭