Aktuálně: 2 998 inzerátů222 001 diskuzních příspěvků18 429 uživatelů

Naši adopťáci

Sardullah
Sardullah 22.01.2025, 09:47:33 xxx.xxx.189.104
janaa:

Černej kong vydrží. Ale je otázka,zda z něj bude panovat nadšení, naši smradi si kongů nevšímají, nedá se to zničit,rovná se nuda. 

Přesně jak u nás…co se nedalo rozebrat na atomy, tak to psy nezajímalo…obecně bych řekla, že platila přímá úměra, že čím tvrdší a odolnější hračka, tak tím víc nezájem…

A i psi, kteří hračky neničí, jako náš Maťulka, tak jsou plyšákový eventuelně pískátkový.

Přesně tohle jsem furt řešila u berberů…žádná hračka nevydržela a když jsem koupila hračku odolnou, tak si jí nikdo nevšímal…věřím tomu, že se někde na zahradě válejí dodnes zapomenuté někde v křoví….

efe
efe 22.01.2025, 10:28:26 xxx.xxx.155.192

Jo a máte zkušenost, jestli časem zmizí ten šílenej gumovej odér?

Zrzavci
Zrzavci 22.01.2025, 10:48:01 xxx.xxx.226.62

Když kong přežil Taliprdnici, a stofárdy, přežije šécko, to se člověk nemusí bát. Gumovej odér to teda nemělo - ty co jsem kupovala já, před těmi osmi?? Lety. A zachraňovalo nás to v tom, že si aspoň s něčím mohla hrát. Jsou psi, kteří rádi žouželí, ono žvýkání prostě uklidňuje, to víme. A kong se dá naplnit, tím pádem psa bude aspoň trošku zajímat, dá se pak “ztratit”, aby ho hledal. Může ho hlídat - naplněný, aby mu ho někdo “nevzal”, stejně jako se hlídaj pičkůty na židli, můžu ho házet, on divně utiká… zase je to o tom, udělat z toho trochu víc atraktivní hračku.

marcelaamax
marcelaamax 22.01.2025, 22:17:28 xxx.xxx.189.248
efe:

Jo a máte zkušenost, jestli časem zmizí ten šílenej gumovej odér?

Zmizí. Taky si pamatuju, že to zrovna nevonělo 😂, ale ted uz v pohode. Mame je ale fakt x let, používáme hooodne (dva bullové, kteří zničí všechno) a porad drží. Jen maji rýhy a škrábance, ale to je jen estetické. 

Jinak uz jsem to tady možná psala, tak se kdyžtak omlouvam, ale co se odolnosti týče, tak jsou jeste srovnatelné černé hračky od Soda pup 🙂. Plechovku teda úplně doporučit nemůžu (ale opravdu mám v ničení hraček urputné psy 😄), protože sice pořád drží, ale pár oděrek má. Proste ji psi v jednom místě trochu ukousali. Černá lebka ale za nas ok, ta drzi, a navic se dela i s provázkem, tak to pro nehlodací psy bude treba větší zábava. Jen pozor, takové přetáhnutí lebkou opravdu bolí 😂. A vlastně ten provázek by se dal protáhnout i do Kongu 😁. Soda pup má těch černých hraček na výběr víc, a pro vaše psiska by možná šly i ty ostatní barvy. 

Obrázek
marcelaamax
marcelaamax 22.01.2025, 22:19:11 xxx.xxx.189.248
Zrzavci:

Když kong přežil Taliprdnici, a stofárdy, přežije šécko, to se člověk nemusí bát. Gumovej odér to teda nemělo - ty co jsem kupovala já, před těmi osmi?? Lety. A zachraňovalo nás to v tom, že si aspoň s něčím mohla hrát. Jsou psi, kteří rádi žouželí, ono žvýkání prostě uklidňuje, to víme. A kong se dá naplnit, tím pádem psa bude aspoň trošku zajímat, dá se pak “ztratit”, aby ho hledal. Může ho hlídat - naplněný, aby mu ho někdo “nevzal”, stejně jako se hlídaj pičkůty na židli, můžu ho házet, on divně utiká… zase je to o tom, udělat z toho trochu víc atraktivní hračku.

No, mě černý Kongy sice bully přežily, ale všechno nepřežije 😂. Kamarádky cane corso ho nacupoval na mikrokousky 😂. Tu největší velikost, co se prodává. 

Arosek
Arosek 23.01.2025, 08:49:49 xxx.xxx.100.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 22.01.2025, 22:17:28

Tak provazek je prvni co umre 😀
U plysaku tlapicky a ocicika - asi aby nezdrhli a nevideli, co se s nima deje 😀

Ale zkusim to, snad to vydrzi a bude je to bavit. Nejvetsi nicitelka byla nebozka Zaja. Ta se prokousala i kovovejma futrama 😀

efe
efe 23.01.2025, 10:00:25 xxx.xxx.155.192

Mně by to ničení hraček ani nijak moc nevadilo, mně vadí, že to ty pitomci žerou. Všechno. Třeba právě ty provazy, rozeberou je na nitky a hádejte co jim pak visí ze zadků… 

janaa
janaa 23.01.2025, 11:04:32 xxx:xxx.b9da:328f
efe:

Mně by to ničení hraček ani nijak moc nevadilo, mně vadí, že to ty pitomci žerou. Všechno. Třeba právě ty provazy, rozeberou je na nitky a hádejte co jim pak visí ze zadků… 

Ty provazy jsou hrozně nebezpečný,nic takovýho mi nesmí do baráku. U nás se teda rozcupuje na sračky a nechá, ale náhoda je blbec,něco spolknou a průser je na světě. Těch ucpanejch střev z provazů a nitek už bylo….

efe
efe 23.01.2025, 11:32:03 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 23.01.2025, 11:04:32

Jj, nic takovýho už nemaj právě no.

marcelaamax
marcelaamax 23.01.2025, 15:57:36 xxx.xxx.48.249
Arosek:

Tak provazek je prvni co umre 😀
U plysaku tlapicky a ocicika - asi aby nezdrhli a nevideli, co se s nima deje 😀

Ale zkusim to, snad to vydrzi a bude je to bavit. Nejvetsi nicitelka byla nebozka Zaja. Ta se prokousala i kovovejma futrama 😀

Jo tak jasny, u nas je provázek taky hned pryč, tak navážu dalsi a jedeme dál 😄

Arosek
Arosek 24.01.2025, 08:57:47 xxx.xxx.100.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 23.01.2025, 15:57:36

Jenze u nas to prave ti pitomci zerou. Tahat bobky na provazku bych jeste zvladla, ale pripadna rizika za to proste nestoji … Takze provazky zakaz a vatelin si rikam ze projde … 

marcelaamax
marcelaamax 24.01.2025, 13:17:21 xxx.xxx.189.248
Arosek:

Jenze u nas to prave ti pitomci zerou. Tahat bobky na provazku bych jeste zvladla, ale pripadna rizika za to proste nestoji … Takze provazky zakaz a vatelin si rikam ze projde … 

Jo tak to chápu, to je pak jasný. 

Je pravda, že my ty hracky s provázkem máme primárně na ven, protože doma by s tím mohli neco roztřískat, plus málo prostoru a fakt to tím bolí. Takze to beru treba na procházku, ze se s tim dobre hází za provázek, dobre se to psům nosí. Na doma mají kongy a Soda pup bez provázků, ale zajímají je to hlavně, když je v tom žrádlo (dávám zamrazit, takže to chvíli vydrží), pak to rovnou meju, a znova plním a dávám do mrazáku, protože to u nás jede naplněné ve velkém 😄 

Aluška
Aluška 31.01.2025, 12:17:18 xxx.xxx.199.204

Dnes je to 7 let, co osud spojil Idorkovu cestu s mojí a do jeho dosud pochmurného života vstoupilo světlo ( to jako já 😃). Jeho pochroumané tělíčko i dušička konečně poznali ten správný psí život. Co je to být milován, opečováván, mít dost jídla, každodenní procházky a mazlení a teplý měkký pelíšek ( to je moje postel samozřejmě 😃 ). Oplácí mi svou bezbřehou oddaností. Už kolikrát jsem se mohla o něj přerazit, jak ho mám pořád v patách. Bojí se že někam zmizím a musí mě pořád vidět. Ale že se za mnou po tom baráku naběhá 😃. Miluju Tě Idorku ❤.

Obrázek Obrázek Obrázek
efe
efe 31.01.2025, 13:21:03 xxx.xxx.155.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 31.01.2025, 12:17:18

Tak ještě aspoň jednou tolik. I když to je vlastně jozefčík, ten dá ještě dvakrát tolik!

Vahine
Vahine 31.01.2025, 17:27:01 xxx.xxx.191.9
Aluška:

Dnes je to 7 let, co osud spojil Idorkovu cestu s mojí a do jeho dosud pochmurného života vstoupilo světlo ( to jako já 😃). Jeho pochroumané tělíčko i dušička konečně poznali ten správný psí život. Co je to být milován, opečováván, mít dost jídla, každodenní procházky a mazlení a teplý měkký pelíšek ( to je moje postel samozřejmě 😃 ). Oplácí mi svou bezbřehou oddaností. Už kolikrát jsem se mohla o něj přerazit, jak ho mám pořád v patách. Bojí se že někam zmizím a musí mě pořád vidět. Ale že se za mnou po tom baráku naběhá 😃. Miluju Tě Idorku ❤.

Obrázek Obrázek Obrázek

Krásné vyznání 🌷🤗 však Idorek u Vás taky zkrásněl a prospívá po všech stránkách!

Bělouš to samé, furt za mnou, venku max. 3metry ode mne a furt mě sleduje, aby se zase “neztratil” a chodí se mnou dost často i na wc 🙈

Aluška
Aluška 31.01.2025, 18:01:22 xxx.xxx.168.20
efe:

Tak ještě aspoň jednou tolik. I když to je vlastně jozefčík, ten dá ještě dvakrát tolik!

Bude mu za dva měsíce 13 let…

Chingis
Chingis 01.02.2025, 05:58:50 xxx:xxx.9e99:9dcb
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 31.01.2025, 18:01:22

Pro jezevčíka žádný věk. 😉 Ti co jsem znala z dětství se kromě jedné všichni dožili přes dvacet.  

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.