janaa:Marcí,když k nám Bellina přišla,tak s ní vydržet v místnosti občas bylo nemožný. Nejvíc se mi osvědčilo toto https://www.drmax.cz/enzymatic-tbl-90
Ha, vidíš to, to jsem kupovala kdysi taky když měla zažívání problémy , díky
janaa:Marcí,když k nám Bellina přišla,tak s ní vydržet v místnosti občas bylo nemožný. Nejvíc se mi osvědčilo toto https://www.drmax.cz/enzymatic-tbl-90
Ha, vidíš to, to jsem kupovala kdysi taky když měla zažívání problémy , díky
Jo a ještě jsem vlastně zapomněla, že když k nám přišla ohařice, trávení pošramocený nevhodným krmením a byla jak průmyslová výroba bojových plynů, tak během pár dnů skvěle zabrala probiotika CanVit Probio. Na ten kmen Enterococcus faecium nedám dopustit (v tom Dromy Gastro je mimochodem taky).
Nebo Protexin, prášek se dá koupit i po jednom, nebo pasta. Nebo Fortiflora.
Ahoj, tak si jdu zase pro rady a zkušenosti. Všechna další harani byla na nic, zase takový jako nekomfort, divné chování, ale bez zvracení atd a nějak jsme to přežili. No a poslední aktuální harani jsme zase skončili na veterine. Uz delší dobu uvažuji nad kastrací, porad to odsouvám, porad si obhajuji proč ne… ale po téhle zkušenosti se zase začínám přiklánět k tomu, ze to bude pro všechny lepší , protože to je zase o nervy. Nemáte někdo zkušenost, ze by fena takhle nedávala ty hormony, a ze by pomohla kastrace? Coz teda asi logicky by pomoct melo, pokud jsou problemy jen pri harani a evidentne to spouští hormony?
Ač odpůrce “preventivních kastrací” tady jsem pro…Ona i po vrhu (pokud si vzpomínám) byla hodně divná
Lupus4:Ač odpůrce “preventivních kastrací” tady jsem pro…Ona i po vrhu (pokud si vzpomínám) byla hodně divná
Ano, vzpomínáte si dobře. Se štěňaty jsme si taky užili své, pak se sice “hodila do normálu” ale těch prvních 14 dnů to bylo hrozné. Jakoze “preventivne” bych do toho taky nesla, i takhle o tom premyslim hodne, ale uz se začínám fakt klonit k tomu, ze do toho půjdeme no. Jen se trochu bojím, co by s ní ta kastrace mohla udělat, protoze to urcite taky udela velkou paseku v hormonech? 🤔
Marcel,určitě jí vykastruj,tady je evidentní důvod, problémem jsou hormonální výkyvy,a těch se díky kastraci zbaví.