Veselé okénko
zbytek🙂🙂
Delfín je nejlepší, živě to vidím a tlemím se jak idiot 🤣🤣🤣
zas mi něco přišlo🙂🙂
Děkujeme za dnešní vtipy 👍.
Dnes u nás vyhrál 100 bodů zimní sraz milovníku letních gum🤣.
19.11.2025, 10:01:18 xxx.xxx.224.101
Sardullah:
Ten první 👍Přesně takhle lehával můj první kocour - 3 nohy a ocas před obrazovkou. To jsem fakt hodně viděla!
I tak stále vyhrává dnes zimní sraz🤣.
🙂
S tou AI to není vtip…
Vstávat a oblékat!
BaLu:S tou AI to není vtip…
to mě taky rozčiluje,kam jsme to dospěli…čemu máme věřit..
To jen tak,nechci tu rozvíjet debatu….
v tomhle je všechno 😍
A je rozhodnuto… fakt si po psech nakonec na starý kolena pořídim kočku… včera jsme kupovali Máťovi k narozkám plyšáka… protože máme i Ginu, kterà sice plyšáka nemusí ( převezme ho a asi po třech krocích ho vyplivne a už jí nezajímá, ale běda, když by Máťa plyšáka dostal a ona ne) ale koupit jí ho musíme… takže plyšák krát dva a devět stovek v zadeli… kočce se opravdu zavděčím prázdnou taškou a nebo krabicí… když tak koukám v obýváku na zem, kde se vàlí … ani to nechci počítat… tak 30-40 plyšáků možná i víc, to jsou tisíce a tisíce… kočka vyjde levněji 😂
plyšáci…naši psi jich mají několik-a vyhrává 1,místo-velká plyšová hosenka od nás z obchodu-už ji máme dlouho,když byla za body,mrkev tenkrát taky dobrý..
ostatních plyšáků si moc nevšímají,
plyšáky kupuju v sekáči,protože su skrblík-i když vidím plyšový hračky ve zverimexu,když nemám jistotu,že by si s tím hrály,tak na to kašlu..
dnes jsem byla v BK v sekáči a před kamarádkou ze cvičáku říkám,že jdu koupit něco v Dafině k narozkám/Vánoce?-a kamoška,že by psům v životě nekoupila hračky v sekáči!!
já-no já jo,kdž nevím,jestli se jim to bude líbit,aspon mi nebude líto peněž-Žeryk má pochopitelně normální míčky,kolečka,puller,a přetahovadla….
no a vzala jsem Dafči sloníčka pro miminko-malá hlavička sloníka,a tělíčko taková látka-taková ta první hračka pro miminka do ručky,tak jsem zvědavá…
jinak Dafi nejvíc miluje smajlíka za 10kč-kolečko s xichtíkem plyšový…
k vtipům-kočky milují tašky a krabice
Norinka-kočenka nám taky spávala na televizi-na té velké na prvním obrázku…
vtipy božííí-hrozně se mě líbily-letní gumy,delfín,a paní v nemocnici…
kočce se zavděčíš krabicí od čehokoli..od mlíka,od müsli..čím menší,tím lepší…🙂kočka je fakt levnější…🐈
JO!
Krom škvarků, syrovýho masa a kočičích tyčinek jsem nemohla dnes Mouseovi udělat větší radost, než když jsem mu záměrně mrskla na zem prázdnou papírovou tašku.
Musíte plyšáky v určitých intervalech posbírat, vyprat, dát je někam do sklepa, aby nasákli jiný pach nebo dát ještě vyprat ke známým, a pak je zase rozdávat jako nové 🙂