Anonymní:
Ten první…. tak to mě rozsekalo 😂😂😂😂😂
Anonymní:
Ten první…. tak to mě rozsekalo 😂😂😂😂😂
🙂
Zmije překvapila lidi v drogerii v Táboře. Prodavačka ji chytala do krabice
Zmiji uviděla prodavačka a také jedna ze zákaznic, jak se plazí pod pult s pokladnou,“ popisoval strážník. Po příjezdu hlídky městských policistů však zmije nebyla k nalezení.
Mně to pobavilo. 😄
Mě
No to nene, to je přesný. 🤣Když uklidňuješ kamaráda, který poprvé platil za opravu BMW.
To je moje!
🙂
Mloky naopak loví dost drobných predátorů, ti šikovnější se i umí vyhnout jedovým žlázám, otevřou břišní dutinu a spotřebují obsah, vyhnou se kůži s parotidami
Anonymní:Mloky naopak loví dost drobných predátorů, ti šikovnější se i umí vyhnout jedovým žlázám, otevřou břišní dutinu a spotřebují obsah, vyhnou se kůži s parotidami
Ti si ale tyto vzkazy nepřečtou. 🤣🤣 Vydra svléká ropuchy z kůže. Na jaře bývají dna rybníků posetá ropušími kůžičkami. Vypadá to jako ropuší apokalypsa když jsem to poprvé viděl.
Anonymní vývrhel:Ti si ale tyto vzkazy nepřečtou. 🤣🤣 Vydra svléká ropuchy z kůže. Na jaře bývají dna rybníků posetá ropušími kůžičkami. Vypadá to jako ropuší apokalypsa když jsem to poprvé viděl.
Ropucha žije v rybniku?nebo si je tam jako ta vydra nosí?když i ryby si nosí na břeh?
Verun:Ropucha žije v rybniku?nebo si je tam jako ta vydra nosí?když i ryby si nosí na břeh?
Ptal jsem se na AOPK co to mohlo způsobit a řekli mi že to dělá vydra. Jak přesně, to Vám neřeknu, neviděl jsem ji u toho. Kůže jsem bohužel nenatočil a už je po tahu, tak za rok když si vzpomenu vám to zdokumentuji.
Verun:Ropucha žije v rybniku?nebo si je tam jako ta vydra nosí?když i ryby si nosí na břeh?
Tak, něco jsem dohledal, ale hromadné svlékání zdokumentované nevidím. “Ropuchy mají na kůži žlázy s jedovatým sekretem, a tak si je vydry stahují. A to dokonale i s prstíčky”
“Vydry svlékají ropuchy z kůže. Nejvíc žab ale zabijí auta, říká zoolog”
Tak prý i norek to dělá. “Mezi významné přirozené nepřátele patří tchoř, norek americký a vydra – byli pozorováni jak masově požírají ropuchy v době rozmnožování. Vydry stahují ropuchy z kůže a tak lze často odhalit kde vydra působila. Ptáci mohou být považováni za hlavní predátory ropuchy obecné. Loví je orel, káně lesní, výr velký, puštík obecný, chřástal vodní ad. Mezi plazy jsou jejich hlavním konzumentem užovky.” https://obojzivelnici.wbs.cz/ropucha-obecna.html
No, tak něco takového jsem viděl.