Aktuálně: 2 768 inzerátů261 491 diskuzních příspěvků19 167 uživatelů

Fena háraní

Fatia
Fatia 29.05.2025, 21:47:00 xxx.xxx.27.64

Je to stejná látka, jako se u samců používá jako chemická kastrace. Nechce se mi do toho, čistě pocitově, odborně tomu nerozumím. Ale stejně vnímám i tu chemickou kastraci samců a tam vím, že se to používá a negativní důsledky to nemá, i tady se o tom psalo. Nějaká šetrná cesta, jak přivolat hárání či o dva měsíce posunout, asi neexistuje, že?

Plaka
Plaka 29.05.2025, 22:14:30 xxx:xxx.1987:cd34
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 29.05.2025, 21:47:00

Když se vám do toho pocitově nechce, nedělejte to. Hárání si fena určuje sama, můžete doufat, že si to sama oddálí nebo začne hárat hned. (Domácí smečka fen se v tomhle shodovala. Jak se rozhárala jedna, brzy se chytla druhá.)

Říje u fen vyvolaná Suprelorinem může být spojena se zvýšeným krvácením. Aplikace hormonálních preparátů u fen může být taky rizikovým faktorem pro vznik zánětů dělohy nebo cystických změn vaječníků.
To je z webu veterinářů.  To by mi na odrazení od podání přípravku stačilo coby netová info.

Sardullah
Sardullah 29.05.2025, 23:12:30 xxx.xxx.221.216

Stejná látka jako chemická kastrace u samců….  moje známá měla dvě feny berňáka a psa…někdy v budoucnu chtěla štěňata…ale ještě to nebylo na pořadu dne a tak to holkám nechala aplikovat, aby nemusela při hárání oddělovat. Feny už se nikdy nerozháraly.  … nevím jestli náhoda, špatná konstalace hvězd, že to potkalo obě. Nicméně  pak litovsla, že do toho šla.

Můj veterinář jí schodou okolností jezdil ke koním, tak když jsme tam na sebe narazili, ptala jsem se ho na to a říkal, že to pro feny důrazně nedoporučuje. …

Hele já nevím jestli to s tím mělo souvislost, ale na to, že psi většinu dne pobíhali po statku, protože samozřejmě museli u všeho asistovat… takže pohyb měli, tak obě holky byly dost obézní, ale jakože na můj vkus fakt hodně… oproti tomu psu, co byl založením žravá popelnice… ale nevím, jestli to mělo teda nějakou souvislost.

Fatia
Fatia 24.06.2025, 13:34:45 xxx.xxx.205.210

Hlásím, že minulý týden fena začala hárat. Do odjezdu na dovolenou odhárat úplně nestihne, ale to nejhroší si odbude doma, pak 3 dny cesta… Na místo dle mého dojedeme již bez háravky. Uf, uf, uf 😀

Xerxova
Xerxova 24.06.2025, 16:29:27 xxx:xxx.2c2:3730
Fatia:

Hlásím, že minulý týden fena začala hárat. Do odjezdu na dovolenou odhárat úplně nestihne, ale to nejhroší si odbude doma, pak 3 dny cesta… Na místo dle mého dojedeme již bez háravky. Uf, uf, uf 😀

je vzorná 😉 Ale napínala vás dlouho

Fatia
Fatia 25.06.2025, 08:46:55 xxx.xxx.205.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 24.06.2025, 16:29:27

Jak kšandy 😃 Teď už jen přežít cestu, trajekt a vedro. Bude to báječná dovolená, už se moc těšíme! Aby nám to těšení rychle uteklo, nechali jsme si od AI vymyslet znak výpravy a nechali si vyrobit expediční trika 😇

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.