Aktuálně: 2 332 inzerátů270 194 diskuzních příspěvků19 353 uživatelů

Chování při hárání

Lenocka
Lenocka 11.03.2024, 09:47:32 xxx.xxx.44.42

Jo a ještě jsem vlastně zapomněla, že když k nám přišla ohařice, trávení pošramocený nevhodným krmením a byla jak průmyslová výroba bojových plynů, tak během pár dnů skvěle zabrala probiotika CanVit Probio. Na ten kmen Enterococcus faecium nedám dopustit (v tom Dromy Gastro je mimochodem taky).

marcelaamax
marcelaamax 11.02.2026, 20:40:19 xxx:xxx.18b7:2698

Ahoj, tak si jdu zase pro rady a zkušenosti. Všechna další harani byla na nic, zase takový jako nekomfort, divné chování, ale bez zvracení atd a nějak jsme to přežili.  No a poslední aktuální harani jsme  zase skončili na veterine. Uz delší dobu uvažuji nad kastrací, porad to odsouvám, porad si obhajuji proč ne… ale po téhle zkušenosti se zase začínám přiklánět k tomu, ze to bude pro všechny lepší , protože to je zase o nervy. Nemáte někdo zkušenost, ze by fena takhle nedávala ty hormony, a ze by pomohla kastrace? Coz teda asi logicky by pomoct melo, pokud jsou problemy jen pri harani a evidentne to spouští hormony?

Lupus4
Lupus4 11.02.2026, 20:43:47 xxx:xxx.340f:af98

Ač odpůrce “preventivních kastrací” tady jsem pro…Ona i po vrhu (pokud si vzpomínám) byla hodně divná

marcelaamax
marcelaamax 11.02.2026, 20:50:34 xxx:xxx.18b7:2698
Lupus4:

Ač odpůrce “preventivních kastrací” tady jsem pro…Ona i po vrhu (pokud si vzpomínám) byla hodně divná

Ano, vzpomínáte si dobře. Se štěňaty jsme si taky užili své, pak se sice “hodila do normálu” ale těch prvních 14 dnů to bylo hrozné. Jakoze “preventivne” bych do toho taky nesla, i takhle o tom premyslim hodne, ale uz se začínám fakt klonit k tomu, ze do toho půjdeme no. Jen se trochu bojím, co by s ní ta kastrace mohla udělat, protoze to urcite taky udela velkou paseku v hormonech? 🤔

janaa
janaa 11.02.2026, 21:13:38 xxx:xxx.939d:e09b

Marcel,určitě jí vykastruj,tady je evidentní důvod, problémem jsou hormonální výkyvy,a těch se díky kastraci zbaví. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.