Pokud králíka dobře trefíte, vyteče krev nosem a ušima.
Jateční pistole
Aha, děkuji za vysvětlení…
01.10.2025, 19:29:37 xxx.xxx.147.163
acher:Pokud králíka dobře trefíte, vyteče krev nosem a ušima.
A to opravdu stačí? Nějak si to neumím představit. Bála bych se, že se srazí dřív, než vyteče dostatečné množství. Co jsem kdy viděla, nejen u králíka, tak se prořízla hrdelní žíla.
Ano stačí,když se to umí, vyteče krev stejně rychle jako když ho zaříznete.
01.10.2025, 20:13:40 xxx.xxx.147.163
Věřím vám.
Ta krev vyteče přes uši a pysky . Ta rána musí být přesně za uši .
Přesně tak, když jsme měli a zabíjeli králíky, stačila jedna, dvě dobře mířená za uši a králík vycrčel nosem. Ještě tomu pomohlo jak sebou párkrát zaškubal. Chvilku jsme ho podrželi za nohy, hlavou dolů a bylo vykrveno. Nikdy jsme nijak jinak nevykrvovali, tohle postačilo.
Pardon slabším povahám za hyperrealistický popis.
02.10.2025, 10:03:49 xxx.xxx.224.101
Tady chodí lidi od zvířat a ti se hned tak nesloží. Však je to realita. A vegetariánů tu asi moc nemáme.
Poradí te mi kam přesne střelit krůtu. V návodu se píše toto:
Obdobným způsobem lze usmrcovat i ryby, husy, kačeny, kuřata, velmi dobře lze zabíjet krůty a to tak, že krůtu uchopíme za zobák, který ztlačíme až na krk, druhou rukou přiložíme nabitou pistoli na střed hlavy cca 2cm od ušních otvorů směrem k zobáku (spodní část lebky) a vystřelíme. Není třeba dávat krůtu do pytle nebo do koše, protože po výstřelu je zcela ochromena a při zařezávání sebou nemlátí tak, aby si zbůsobila podlitiny.
Úplně tomu popisu nerozumím, tak přikládám foto hlavy krůty a kdyby byl někdo tak hodný a popsal mi nebo do obrázku zakreslil, kam ji trefit, děkuji moc.
Anonymní:Poradí te mi kam přesne střelit krůtu. V návodu se píše toto:
Obdobným způsobem lze usmrcovat i ryby, husy, kačeny, kuřata, velmi dobře lze zabíjet krůty a to tak, že krůtu uchopíme za zobák, který ztlačíme až na krk, druhou rukou přiložíme nabitou pistoli na střed hlavy cca 2cm od ušních otvorů směrem k zobáku (spodní část lebky) a vystřelíme. Není třeba dávat krůtu do pytle nebo do koše, protože po výstřelu je zcela ochromena a při zařezávání sebou nemlátí tak, aby si zbůsobila podlitiny.
Úplně tomu popisu nerozumím, tak přikládám foto hlavy krůty a kdyby byl někdo tak hodný a popsal mi nebo do obrázku zakreslil, kam ji trefit, děkuji moc.
Nikdo neví?
Má někdo zkušenost s vykrvovacím trychtýřem na krůty? Je to dobrý pomocník? Udržet mlátícího krocana je náročné.