Černej kong vydrží. Ale je otázka,zda z něj bude panovat nadšení, naši smradi si kongů nevšímají, nedá se to zničit,rovná se nuda.
Přesně jak u nás…co se nedalo rozebrat na atomy, tak to psy nezajímalo…obecně bych řekla, že platila přímá úměra, že čím tvrdší a odolnější hračka, tak tím víc nezájem…
A i psi, kteří hračky neničí, jako náš Maťulka, tak jsou plyšákový eventuelně pískátkový.
Přesně tohle jsem furt řešila u berberů…žádná hračka nevydržela a když jsem koupila hračku odolnou, tak si jí nikdo nevšímal…věřím tomu, že se někde na zahradě válejí dodnes zapomenuté někde v křoví….
Když kong přežil Taliprdnici, a stofárdy, přežije šécko, to se člověk nemusí bát. Gumovej odér to teda nemělo - ty co jsem kupovala já, před těmi osmi?? Lety. A zachraňovalo nás to v tom, že si aspoň s něčím mohla hrát. Jsou psi, kteří rádi žouželí, ono žvýkání prostě uklidňuje, to víme. A kong se dá naplnit, tím pádem psa bude aspoň trošku zajímat, dá se pak “ztratit”, aby ho hledal. Může ho hlídat - naplněný, aby mu ho někdo “nevzal”, stejně jako se hlídaj pičkůty na židli, můžu ho házet, on divně utiká… zase je to o tom, udělat z toho trochu víc atraktivní hračku.
Jo a máte zkušenost, jestli časem zmizí ten šílenej gumovej odér?
Zmizí. Taky si pamatuju, že to zrovna nevonělo 😂, ale ted uz v pohode. Mame je ale fakt x let, používáme hooodne (dva bullové, kteří zničí všechno) a porad drží. Jen maji rýhy a škrábance, ale to je jen estetické.
Jinak uz jsem to tady možná psala, tak se kdyžtak omlouvam, ale co se odolnosti týče, tak jsou jeste srovnatelné černé hračky od Soda pup 🙂. Plechovku teda úplně doporučit nemůžu (ale opravdu mám v ničení hraček urputné psy 😄), protože sice pořád drží, ale pár oděrek má. Proste ji psi v jednom místě trochu ukousali. Černá lebka ale za nas ok, ta drzi, a navic se dela i s provázkem, tak to pro nehlodací psy bude treba větší zábava. Jen pozor, takové přetáhnutí lebkou opravdu bolí 😂. A vlastně ten provázek by se dal protáhnout i do Kongu 😁. Soda pup má těch černých hraček na výběr víc, a pro vaše psiska by možná šly i ty ostatní barvy.
Když kong přežil Taliprdnici, a stofárdy, přežije šécko, to se člověk nemusí bát. Gumovej odér to teda nemělo - ty co jsem kupovala já, před těmi osmi?? Lety. A zachraňovalo nás to v tom, že si aspoň s něčím mohla hrát. Jsou psi, kteří rádi žouželí, ono žvýkání prostě uklidňuje, to víme. A kong se dá naplnit, tím pádem psa bude aspoň trošku zajímat, dá se pak “ztratit”, aby ho hledal. Může ho hlídat - naplněný, aby mu ho někdo “nevzal”, stejně jako se hlídaj pičkůty na židli, můžu ho házet, on divně utiká… zase je to o tom, udělat z toho trochu víc atraktivní hračku.
No, mě černý Kongy sice bully přežily, ale všechno nepřežije 😂. Kamarádky cane corso ho nacupoval na mikrokousky 😂. Tu největší velikost, co se prodává.
Mně by to ničení hraček ani nijak moc nevadilo, mně vadí, že to ty pitomci žerou. Všechno. Třeba právě ty provazy, rozeberou je na nitky a hádejte co jim pak visí ze zadků…
Mně by to ničení hraček ani nijak moc nevadilo, mně vadí, že to ty pitomci žerou. Všechno. Třeba právě ty provazy, rozeberou je na nitky a hádejte co jim pak visí ze zadků…
Ty provazy jsou hrozně nebezpečný,nic takovýho mi nesmí do baráku. U nás se teda rozcupuje na sračky a nechá, ale náhoda je blbec,něco spolknou a průser je na světě. Těch ucpanejch střev z provazů a nitek už bylo….
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 23.01.2025, 15:57:36
Jenze u nas to prave ti pitomci zerou. Tahat bobky na provazku bych jeste zvladla, ale pripadna rizika za to proste nestoji … Takze provazky zakaz a vatelin si rikam ze projde …
Jenze u nas to prave ti pitomci zerou. Tahat bobky na provazku bych jeste zvladla, ale pripadna rizika za to proste nestoji … Takze provazky zakaz a vatelin si rikam ze projde …
Jo tak to chápu, to je pak jasný.
Je pravda, že my ty hracky s provázkem máme primárně na ven, protože doma by s tím mohli neco roztřískat, plus málo prostoru a fakt to tím bolí. Takze to beru treba na procházku, ze se s tim dobre hází za provázek, dobre se to psům nosí. Na doma mají kongy a Soda pup bez provázků, ale zajímají je to hlavně, když je v tom žrádlo (dávám zamrazit, takže to chvíli vydrží), pak to rovnou meju, a znova plním a dávám do mrazáku, protože to u nás jede naplněné ve velkém 😄
Dnes je to 7 let, co osud spojil Idorkovu cestu s mojí a do jeho dosud pochmurného života vstoupilo světlo ( to jako já 😃). Jeho pochroumané tělíčko i dušička konečně poznali ten správný psí život. Co je to být milován, opečováván, mít dost jídla, každodenní procházky a mazlení a teplý měkký pelíšek ( to je moje postel samozřejmě 😃 ). Oplácí mi svou bezbřehou oddaností. Už kolikrát jsem se mohla o něj přerazit, jak ho mám pořád v patách. Bojí se že někam zmizím a musí mě pořád vidět. Ale že se za mnou po tom baráku naběhá 😃. Miluju Tě Idorku ❤.
Dnes je to 7 let, co osud spojil Idorkovu cestu s mojí a do jeho dosud pochmurného života vstoupilo světlo ( to jako já 😃). Jeho pochroumané tělíčko i dušička konečně poznali ten správný psí život. Co je to být milován, opečováván, mít dost jídla, každodenní procházky a mazlení a teplý měkký pelíšek ( to je moje postel samozřejmě 😃 ). Oplácí mi svou bezbřehou oddaností. Už kolikrát jsem se mohla o něj přerazit, jak ho mám pořád v patách. Bojí se že někam zmizím a musí mě pořád vidět. Ale že se za mnou po tom baráku naběhá 😃. Miluju Tě Idorku ❤.
Krásné vyznání 🌷🤗 však Idorek u Vás taky zkrásněl a prospívá po všech stránkách!
Bělouš to samé, furt za mnou, venku max. 3metry ode mne a furt mě sleduje, aby se zase “neztratil” a chodí se mnou dost často i na wc 🙈