Nikdy jsem problém neměla. Ale fakt je, že to pokaždé píšu ještě do zprávy, že budeme mít psa, jak asi velkého, že bude pod dohledem, a jestli je to OK. Byli jsme takhle i v zahraničí na více místech a nikdy s tím potíž nebyla.
Všeobecný pokec
Aluška:Několikrát, na výstavy v zahraničí, taky jsem dala filtr a ještě do vybranýho ubytka zavolala, popř. napsala, jestli opravdu a kolik za psa. Vždycky jsme chtěly s kamarádkou i manželskou postel kvůli psům, aby nepadali v noci dolů. Jednou jsme v Olomouci dostaly pokoj s oddělenýma postelema a ty pohledy, když jsme trvaly na manželský 😀 😀
Nedá mi to : doma to mějte zařízené, jak chcete. Ale tahat na hotelu psy do postele…..nepřijde mi úplně košér. Už chápu, že v jednom ubytku měli podmínku : pro psa si přivezete pelech a my ho budeme chtít vidět.
No, přesně tak. My si pelechy vozíme, psi do postele nesmí, protože stačí když si ohleduplně představím, že je někdo třeba alergik. A ne, výměna povlečení, že si jako i přivezu svoje, nebo hodím přes postel deku nebo tak, tak to opravdu neřeší.
No já jsem třeba člověk, který se rozhodně nehroutí z představy, že přede mnou spal v hotelové posteli pes, ale spíš co tam vyváděli lidi… když sjedou hotelový pokoj pod uv světlem, tak je až neskutečný, kde všude jsou stopy tělesných tekutin… pro mě nechuťárna, takže pelech bych táhla asi i pro sebe…a spala bych asi na zemi i se psy… protože bůhví, co se před náma v tý posteli válelo.
Já i na dovolenou k moři raději jezdila pod stan, protože jsem si vezla všechno svoje, spala jsem ve svém.
Nejsem cíťa, ale na některý věci jsem háklivá a to přesto, že doma rozhodně načančáno a vypíglováno nemám.. ale je to můj bordelíček.
Jako ubytovatel rozhodně raději přebírám po pobytu barák od pejskařů, kteří po sobě příkladně uklidí, než po rodince s dětma, po kterých nacházím překvápka všude možně (počmáraný nábytek, prasklý rošt v posteli, různé fleky na matraci atd…).
efe:Jako ubytovatel rozhodně raději přebírám po pobytu barák od pejskařů, kteří po sobě příkladně uklidí, než po rodince s dětma, po kterých nacházím překvápka všude možně (počmáraný nábytek, prasklý rošt v posteli, různé fleky na matraci atd…).
Přesně, když jsem dělala na ubytovně, tak po rodince všude posraný pleny, zastalej jogurt po peřin atd
16.04.2025, 15:14:47 xxx.xxx.147.163
takže pelech bych táhla asi i pro sebe…
Před léty jsme na koňském čundru přespávali v jedné ubytovně. Koně teda luxusní boxy, pro lidi to už to bylo horší. Postele bez povlečení (to by nevadilo, měli jsme spacáky) vypadaly, že je luxovali naposled po 2. světové válce. Takže jsme si všichni lehli na deky svých koní, protože nám to připadalo jako lepší varianta.
Orionka:Nedá mi to : doma to mějte zařízené, jak chcete. Ale tahat na hotelu psy do postele…..nepřijde mi úplně košér. Už chápu, že v jednom ubytku měli podmínku : pro psa si přivezete pelech a my ho budeme chtít vidět.
Když jsme byli na výcvikovým táboře, tak 4 měsíčnímu štěňátku, když za mnou v noci vyskočilo, to prostě nešlo zakázat. Jistily to deky a spacáky, aby se neušpinilo ani prostěradlo, povlečení jsme měli svoje. Je pravda, že doma to taky nemám moc ráda, výjimečně povolím na Vánoce a když mám třeba mazlící chvilku. 😊
16.04.2025, 15:18:48 xxx.xxx.147.163
Aluška:Přesně, když jsem dělala na ubytovně, tak po rodince všude posraný pleny, zastalej jogurt po peřin atd
Jo jo, určitě znáš a jiní taky, jak do hotelu píše majitel psa, jestli může přijet se svým miláčkem.
Odpověď - velice rádi vašeho psa ubytujeme. Psi si neutírají špinavé boty do závěsů, nezvracejí na koberec, nekradou hotelové ručníky a župany, neodkládají hořící cigarety na nábytek, nerozbíjejí sklo na baru a neobtěžují dámský personál.
Pokud se za vás váš pes zaručí, můžete přijet s ním.
Tož tak.
Ale tak jako jsou různí majitelé psů, tak jsou různí “majitelé” dětí. Nejlepší jsou takoví, co odjedou na kola a psa nechají skoro celý den zavřeného v pronájmu. A celé okolí poslouchá celodenní řev a ubytovatel řeší zničené dveře.
Aluška:Přesně, když jsem dělala na ubytovně, tak po rodince všude posraný pleny, zastalej jogurt po peřin atd
Byla jsem kdysi se synem na nějaké horské chatě v Krkonoších ve Velké Úpě, kluk byl malý, tuším, že to musí být víc než 10 let . Tam se neuklízelo snad léta, všude vlasy, peřiny tak špinavý, že se tam nedalo spát, a společná koupelna taky hrůza. Bylo to ubytování za babku přes nějaký slevový portál, tak jsme to nakonec neřešili, ale spousta lidí, když to viděla, odjela. A vrcholem bylo, že jsme nesměli mít vlastní pití v petce, asi aby nepřišli na buben. 😄 Po letech jsme šli náhodou kolem po turistické stezce na Pomezní boudy a bylo zavřeno.
Já ubytování provozuju teprve čtvrtou sezonu, ale opravdu KAŽDÝ pejskař po sobě (a svém psovi/psech) zatím vzorně uklidil. A ano, ne všechny rodinky s dětma po sobě nechávají překvápka.
Na všech ubytováních se mnou spí psi v posteli. Z toho důvodu beru sebou vlastní deky,prostěradla i povlečení. Vyřešeno😉
Já mám dnes bohužel jeden z nejsmutnějších dnů v životě. Vždycky si člověk myslí, že je na to připraven a u pejska ve vysokém věku tím spíš, ale pravda je úplně jiná. Jsem jako vždy úplně v “prdeli”.😪
Zase pár fotek od mladýho
Sarah01:Byla jsem kdysi se synem na nějaké horské chatě v Krkonoších ve Velké Úpě, kluk byl malý, tuším, že to musí být víc než 10 let . Tam se neuklízelo snad léta, všude vlasy, peřiny tak špinavý, že se tam nedalo spát, a společná koupelna taky hrůza. Bylo to ubytování za babku přes nějaký slevový portál, tak jsme to nakonec neřešili, ale spousta lidí, když to viděla, odjela. A vrcholem bylo, že jsme nesměli mít vlastní pití v petce, asi aby nepřišli na buben. 😄 Po letech jsme šli náhodou kolem po turistické stezce na Pomezní boudy a bylo zavřeno.
Tohle byla novostavba, soukromá vysokoškolská kolej s ubytováním i pro ostatní, vždy 2 pokoje s koupelnou a kuchyňským koutem.
N:Já mám dnes bohužel jeden z nejsmutnějších dnů v životě. Vždycky si člověk myslí, že je na to připraven a u pejska ve vysokém věku tím spíš, ale pravda je úplně jiná. Jsem jako vždy úplně v “prdeli”.😪
Je mi to líto🌷, Vy víte, že tady Vám rozumějí a vědí, jak Vám je…držte se…
Vahine:Je mi to líto🌷, Vy víte, že tady Vám rozumějí a vědí, jak Vám je…držte se…
Díky moc.
Au😟 víme jak se cítíte a na tohle není žádná rada jen chce to čas jak se říká.
No prostě krása jen zrak s toho přechází😜.