My máme doma psa už 14 let. Jeho zdravotní stav za poslední rok šel hodně dolů, a tak nám veterinář v podstatě naznačil, že už jsou to jeho poslední chvíle. Je to hrozné, čekání na to, až tam jednou zůstane prázdné místo… Chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s kremací v Brně? Bohužel nemáme zahrádku, kde bych ho mohla uložit k poslednímu odpočinku. Ano mrzí mě to, ale je to tak…
Náhlé úmrtí štěněte

»
Odpověď na příspěvek uživatele Dáša z 06.02.2025, 10:50:23Nemusí Vás to mrzet. vůbec, věřte mi. Přeci není důležité, zda ho máte možnost uložit někde poblíž do země, a nebo ho zpopelníte. Důležitý je, že bude ve vašem srdci. Dopřejte mu péči a lásku, nenechte ho trápit a rozlučte se s ním v momentě, kdy ještě netrpí. Držte se.
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 06.02.2025, 10:53:50Ale dyť je to zase reklama na kremaci.
Opakuje se tady stejně jako ta na krmivo Marp.

»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 06.02.2025, 10:57:46aha, tak to jo. Já to brala tak, že se někdo ptá na kremaci kolem Brtna

»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 06.02.2025, 10:57:46aha, tak to jo. Já to brala tak, že se někdo ptá na kremaci kolem Brtna
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dáša z 06.02.2025, 10:50:23máte někdo zkušenosti s kremací v Brně?
Už to tady bylo. Stačí zadat do vyhledávače.