Aktuálně: 2 484 inzerátů • 292 834 diskuzních příspěvků • 21 470 uživatelů

Veselé okénko

⋮
assil
assil 19.02.2024, 10:45:54 xxx.xxx.26.200
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 19.02.2024, 10:22:43

No, tou fotkou kupírovaného psa mám dojem porušují zákon.

Vcelku se mi tam  líbí ta upozornění pod inzeráty na štěňata, třeba si to někdo fakt přečte, ale číst to u inzerátu na bezpapíráky je takové.. .zvláštní.

Zase už tam dlouho nepůjdu.

⋮
Rapotačka (neregistrovaný) 22.02.2024, 16:45:02 xxx:xxx.4991:a8da

"Babko, dal bych si polévku z bažanta! 

Neblázni dědku, zůstaneme raději u talířů".

⋮
Trickyvoo
Trickyvoo 23.02.2024, 01:01:08 xxx.xxx.62.63
kometa:

jinak taky ze života, musela jsem kdysi jednou, jedinkrát na stk s autem já, mechanik chtěl, abych zajela do dílny rovnou nad díru, no tak to ani náhodou a podala mu klíče, že já po něm taky nechci upéct štrůdl nebo bábovku. 

A proto mám mechanika, který tyto věci řeší za mě. A když si pro auto dojdu, je vždycky zaparkované čumákem dopředu. Ví proč.🙂

Na to byla super ta covidová opatření. Předtím jsem asistovala na STK a dost mě to prudilo, koukat, jak mi přetáčí motor a podobně, i když tam pracovali samí fešácí. No a pak covid a měli jsme dát u okénka paní klíče,  tam nám sdělila, kdy se zhruba máme stavit, kousek nakupák, tak jsem šla obejít obchůdky a vrátila se, vzala si klíče, technickou a odjela a pokračuji v tom dál, i když už žádná opatření nejsou. Tudle jsem to prozradila muži, který s nechutí na tu technickou jel, protože se objednal na termín, kdy jsem já nemohla. Tak to zkusil, jak to dělám já a byl nadšený. Ještěže mě má, on by dál čuměl na chlapa, jak nám obchází a leze pod autem 😄.

⋮
Daja
Daja 23.02.2024, 05:11:51 xxx:xxx.c9a4:3cbc
Trickyvoo:

Na to byla super ta covidová opatření. Předtím jsem asistovala na STK a dost mě to prudilo, koukat, jak mi přetáčí motor a podobně, i když tam pracovali samí fešácí. No a pak covid a měli jsme dát u okénka paní klíče,  tam nám sdělila, kdy se zhruba máme stavit, kousek nakupák, tak jsem šla obejít obchůdky a vrátila se, vzala si klíče, technickou a odjela a pokračuji v tom dál, i když už žádná opatření nejsou. Tudle jsem to prozradila muži, který s nechutí na tu technickou jel, protože se objednal na termín, kdy jsem já nemohla. Tak to zkusil, jak to dělám já a byl nadšený. Ještěže mě má, on by dál čuměl na chlapa, jak nám obchází a leze pod autem 😄.

Dobré ránko,

covid necovid já to dělám už  takhle 35 let s klíči. Ani náhodou nevjedu na ďůru 🙂 , ale já zase perfektně parkuji řití🙂.

Dája

⋮
Buggyra
Buggyra 23.02.2024, 06:58:49 xxx.xxx.198.226

Mně přijde čas strávený na STK čučením na lidi, co dělají to, co já dělám co týden (oblejzání auta a lomcování za věci, které by mohly upadnout…), naprosto promarněný. Tak platím servisáka, aby tam s tím jezdil. Servisák za mě nabízí i všimné, což bych já nedokázala, takže mi před pár lety dvě auta ze tří prošla tímto způsobem. Vzhledem k tomu, že se jednalo o emise, je mi to srdečně u zádi.

⋮
Bobca
Bobca 23.02.2024, 08:24:16 xxx.xxx.20.192

mě teda nikdy na technické do dílny nepustili..seděla jsem a četla si v čekárně u kafe..

ale veselé okénko je na zasmání(zasmátí)-hm Kometko??🙂takže přidám fór

Obrázek
⋮
kometa
kometa správce
23.02.2024, 08:31:35 xxx.xxx.224.101
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 23.02.2024, 08:24:16

Zasmání.

⋮
orionka-2
orionka-2 23.02.2024, 09:54:34 xxx.xxx.64.54
Buggyra:

Mně přijde čas strávený na STK čučením na lidi, co dělají to, co já dělám co týden (oblejzání auta a lomcování za věci, které by mohly upadnout…), naprosto promarněný. Tak platím servisáka, aby tam s tím jezdil. Servisák za mě nabízí i všimné, což bych já nedokázala, takže mi před pár lety dvě auta ze tří prošla tímto způsobem. Vzhledem k tomu, že se jednalo o emise, je mi to srdečně u zádi.

Jste mi připomněla - prý nad námi lípa dron a auto bez technické pozná dřív, než dojedu domů. Řekněte, že je to kec.

⋮
12 (neregistrovaný) 23.02.2024, 09:55:42 xxx.xxx.107.142

Vysídlili jsme velké množství rodin. Nebylo to lehké udělat,“ řekl Balickij v rozhovoru. „Vysídlili jsme ty, kteří nepodporovali Speciální vojenskou operaci, kteří uráželi vlajku, ruskou hymnu nebo prezidenta Ruské federace,“ upřesnil Balickij v rozhovoru, o koho jde, přičemž válku na Ukrajině označil ruským termínem Speciální vojenská operace. „Správa Záporožské oblasti je tvořena lidmi, kteří neutekli a přijali Speciální vojenskou operaci za svou,“ doplnil.

Náměstek předsedy ruské Bezpečnostní rady Dmitrij Medvěděv zase mluvil v interview pro TASS o deportacích na Sibiř do gulagu na převýchovu.

⋮
Buggyra
Buggyra 23.02.2024, 10:01:17 xxx.xxx.198.226
orionka-2:

Jste mi připomněla - prý nad námi lípa dron a auto bez technické pozná dřív, než dojedu domů. Řekněte, že je to kec.

Nade mnou nic nelítá, takže je to kec 😀

Ale jinak samozřejmě, auto bez technické pozná každý naprogramovaný algoritmus s přístupem ke kameře/foťáku a do databáze ČKP. Proč by ta kamera nemohla být pověšená na dronu místo na mýtné bráně, to je jasné.

Druhá věc je, jestli to někomu k něčemu je, že to ten algoritmus pozná.

Máme v Lbc před tunelem radar, co vám vynadá, když jedete moc rychle, je tam snížená rychlost. Jsou tam taky foťáky, co umějí fotit. Odesílání informací z těch foťáků je ale vypnuté, protože celé oddělení dopravních přestupků by nedělalo celé dny nic jiného než rozesílalo pokuty a připomínky pokut a poslední výzvy a předávalo věci správnímu a správní následně k exekuci a celý jeden exekutorský úřad by mohl lítat po celé Evropě od Černého moře po Atlantik a pokoušet se vymáhat. Tak je to.

⋮
kometa
kometa správce
23.02.2024, 10:11:25 xxx.xxx.224.101
orionka-2:

Já nevím, ale letos mám přilípnutou známku TK na čelním skle, ne na zadní SPZ. Takže….

⋮
Buggyra
Buggyra 23.02.2024, 10:24:24 xxx.xxx.198.226

Počkat, pardon, ne ČKP (to možná taky, pojišťovny to možná už taky sledují), ale do databáze STK 🙂

⋮
Buggyra
Buggyra 23.02.2024, 10:24:53 xxx.xxx.198.226
kometa:

Já nevím, ale letos mám přilípnutou známku TK na čelním skle, ne na zadní SPZ. Takže….

Ono to nekontroluje známky, ale SPZ v databázi 🙂

⋮
kometa
kometa správce
23.02.2024, 10:38:11 xxx.xxx.224.101
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.02.2024, 10:24:53

Aha. To jsem nevěděla. Termíny STK si hlídám, tak je mi jedno, kam tu známku nalepí.

⋮
Verun
Verun 23.02.2024, 12:12:47 xxx.xxx.220.12

Kdyby to někoho zdejšího pobouřilo, tak jsem se ptala v té komunitě, jestli je to vtipné a prej jo…😉

Obrázek
⋮
kometa
kometa správce
23.02.2024, 12:29:05 xxx.xxx.224.101
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 23.02.2024, 12:12:47

Proč ne. Kamarád se při opakovných pobytech v lázních potkával s vozíčkáři - a jejich humor byl taky občas dost morbidní a pro někoho za hranou.

⋮
Sarah01
Sarah01 23.02.2024, 12:59:12 xxx.xxx.162.253
kometa:

Proč ne. Kamarád se při opakovných pobytech v lázních potkával s vozíčkáři - a jejich humor byl taky občas dost morbidní a pro někoho za hranou.

Jj, znala jsem vozíčkáře, který o sobě mluvil jako o kriplovi a o vozíku jako o kriplkáře. A bylo toho samozřejmě víc.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.