Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 24.09.2025, 16:22:50
K tomu důležitýmu výrazu…ehm…ta kokarda překvapivě neměla spínací špendlík ani nic jinýho na připevnění. Byla to tedy trochu vyšší dívčí a jak jsem jí zapasovala Čikině pod bradu, aby se nepřetáčela, docílila jsem hrdě zvednuté hlavy a sebevědomého výrazu 🤣
Prosím, existuje ještě jiný výrobce prohřívacích dek na psa s např. keramickou technologií, než Back on Track? Prostě něco na prohřátí zad, svalů a kloubů.
Mám radost, povedlo se mi z druhé ruky sehnat novou regenerační a reflexní pláštěnku Paikka a nejenže parádně sedí, ale je hlavně parádně vymakaná 👍🏻
Si úplně nejsem jistá jestli mám taky Paikku.az budu doma tak se podívám. Ale nějaká značka to je a dost jsem byla pohoršena. Že je to pláštěnka.a švy ,údajně podlepené ,takto, po krátké čuraci procházce okolo baráku,propršely. …A k té teplákovině co by měla zahřát se vyjadřovat nechci.🙈😭 Foceno v prosinci 24.
Vůbec si nedovedu představit.ze by mi v tom šel pes na víc hodin ven.fakt jsem byla jen kolem paneláku.technologie FIR je na cedulce asi to bude paikka. …I to vzlínáni vody po obvodu…je to divné ,ale hlavně i dost drahé, na takový bazmek.
Fiona Praha (neregistrovaný)18.10.2025, 15:18:01xxx:xxx.3c1:ecf7
Verun:
Si úplně nejsem jistá jestli mám taky Paikku.az budu doma tak se podívám. Ale nějaká značka to je a dost jsem byla pohoršena. Že je to pláštěnka.a švy ,údajně podlepené ,takto, po krátké čuraci procházce okolo baráku,propršely. …A k té teplákovině co by měla zahřát se vyjadřovat nechci.🙈😭 Foceno v prosinci 24.
Nereklamovala,stále ji mám, někdy jsem dost lajdák. Vracela jsem jen jednou back on track kabátek. byla psině dlouhá a pokadila si jí.(trochu jsem to zaprala 🤪.)
Když si vzpomenu, jak dlouho trvalo než bělouš přijal vnučky(1 a půl roku), tak musím říct, že dívat se na foto z víkendu, je prostě krásné a hřejivé.🤗❤️ Na rozloženým gauči takhle ve třech 😉 vlastně ve čtyřech…za vnučkou je ještě ten náš velký plyšoun Bady 🤭
Když si vzpomenu, jak dlouho trvalo než bělouš přijal vnučky(1 a půl roku), tak musím říct, že dívat se na foto z víkendu, je prostě krásné a hřejivé.🤗❤️ Na rozloženým gauči takhle ve třech 😉 vlastně ve čtyřech…za vnučkou je ještě ten náš velký plyšoun Bady 🤭
Zanedlouho budeme slavit 6 adoptiny 🎂
Na to se těším. Vnučky jsou ještě malé, jedna 2 roky, druhá rok a půl. Ale ta mladší má pejsky už teď moc ráda, dcera má taky psa, tak je zvyklá. Když jsme byly na SK na tom prodlouženém víkendu, tak Cherrynku moc hezky a citlivě hladila a Cherry se to líbilo. Možná jsme se měly dát na canisterapii. 😀