teoreticky by meli….zivot s nimi rika neco jineho….
zkuste si dat tmavou pletovou masku a vylezt z koupelny 🤣🤣
Bůček sleduje obraz, megi ne, megi to jakoby vůbec nevidí. Bůčkovi vlastně ten obraz ani nemusím zapínat, stačí jeho odraz v monitoru… nebo v okně… a můžu jít na tři dny pryč.
Mně se líbil ten retrívr na gauči, jak říkal - já ho vůbec neznám, dejte to pryč, co to je, zavřete to někam s celodenní péčí.
A vůbec přestáváte bejt vtipný.
Už aby došla Varaxi s nějakým černým humorem.
černý humor
Tohle teda nevím, jestli není už trochu moc…
aha, no tak já nesleduju nic, ale byl tam hošíček, který naštěstí měl košíček, jinak by byl fižirant dost asi v průšvihu - je to k9, dva fižiranti vedle sebe, pes vyráží, jeden z fižirantů udělá úkrok za toho druhého, pes jde nejprve po tom, co má na dosah a pak si podá moc pěkně toho druhýho, nejde zezadu na ručičku, nenene, krčíček, hlavička by se mu líbily víc, pak si ho položí ……. výborný. Psovod má plný ručky práce.
Farmář ženě: "Dvě naše slepice už neponesou vejce."
"Jo? A jak to víš?"
“Před chvílí jsem je přejel traktorem!”
Xxx
Baví se dva kamarádi: "Tak jsem nechal utratit svýho psa..." - "Byl vzteklej?" "No, nadšenej nebyl..."
Xxc
Patolog popisuje svůj vztah k práci: Mám rád otevřené lidi, i když se ke mně chovají chladně.
xxx
Víte jaký je rozdíl mezi krajením cibule a smrtí koně?
Žádný... brečíte u toho, ale do guláše to prostě patří.
xxx
Sedí zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznavač adrenalinových sportů v jedné cele.
Zoofil: “Chtělo by to kočku.”
Pedofil:"Spíš koťátko."
Nekrofil:"Mrtvé."
Sadista:"Tak to bych ho zabil já."
Vyznavač adrenalinových sportů:"Mňau!"
xxc
Telefonuje chlapík hasičům: “Rychle, okamžitě přijeďte k nám, hoříme!”
“Dobře pane, jak se k vám dostaneme?”
"Ježíši, to už nemáte ta velká červená auta...?!"
xxc
Jedou 2 kostry na motorce a ta jedna povídá: “zastav”
Tak zastaví a najednou vidí kolegyni jak táhne náhrobní kámen a povídá: “proč to s sebou táhneš?”
Druhá kostra: “přece nepojedem bez dokladů”
ccc
Co se stane z taťky Šmouly, když ho přejede tramvaj? Taťka Šmouha.
xxc
Jaká je nejlepší psí rasa kouzelníků?
Labrakadabrador.
Xxx
Jak se říká veselému vitamínu C?
HHC.
xxc
Jak se nazývá rodinná fotka sirotka?
Selfie.
Buggyra, Varaxi 😀 😀 hrozný! Hrozný! hrozný! 😀
Děkuji za uznání. 🙂
Ph:me to prijde, ze ten pes fakt vnima, co vidi…a ne vzdycky si to overuje dalsimi smysly:
Já si vždycky myslela, že se pes (možná kromě chrtů) primárně orientuje čichem. Tak asi ne.
Co se stane když na Slovensku vybuchne atomová elektrárna? Slováci budou zpívat Kde domov můj a Češi Nad Tatrou sa blíská.
Na světě je tolik talentovaných fotografů... A pak je tu ta paní, co mě fotila na občanku.
Nový vedoucí úřadu nastoupí před úředníky a říká: "Ode dneška zavádím nový týdenní pracovní pořádek: pondělí: oddych po víkendu úterý: příprava na pracovní den středa: pracovní den čtvrtek: oddych po pracovním dni pátek: příprava na víkend sobota, neděle: víkendové volno. Když domluví, přihlásí se jeden úředník a ptá se: "A v tu středu se tady budeme jako jebat do kolika?
teoreticky by meli….zivot s nimi rika neco jineho….
zkuste si dat tmavou pletovou masku a vylezt z koupelny 🤣🤣
ale pokud jsou uvyklý…. naši psi jsou dost zvyklý, že je takhle páníček zlobí. Včera nesl z pošty balík (nešel po vystoupení z auta domů, ale rovnou na tu poštu), my šli zrovna ven, když docházel dom, tak si před brankou “nasadil” před xicht tu krabici v domnění, že budou řvát a voni málem vyvrátili branku v nadšení, že jsem ho cestou z práce nikde neztratila a že se našel a dorazil. Odhalili ho hned.
Mí čokle se řídí zrakem, je to lepší než čichem, nestopují, jen výjimečně, mám čas reagovat, ten zlomek vteřiny. Ale jsem jako ten reflektor vně státní hranice. 🙂 Dokolečka dokola se točím na louce. Bohužel jim stačí i stojící zvířátko, nemusí utíkat.
Ale já bych se jinak nudila, takže.
Varaxi 😀 😀
tak jasne ze si domaci pes dost zvykne.
a zrovna tenhle pripad -kdyz ho prvne citi, cekaji - a az pak vidi -tak to neni takove prekvapko.
ale prekvapit dokazete i domaciho psa, ze nechape…vsak ty videa, jak mizi majitel za dekou - ten pes ho taky citi - ale nevidi -a chvilku nechape
kdyz ho prvne citi, cekaji - a az pak vidi -tak to neni takove prekvapko.
hm pravda
To s tou dekou chci už hrozně dlouho zkusit, ale nemám nikoho, kdo by to natočil a taky si nevzpomenu. Možná je to ale lepší, protože v mým podání je mi jasný, že nestačím zmizet, že se do deky zamotám, upadnu, zlomim si min. obě nohy a bude z toho groteska.
Nechci být škodolibá, ale právě proto by to měl někdo natočit. Ať se zasmějeme všichni. No ne?😀
assil:Asi sem se to tematicky hodí, i když to není primárně vtip
Janovy Werichovy pohádky mě rozsekaly natolik, že jsem spadla z postele a nemohla dočíst.
https://x.com/AMAZlNGNATURE/status/1889382962237468732?t=_f1lc3-tdPfiao_JvS3bfA&s=19
z fejsbůku
To je výstižný🤣
On o ovečkách a bordeře napsal knížku. Známá mu dělala grafiku. Prej je to docela vtipný. Pavel Mondschein se jmenuje.