Dájo, jsem ráda, že se zdá, že zlomeného nic, ale dávejte na sebe, prosím, pozor. Ten klidový aspoň chvíli, chvíli dodržujte. Ať si to nezhoršíte.
Velký překvapení!!! Ka-len-dář!! Kalendář!!
Dájo, jak se daří? Zvládáš to s těmi voflákanými žebry?🌷 už jsi tu dlouho nebyla, tak doufám, že nejsou komplikace?? 🤷♀️
Dobrý den😉,
děkuji za optání, je to od tebe moc milé. Daří se mi v rámci možnosti a bolesti, ale každý den je poznat, že se to zlepšuje. Objevily se dvě obrovské modřiny na řiti🤫, ale na žebrech nic. Jen sem se modlila ať do úterka jsem trochu fit, mám canisky. Nemohla jsem ani klientovy dát do postele pejska, byl pro mně moc těžký a neohla jsem se. Dnes už můžu, tak jsem ráda.
Na diskuzi. sem chodím vždy jen číst, tak jsem v obraze.
Páčko Dája
Tak to je dobře, že už je to lepší. 🌺
teda holky,vy si tady plkáte,a já nic nevím🤭..do “kalendáře” jsem dlouho nenačučovala,a tady je jiné téma…Dájo,tak to už jenom přeju brzské uzdravení-že to trvá už nějaký čas..žebra bolí dlooouho,taky to znám..😟
Jsem sem vlezla,že nevidím moc zrzavce nikde(teda tam,kam chodím já😇)tak si říkám,jestli něco zas nechystá…🌼kalendář je super..
Dájo, doufám, že je líp? že se hojíte?
Jsem sem vlezla,že nevidím moc zrzavce nikde(teda tam,kam chodím já😇)tak si říkám,jestli něco zas nechystá…🌼kalendář je super..
Bobčo, Zrzavci maji trošku “trabl” neb se jim manžel octl na JIPce a Zrzavci si z toho navíc blokli záda ☹️ . Výborná kombinace. Ale to nejhorší už je za námi. Takže ale překvapení další nebude letos, bude až příští rok. Snad to kalendář vykompenzuje. Já jsem na něj stejně pyšná, jako na knížku . Už byl i na třech charitativních akcích. 🙂
…to jsem vůbec netušila, že až takhle…moc moc držím palce aby bylo co nejlepe🍀
Taky moc držím palce, ať je zase dobře, všichni jste zdraví a pospolu 🙏🍀
Dobre ránko😉,
berušky puntíkované Dája v rámci možností funguje, ale včera jsem začala být moc aktivní, že jako záda dobrý a ajajá neskutečna bolest zase a opět v zádech. Manžel prohmatal a konstatoval, že v uvozovkách silně tkáň naražena. Fakt se Dája cítila zlomená🙃.
Zrzavci neblbněte ještě vy, co to tady čtu? Pane jo😲doufám, že manžel už je tak trochu v poho. Jak, tak tady čtu nějak se to na všechny valí 🤫.
Tak a Dája oznamuje, že nasadila ortézu na nohu, ortézu na žebra a jedeme dnes do prási🤪.
Dája
Já jsem chtěla Dáju pokárat, že jako má být víc v klidu, ale pak jsem si řekla, že si člověk musí zamést před vlastním prahem 😀.
Dájo, doufám, že se brzo dáte do pohody.
Drahá půle byl po návratu z nemocnice rozvernej a já se bála, co vymyslí. Naštěstí ho tělo nechalo ochutnat, co bude, když nebude hodnej, tak teď hodnej je. A zdá se, že bude i nadále. Já se snažím nějak přežít.
Dobre ranko😉,
Zrzavci přeji Vašemu mužíčkovy , aby jako už chlap byl fit a hlavně se opravdu nepřepracoval, nestojí to za to.
Mě jako usměrňovat 😂a říkat, že něco nejde, nemám, klid hmmmm to fakt nejde. Já človíček ve svých 64letech s ADHD tak to fakt ne.
A víte co ? Dobře mi tak, mám mít rozum který fakt nemám🤣. Manžel vždy tvrdil, že mám motor od stíhačky v prdely, no a teď na stáří už je tem motor s vrtulníku, ale stále je🤣.
Dája
už je tem motor s vrtulníku
tož to se porád vznášíte, ne? 😀
Hezký Buggyra 🤣🤣, opravdu jste pobavila. Dája se vznáší jak drak a její manžel ji má na špagátku, aby neuletěla . Ježíš, ta fantazie je šílená 🙈.
Takto nějak?
Jo a vážení, nezapomeňte - že kdo bude ještě kupovat, dokupovat náš nejkrásnější kalendář, vepište, prosím, do té poznámky jméno útulku, kam máme poslat ty peníze- viz příspěvek výše.
Přesně👍👍👍