No tak zpět k tématu….😊
No tak zpět k tématu….😊
Předposlední a poslední 🤣👍. Bohužel velmi ze života.
https://www.facebook.com/reel/674538688860417
tak konečně jsem pochopila, proč se nemůžu trefit do zásuvky😂
Zaparkoval jsem auto u supermarketu a stáhnul okénka, aby můj pes měl dost čerstvého vzduchu. Ležel natažený přes celou zadní sedačku a já chtěl mít jistotu, že tam zůstatne. Ustupoval jsem od auta a s namířeným prstem jsem přísně opakoval: "Zůstaň! Zůůůstaň!!! Slyšíš? Zůstaň!" Kousek ode mne parkovala řidička. Podívala se na mě jako na idiota a řekla: "Proč nezatáhnete ruční brzdu?"
Dva lenochodi sedí nehybně na větvi stromu. Takhle sedí asi čtyři dny, když jeden začne pomalinku otáčet hlavou. Ten druhý si toho všimne a říká: "Ty vole, co stresuješ?"
Běží zajíc po lese a potká jelena, kterej hulí trávu. "Hej jelene zbláznil ses? V takový krásný den a ty tady hulíš trávu. Pojď si zaběhat a pročistit si plíce..." Jelen na to kývne a už běží oba. Najednou potkají lišku, která šňupe kokain. "Hej liško zbláznila ses? V takový krásný den a ty tady šňupeš kokain. Pojď si s náma zaběhat..." Liška kývne a už beží tři. Najednou potkají kance, kterej si chce píchnout injekci čistého heroinu. "Hej kanče zbláznil ses? V takový krásný den a ty si tady pícháš heroin. Pojď si radši s náma zaběhat..." Kanec: "Víte co? Běžte do prdele! Vždycky když zajíc polkne extázi, běháme po lese jako kokoti!!!"
Baví se zvířátka jaké mají zaměstnání: Liška: "Já pracovala jako hlídačka slepic, ale po měsíci mě vyhodili, protože jich 9 chybělo." Vlk: "Já jsem dělal hlídače ovcí, ale po měsíci mě taky vyhodili... chybělo jich pět." Medvěd: "Já dělám hlídače na stavbě a jsem se svou prácí úplně spokojený, cihly nežeru a ukrajince nikdo nepočítá." :-D
A už dost,už jsou jen drsnější 🙈🙈
Klasika na farmě
Takový videa nemám moc ráda…jako vím, že se těm zvířatům nestane nic hroznýho, ale smát se tomu, že zvíře dostalo ránu od ohradníku?? To mi teda vtipný nepřijde.
Sardullah:Takový videa nemám moc ráda…jako vím, že se těm zvířatům nestane nic hroznýho, ale smát se tomu, že zvíře dostalo ránu od ohradníku?? To mi teda vtipný nepřijde.
Jako já to znám. Když poprvé spustíte ohradník a dáte tam stádo koz, tak je nevyhnutelné aby každá z nich pár ran dostala, než se to naučí. Holt někdy ten smích při seznamování se udržet nedá když některá zvířata jsou oproti jiným mistři dramatu. Je v něm i trochu lítost. Ale co se dá dělat?
https://www.facebook.com/reel/1153896856146928?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
zašeptej
😉
Chingis:
😄Jé…tohle video na mě vyskočilo včera na FB a taky jsem ho chtěla sem vložit, ale pak volala dcera a pak jsem na to zapomněla…
Tohle je defakto holá pravda….😎