Aluška:Vlevo Mirďa, vpravo jeho dcera Elí 🤣
U lidí se říká “jako by mu od p…..odpadla” . Tady to platí dvojnásob. Moc hezkou holčičku má.
Jan:Hledám pejska
Tak hodně štěstí.
všechno jim odpustíme ❤️ 🤷♀️ teď si to prý vybírá dopředu….ale na Mirďu nemá 😉
Je zajímavý, že nejvíc nevinný voči dycky dělá ten největší šotek a smrádě - aspoň teda u nás…
efe:Je zajímavý, že nejvíc nevinný voči dycky dělá ten největší šotek a smrádě - aspoň teda u nás…
Krásný pes ( já vím fena ), krásný pohled a krásná fotka !
Vlevo Mirďa, vpravo jeho dcera Elí 🤣
Aluška:Vlevo Mirďa, vpravo jeho dcera Elí 🤣
U lidí se říká “jako by mu od p…..odpadla” . Tady to platí dvojnásob. Moc hezkou holčičku má.
Já už můžu pořizovat jenom bytelný hračky od Kongu. Ty nervy, když mamlas sežral půlku gumového míčku… Naštěstí prošel. Furt voči i na prdeli, jestli zase nežere, co nemá. Popelnice.
To je síla teda! Hlavně, jestli to bylo všechno, to co původně sežral…doma předpokládám. Venku nic nežere?
Kouzelné! To není možné, že na těch fotkách není jen jeden pes, a to Mireček 🤭
Venku musím mít voči i za rohem, aby nežral dřevo, šišky, spadaný ovoce, hnusy a jinej bordel, ale je to lepší než doma. Máme speciální povel “vyflusni to!”. Starouš tohle nikdy nedělal. Mladej pán dělá, jak kdyby nedostal tejden nažrat.
Vahine:Kouzelné! To není možné, že na těch fotkách není jen jeden pes, a to Mireček 🤭
Abych ho jenom nepomlouvala, umí se tvářit i vznešeně 😀
Kdybyste někdo věděl o pejskovi k adopci, tak dejte pls vědět. Vše, co je online, máme prošmejděné.
Požadavky: menší nebo střední vzrůst, ne štěně, spíše klidnější povahy, ideálně jednoduchá povaha (ne přílišný strach, agrese apod.), jedno jestli pes nebo fena. Bude bydlet v domku se zahradou (uvnitř), na konci vesnice, hned před domem louky, lesy. Musí zvládat být sám v pracovní době majitelky, tzn. bez separační úzkosti. Pokud se jedná jen o běžnou nesamostatnost, to pořešíme. Budoucí potenciální majitelka je řekněme pokročilý začátečník. Musí se snést se psy (s mojí smečkou především 🙂 ). Ne x picbumů, border, bíglů apod. 🙂 Já vím, požadavků dost, ale…
Říkáte, že co je online, máte prošmejděné…..tak ani tahle holčička se nelíbila nebo…?
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=104049
FB Mops v nouzi, 3 dny starý příspěvek od FB Andrea Drbohlavová o 6ti leté fence mopse v Pardubicích. Nevím, jestli je ještě aktuální.
Tahle je v užším výběru 😉
Placky nejsou chtěné.
Tak to já jí fandím 😊
Na mě dneska vykouknul Kent z DP. To je sympaťák. 🙂
Ok, mopsle mám s Vámi spojené, nenabízela jsem, protože vím, že 3 už stačí, ale když teď hledá asi kamarádka nebo kdo, tak jsem si na příspěvek vzpomněla.
Není to pro mě no. Kamarádka placky nemusí. Děkuji i tak.