- Příspěvek #215205
- Nahlásit
Kutnohorsko..padaly 2-3 cm kroupy …zničené kytky, pomlácené stromy a ovoce…nejsmutnější bylo,když jsem nacházela mrtvá ptáčata,která vypadla při té vichřici z hnízd ..
Mezi Vyškovem a Blanskem. A doteď ani kapka. Naposledy pršelo v neděli, zahrady jsou ještě jakžtakž zalité, ale lesy suché.
Kutnohorsko..padaly 2-3 cm kroupy …zničené kytky, pomlácené stromy a ovoce…nejsmutnější bylo,když jsem nacházela mrtvá ptáčata,která vypadla při té vichřici z hnízd ..
Přesně na ta ptáčata jsem si včera vzpomněla. Protože u nás šly stromy v těch poryvech skoro do pravého úhlu.
Buďte ráda . . .
A to nemám fota, jak spadly stromy na domky a na auta . . .
nevím odkud jste ale viděl jsem záběry z Pardubicka a to byl opravdu konec.
Toto je foceno cca 8 km od Mladé Boleslavi směrem na Jičín, foceno ze silnice, v osadě to vypadá mnohem hůř
Já bydlím v Milovicích, ale týden jsem byla na Moravě. A tam teda pršelo jeden den. Bouřky žádné.
Teď jsme se vrátili, jak půjdeme ven, podívám se po škodách na stromech. Boleslav je od nás relativně kousek. Prý sem tam někomu zatekla voda do sklepů a tak, ale žádná trága.
Asi holt štěstí. To, co vidím na fotkách, bych nechtěla.
House 4 týdny. Roste jak z vody.
To je mnohem roztomilejší než čtyřtýdenní kuře. 🙂
Varaxi:To je mnohem roztomilejší než čtyřtýdenní kuře. 🙂
to máte pravdu a to měla původně skončit na pekáči ale stane se z ní nakonec člen rodiny.
A jak jí budete říkat? Lady Gaga? 😀
Husy jsou krásná zvířata. Z celé drůbeže nejkrásnější. Konkurovat jim nemohou ani roztomilé kačenky.
Později bude asi dost hlučná.🙂
krásnej plakát na pověšení na zeď.
Copak ty to tam holka vyvádíš? Vytlačila vajíčko? A ukážeš nám, jak si to udělala? 😄
Tak tahle to přepeření vzala nějak vážně.. Ostatní zatím vždycky tak nějak pomalu postupně, ale takovýhle strašidlo mám teda poprvý 🙂
Ježiš, chuděra 😀 Se jí splašily hormony…
A to na fotce to tak nevypadá, ale naživo je to ještě horší 🙂 Jinak je to super holka, jediná, co mi letos ani jednou nekvokala 👍
Doslova. Takové pelichání je znak dobrých nosnic. Nemají čas ztrácet čas pelicháním
Beztak jste si chtěl udělat duchnu na zimu, tak jste ji oškubal, chuděru . . . 😄🤣