Aktuálně: 1 906 inzerátů282 353 diskuzních příspěvků20 143 uživatelů

Jak se vám venčí?

kometa
kometa správce
24.12.2025, 10:09:14 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.12.2025, 09:11:59

na mě skočil nějakej moribundus,

Na mě taky. V pátek jsem ve škole ještě odskřehotala koledy a v sobotu ulehla. Ale už je to lepší.

Hezké vánoce.

Xerxova
Xerxova 24.12.2025, 10:46:20 xxx:xxx.9e5d:2f6c

V Betlémkách bylo krásně jako vždycky. Nikde nikdo (jen krkavec na nás chvilku pořvával), poletovaly vločky, vrcholky skal dostávaly bílý nádech… ticho, klid, pohoda.

Anet10
Anet10 24.12.2025, 14:18:21 xxx.xxx.235.176

Krásné prožití Vánočních svátků, hodně klidu, pohody a všem zdraví přeje Jana a Orinka

Obrázek
Vahine
Vahine 24.12.2025, 16:25:48 xxx:xxx.6b71:a501

Klidný a kouzelný Štědrý večer, pohodové vánoční svátky a spoustu pěkných procházek teď i v novém roce 2026  přeje Vahine a bělouš ☃️💫🎄

Aluška
Aluška 24.12.2025, 16:37:21 xxx.xxx.48.20

Dneska jsme venčili v pohádce 😀, byla jsem u rodičů a napadlo dost sněhu.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ph (neregistrovaný) 24.12.2025, 16:48:54 xxx:xxx.d064:717

Ten snih, to je krasa 😍

Hezke svatky vsem !

Obrázek
Sarah01
Sarah01 24.12.2025, 20:35:00 xxx.xxx.162.253

U nás je trochu pocukrováno a venku - 8. Dnes jsme delší procházku nestihli, ale zítra už bude větší klid, tak vyrazíme. 

Bobca
Bobca 25.12.2025, 09:39:58 xxx.xxx.20.192
Ph:

Ten snih, to je krasa 😍

Hezke svatky vsem !

Obrázek

přesně takhle vypadám po ránu,když se na sebe podívám do zrcadla-jak ti 2 pesani ..Musím si to hlídat🤭Ale oni jsou krásní🤗

kometa
kometa správce
25.12.2025, 12:33:40 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 25.12.2025, 09:39:58

,když se na sebe podívám do zrcadla-

A proto je třeba od určitého věku mít v koupelně žárovku max 40.🙂Prevence depresí.

Sarah01
Sarah01 25.12.2025, 18:07:32 xxx.xxx.162.253

Tak dnes jsme byli 2 hodiny venku, nefoukalo, ale celý den -7 a děsná inverze. Na cestě dva vyvrácené stromy, to teda vůbec nevím, jak se to mohlo stát.

Sardullah
Sardullah 25.12.2025, 18:33:15 xxx.xxx.221.235

U nás svítilo slunko… my teda nikde nebyli protože mi “ odešla” kyčel, tak tady pajdám jak Peyrac… ale u mě to je většinou jednodenní záležitost, tak snad zejtra by to mělo být cajk…a to teda potřebuju to nějak pofackovat, abych měla představu, jestli to zvládnu s třemi psy najednou… a jako upřímně doufám že jo… já jsem strašnej lenoch a vůbec se mi nechce chodit na 2x… ale absolutně nemám představu jak to půjde.

Bobca
Bobca 25.12.2025, 18:35:51 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Tak dnes jsme byli 2 hodiny venku, nefoukalo, ale celý den -7 a děsná inverze. Na cestě dva vyvrácené stromy, to teda vůbec nevím, jak se to mohlo stát.

u nás teda fučelo fest..protahovalo to ulicema,moře listí,papírů….Ale sluníčko !!!což mě těšilo móóc☀️

Bobca
Bobca 25.12.2025, 19:02:51 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 25.12.2025, 18:56:23

hezké oblečky🙂🙂

Ph (neregistrovaný) 25.12.2025, 19:12:32 xxx:xxx.5f7e:4353

njn. canici nejsou moc fotogenicti 😂vim 🙂a tohle je pak vysledek 😂

Tady bylo dneska krasne,  -5 a slunicko 🤩- byli jsme venku cele dopoledne. Jedine, co to kazilo bylo, ze bohuzel ne uplne sami. Asi 5 lidi jsme potkali a mame hafo zazitku 😎

Vencili jsme se segrou, ve dvou a zazili jsme situaci, kdy mezi nase 4 velke psy ( moji a velky knirac ) uprostred lesa - vbehnul minijezevcik v oblecku. Nasi jsou v klidu, ale i tak jsme radsi pridrzovaly kazdou rukou jednoho psa za obojek a nadzvedavaly jsme je tak ruzne, aby na nej nedosahli -  kdyz jezevec bez pudu sebezachovy mezi nima pobihal, motal se jim pod brichem. Jsem se jen modlila, aby necvakli -  ten oblecek na kevral nevypadal 🤣Nastesti byl teda aspon jezevec pratelsky, kdyby vrknul, tak je prestaneme drzet. 

Vrchol pak byla ale panicka, ktera pribehla - samo s mnoha povely na rtech, co zbytecne kricela na jezevce uz z dalky -  a vrhla se mezi nase  psy 🙃, ze si toho jezevce vytahne za bundicku z te chlupate motanice, co se tam vytvorila. 

Ani prst bych tam nestrcila 😀ale pani, taky naprosto bez pudu sebezachovy -ne ze prst, ale i obe ruce a hlavu - prekracovala a lovila jezevce z pod huby tech nasich hovadek. Neuveritelne.  Bych nikdy tvar takhle statecne nenastavila.  Lidi fakt nemaji tuseni, co psi dokazou.

Zitra popojedeme o kus dal od civilizace, zase na dlouho stacilo 😄

Sarah01
Sarah01 25.12.2025, 21:14:06 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

U nás svítilo slunko… my teda nikde nebyli protože mi “ odešla” kyčel, tak tady pajdám jak Peyrac… ale u mě to je většinou jednodenní záležitost, tak snad zejtra by to mělo být cajk…a to teda potřebuju to nějak pofackovat, abych měla představu, jestli to zvládnu s třemi psy najednou… a jako upřímně doufám že jo… já jsem strašnej lenoch a vůbec se mi nechce chodit na 2x… ale absolutně nemám představu jak to půjde.

A jak a čím to pofackuješ? Myslím ty kyčle. Já taky chodím dvakrát, podruhé už to teda jde většinou hůř, proto si nechávám to horší. 😁

Dafi
Dafi 25.12.2025, 22:13:31 xxx.xxx.136.20

tak včera příšernej,ale příšernej vichr všude,já 10hodin v práci,spala jsem 4 a půl hodiny,sedřená jak malířská štětka,bolavá krční páteř a ruce….,no nicméně

v 7dm ráno jsme vstaly,v 8 ráno jsme vyjely na Samotu-motorest,a pak přes most do lesa,mezi pařezy,at si Dafčča zaběhá,a jsme chránění před vichrem,

Žeryk svetr a bundu,Dafi bundu,ale Žeryk pořád dokola válel sudy,-spokojeností,

Dafi hopala po pařezech a běhala-takže spokojení,pak jsme jely ještě na chvilku do jednoho lesíčka na proběhnutí a dom

k večeru-venčení i s Mxem kousek po dědině,pak dárky a večeře u máti,

i s pejsky…

v úterý dopoledne jsme byly pro tatínka a na hřbitově,venčily jsme před tím,a pak celý dopoledne mlha a liják a já na odpo a do noci v práci

takže úterý liják…

a středa-sníh!!!!vichr,ale SNÍH,SNÍŽEK,SNÍŽEK TROŠKU BYL!!!!

a na večerní venčení slunko a nebe modré-a střípek měsíce-takže huráááááá-žádná moha a inverze!!!!!!!!!!!

nes jsme vzaly i Maxe a jely jsme do Milotic,předtím jse tedy venčily v lese-kde teda pařezy,poprašek sněhu-potkaly jsme 2 jezevčíky-na pohodu s Žerykem se i očmuchali..

tak v lese se psy proběhli,vyvenčily a v Miloticích se výletově procházkovalo-tam bez sněhu,bez větru,příjemně,

vzaly jsme to ještě na Bukovanský MLÝN,ALE TAM DĚSNÝ VICHR,TAK JSME JELY DOM…

vichr nám málem vyrval dveře auta…nekecám-peklo….:-O

pak už jen večerní vycházka po dědině a mezitím ležing…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 25.12.2025, 22:28:02 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.12.2025, 21:14:06

No prostě se budu snažit vyspat v nějaké dobré poloze a pokud budu mít štěstí, tak to ráno bude cajk.

On není vlastně problém v kyčli, ale v páteři… resp. jakože záda… mně prostě pomáhá pokud cvičím… posiluju… svaly na zádech a upřímně jsem už několik měsíců neměla na cvičení kapacity a už to začínám cejtit, že ty záda nejsou ok… jo i ta “kyčel” pobolívá… musím se dokopat s tím zase něco dělat… ono to moje sedavý zaměstnání tomu taky úplně nepomáhá…

Sarah01
Sarah01 25.12.2025, 23:02:50 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

No prostě se budu snažit vyspat v nějaké dobré poloze a pokud budu mít štěstí, tak to ráno bude cajk.

On není vlastně problém v kyčli, ale v páteři… resp. jakože záda… mně prostě pomáhá pokud cvičím… posiluju… svaly na zádech a upřímně jsem už několik měsíců neměla na cvičení kapacity a už to začínám cejtit, že ty záda nejsou ok… jo i ta “kyčel” pobolívá… musím se dokopat s tím zase něco dělat… ono to moje sedavý zaměstnání tomu taky úplně nepomáhá…

Tak to jsme na tom s těmi kyčlemi úplně stejně. A taky to cvičení flákám. 😊

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.