sem si ty vtipy o svazku chtěla půjčit, ukázat druhé polovině, ale strach nedovolí
Veselé okénko
acher:
Moc hezké, ten žlutý je za 💯 .
Myslím že sem to patří. Vtipné to opravdu je.
Tt:Myslím že sem to patří. Vtipné to opravdu je.
Mně to nepřipadá vtipný, ale smutný, že lidi mají jako přítele, kamaráda, člena rodiny AI. Je mi těch lidí líto. Znamená to, že v reálu jsou osamělí. Znamená to, že v reálu jim chybí vztah s kamarádem, s přítelem, s rodičem….je to smutný, ne k smíchu.
Navíc AI spřízněná duše se chová tak, jak si dotyčný představuje… a když potom dotyčný uživatel narazí na reálný život, reálné lidi, tak to taková hitparáda není a otázkou je, zda uživatel vztah v realitě následně zvládne, když je zhýčkanej AI. Tak si říkám, kam to v budoucnu povede.
Tak si říkám, kam to v budoucnu povede.
Já bych Vám to řekla, ale nejni to ani ftipný, a bohužel ne ani slušný. ☹️
Ja občas čtu dystopické a scifi romány, ale už se to stává skutečností 🙄
tak přidávàm něco veselého
24.07.2026, 08:33:44 xxx.xxx.147.163
nejni to ani ftipný, a bohužel ne ani slušný
Tak nějak. Svět se v p…. obrací.
Jako, u starého osamělého člověka budiž. Ale u mladých nebo dokonce dětí je to za mě velký průšvih.
No, jestli že si dospělý, čtyřicetiletý lékař- tady v Čechách, kde by mohl člověk tak nějak u tohoto typu člověka předpokládat, že má ještě zachovány nejen zbytky rozumu, ale rozum celý, po rozchodu s manželkou povídá s AI a ptá se, co má dělat…………….. tak špatný, špatný. Že to tak mají asiati a emeričani, kteří jsou pro mě osobně mentálně někde jinde než Evropa, která si ještě zbytky toho rozumu pořád uchovává, to mě nepřekvapuje, ale u českýho doktora, tedy člověka vzdělaného, v tomto věku, v zemi, která vždycky oplývala selským rozumem, švejkovstvím atd. ……. to mě celkem překvapilo, hodně.
Zrzavci:No, jestli že si dospělý, čtyřicetiletý lékař- tady v Čechách, kde by mohl člověk tak nějak u tohoto typu člověka předpokládat, že má ještě zachovány nejen zbytky rozumu, ale rozum celý, po rozchodu s manželkou povídá s AI a ptá se, co má dělat…………….. tak špatný, špatný. Že to tak mají asiati a emeričani, kteří jsou pro mě osobně mentálně někde jinde než Evropa, která si ještě zbytky toho rozumu pořád uchovává, to mě nepřekvapuje, ale u českýho doktora, tedy člověka vzdělaného, v tomto věku, v zemi, která vždycky oplývala selským rozumem, švejkovstvím atd. ……. to mě celkem překvapilo, hodně.
Zrovna teď jsem na FB četla návod od lékaře na odvykání od závislosti na tabletu u šestiletého dítěte, které je na něm závislé od 1,5 roku (!) Strašný.
konečně mi něco přišlo🙂🙂
moudra…i lechtivé🙂🙂
z FB
🤣
za dnešek tu budu o sto let dřív, rozhodně 😀,začalo to ráno v tramvaji třema kusama, přidalo se Zvíře a teď tohle!
https://www.instagram.com/reel/DbI6yL5svoI/?igsh=MTRlcnQ1MGkwdXM0Nw==