Leithian: Tak si vybav kdo za to může a proč. Aneb není nad pokrytectví vyvolených kdy ony smí ale jiní jim ne.
Bože… já tady nemám nikoho za vyvolenýho… ve své podstatě dosud nechápu, co se to tady stalo, prostě proto, že ty souvislosti byly i někde jinde, kde jsem to nečetla, než jen v tom nešťastným vláknu o jogurtu.
Proboha jsme tady dospělý ženský, co už mají kurňa něco odžito… dobře některé jsme si sympatičtější víc, některý míň. Každá určitě máme i své dny, na něco možná zareaguje neadekvátně, druhá si to nenechá líbit a už to jede. A asi tomu moc nepomáhá, že písmenkujeme a něco i může vyznít jinak než bylo původně myšleno… na obou stranách, ale kolotoč už se roztáčí.
Ale myslím, že bychom měly být schopné svoje spory řešit s větším nadhledem.
Nechci se nikoho zastávat, nikoho protěžovat… myslím, že je to spíš o povaze každé z nás… já bych asi řekla.. “ no jo, ty mi taky můžeš víš co…” možná bych si škrtla dotyčnou z oblíbených a bylo by. Někdo má zase jinou povahu, citlivější a chápu, že se ho to může hodně dotknout. Že není schopen nad tím mávnout rukou.
Myslím, že zrovínka ty bys reagovala tak, že bys dotyčnou poslala na tři doby do zadele, proběhla by možná i ostřejší výměna názorů a bylo by vyřešeno.
Jako jsme ženský, tak bych asi brala to, že se někdo urazí a nebude s dotyčnou… dotyčný i písmenkovat…
Upřímně ztrácím přehled, kdo všechno je ve při. Zaznamenala jsem teda Fíkovnici, Zrzavce a Megí. A co mám teď dělat já… mám ráda všechny tři, každou jinak, každou pro něco jinýho.
Nevím. … nechci nic zlehčovat, ale už jsem toho v životě zažila tolik, že tohle mi opravdu přijde jako kravina… a ženská specialita…
Možná ti budu připadat jako pokrytec, ale v tomhle jsem stejná jako moje pastevecká princezna, když se doma pištěkám s manželem, tak nás jde zklidnit. Je jí jedno, kdo je v právu, přijde a řekne “ nechte toho, mám vás ráda oba”… a klid tady bude a fertig.