Tohle jsou ustřižený drápky. Vasilovy drápky. A co je na tom tak extra, že si to zaslouží vlastní post? Dal mi je dobrovolně. Neuvěřitelný pocit ❤️ Trénink se vyplácí.
Tohle jsou ustřižený drápky. Vasilovy drápky. A co je na tom tak extra, že si to zaslouží vlastní post? Dal mi je dobrovolně. Neuvěřitelný pocit ❤️ Trénink se vyplácí.
efe:Mno čekala jsem od toho víc 🫤
POdle gezichtu von evidentně taky 😀 😀 😀
Dal mi je dobrovolně.
Ultra mega!
Moji stařečci, Idorek a Bessí. Idorek v únoru bude mít 8mé přivezeniny, v dubnu mu bude 14 let. Bessulka měla v říjnu 10té přivezeniny, kolik je jí můžu jenom hádat 😀
Ale tejraný sou furt, se podívejte na ty nebožátka!
U nás je hlavní úspěch, že sežraná bota prošla psem bez větších problémů 🤠
Bohužel vyvádění osamotě pokračuje 🤐Jsou dny, kdy 1x za celou dobu zaštěká, a pak dny, kdy vyvádí hodně. Zrovna ale moc nemám prostor to s ním nějak hlouběji řešit ☹️ Ještěže se blíží vánoční volno ….
Gratuluju k prošlý botě… To je moje noční múra, páč ty moji dementci, resp. ty dvě dementky, hračky nejenže rozebírají na prvočástice, ale taky se je pak snaží sežrat. Takže u nás vše podléhá přísnému výběru a pak případně dohledu, pokud to je věc nepoživatelná.
efe:Ale tejraný sou furt, se podívejte na ty nebožátka!
Jo, tvářit to voni se umí 😂
Nedávno jsem si na Mirečka vzpomněla. Na vycházce jsem houkla na Bambuli jestli to myslí vážně, chovat se na vodítku jak debil ( ona jinak chodí opravdu velmi spořádaně) a to co po mě hodila za pohled, by mohlo směle konkurovat i Mirečkovi. Fakt. Jenže ona si u toho myslela něco o blbkách na druhé straně vodítka🙄.