Přesně z tohohle důvodu peču. Tuňákový nebo sýrový. Tuňák,vajíčko,mouka (já dávám rýžovou
Naši adopťáci
Moc děkuju za tip, tam toho mají! Líbí se mi ty kostičky ze 100% sušenýho masa - mají i vhodný pro nás - jehněčí, kachní, králičí… Vezmu na zkoušku 👍
Játrové pamlsky peču taky, ale přijde mi že brzo klesnou v oblíbenosti, takže to střídám. Já teda peču bez mouky, játra, dýně a vajíčko. Občas dýni vyměním třeba za batáty. Dle nabídky mrazáku nebo spíže.
Teda bambule, já objevila díky Vám ameriku… takže objednávka za 14 stovek 😀 Je super, že mají u těch pamlsků napsanou velikost, po tom vždycky pátrám jak ďas a kde nic, tu nic. Mám teda objednáno asi 6 druhů, tak jsem zvědavá, co na to smečka! Ještě jednou moc díky!
Určitě nemáte za co děkovat. Nakupují tam poměrně pravidelně. Navedl mě tam vlastně manžel - rybář, který od nich nakupuje věci na ryby.
bambule:Játrové pamlsky peču taky, ale přijde mi že brzo klesnou v oblíbenosti, takže to střídám. Já teda peču bez mouky, játra, dýně a vajíčko. Občas dýni vyměním třeba za batáty. Dle nabídky mrazáku nebo spíže.
U nás neklesne v oblíbenosti nikdy nic. 😂 I kdyby byly jen z bramborových slupek nebo třeba z trávy. 🙄😂
Bambule je vybíravá mrcha..
Fakt, nestydím se to napsat takhle veřejně. Ona není ten typ psa, který bude žrát jedno a to samé do konce světa. Večer dostane od Falca jeleni kýtu v pidi plechovce, div by se neutloukla a ráno na mě při té samé jeleni kýtě hledí, že jako že tohle má ona chudinka žrát.. No fakt. Povzneseně a dokonce uraženě od misky odejde a čeká jestli tuhle svou chybu napravím. No a protože je diabetik a žrát pravidelně musí tak mě nechává pořád v pohotovosti…
Vy máte taky mopsle? 🤣🤣🤣
Ne, my mame pazrave retrivry. To je to samy jako pazravy mopsl, jen ve vetsim baleni 😀
Ale zas nutno priznat, ze to ma sve velke vyhody:
1 - velmi dobre a snadno se motivuji k cemukoliv.
2 - usetrim na pamlscich, pac i kostka stareho chleba je mnamka.
3 - pri podavani leku staci zamlaskat, udelat “hele co mam” a je vyreseno. Kor ve smecce 🙂
4 - kdyz pes nezere, je to jasna znamka “mazej na veterinu”
Vid Alenko 😀
Arosek:Ne, my mame pazrave retrivry. To je to samy jako pazravy mopsl, jen ve vetsim baleni 😀
Ale zas nutno priznat, ze to ma sve velke vyhody:
1 - velmi dobre a snadno se motivuji k cemukoliv.
2 - usetrim na pamlscich, pac i kostka stareho chleba je mnamka.
3 - pri podavani leku staci zamlaskat, udelat “hele co mam” a je vyreseno. Kor ve smecce 🙂
4 - kdyz pes nezere, je to jasna znamka “mazej na veterinu”
Vid Alenko 😀
Jo, přesně tak. 😄 U nás je teď kurzu tráva pod jabloní, na prochajdy si musím brát ubrousky, jak se nemůžou vykadit a věčně jim to tahám ze zadku. 😂
Hele,děvčata, dá se říci, že mopsle a retrívři jsou příbuzná skupina. Nicméně ne, nejsou si rovni, mopsle na celé čáře vítězí. Kdybych neměla doma oboje,nevěřila bych😎😂
Tak na to bych si vsadila!
janaa:Hele,děvčata, dá se říci, že mopsle a retrívři jsou příbuzná skupina. Nicméně ne, nejsou si rovni, mopsle na celé čáře vítězí. Kdybych neměla doma oboje,nevěřila bych😎😂
Hadat se nebudu, zkouset to nehodlam 😀
Me k posilovani nervove soustavy stacej flekati kreteni. Pri doplneni chorvatskou pohromou je to na Chocholouska.
Arosek:Hadat se nebudu, zkouset to nehodlam 😀
Me k posilovani nervove soustavy stacej flekati kreteni. Pri doplneni chorvatskou pohromou je to na Chocholouska.
kdo je chorvatská pohroma?? Flekaté kretény dešifruji, ale asi mi něco uteklo 😄
jinak Yoda taky může všechno - ale momentálně vedou na kousky pokrájené sušené plíce (jde to nožem nakrájet na minikousky, není to mastné, a i díky tomu, jak to smrdí je to velmi motivační…)
Flekati kreteni jsou bratri Krason a Drson, domacky Skvarek s Terenc.
Pohroma je nase pohRomy. Oficielne Glamour Shine Ready for Ragnarok. Aneb nomen omen 😀
A zdatne ji(m) sekunduje nas novy prirustek Street, tez chorvatsky, ale dosud ne pohorma. Ale uz na tom pracuje. Zatim je ve fazi buldozer 😀
dík - takže zlaťáci. Já si myslela, že smečka se rozrostla o nějakého tornjaka či dalmatina…
Xerxova:jinak Yoda taky může všechno - ale momentálně vedou na kousky pokrájené sušené plíce (jde to nožem nakrájet na minikousky, není to mastné, a i díky tomu, jak to smrdí je to velmi motivační…)
Taky u nás frčí na malé kousky pokrájené plíce, ale vepřové. Hovězí bělouš nemůže. Kupovala jsem na budog.cz spolu s ostatním sušeným. Akorát už nebereme pařátky a jiné sušené maso s kostmi. S těma jsme skončili po krvavým průjmu před delším časem. Na krmivahulin mají i sypkou směs na upečení pamlsků doma, mají tam různé skvěle vypadající malé výcvikové pamlsky, ale bělouš je nemůže, protože ve všem je trochu hovězího, a to je u nás prokázaný alergen. Já bych tak nakupovala, kdybych měla psa bez alergií, až bych brečela.
Vybírala jsem speciálně pamlsky bez hovězího a kuřecího a mám asi 4 druhy.
janaa:Přesně z tohohle důvodu peču. Tuňákový nebo sýrový. Tuňák,vajíčko,mouka (já dávám rýžovou
Jak dlouho vydrží? Nechytí plíseň nebo není z nich časem vysušená podrážka?