- Příspěvek #224130
- Nahlásit
Pro malý psy je to ideální velikost pamlsku. Já jinak krmím masem.
Pro malý psy je to ideální velikost pamlsku. Já jinak krmím masem.
Malina teda yoggies má docela ráda. Jsou to asi jediná značka granulí, které sní bez keců “a kde mám dneska maso a tos upadla na hlavu, tenhle hnus jíst nebudu”. Zatím co jiné značky jsem mohla nechat pytel granulí otevřený a vůbec si jich nevšimla, tyhle musím zavírat, jinak se samoobsluhuje.
No tak Gina zase tyhle grancle nejedla vůbec.
Sardullah:No tak Gina zase tyhle grancle nejedla vůbec.
To bude tím, že máte pastevce a já psa kříženého z kamzíkem a ty granule mi přijdou, že voní spíš jako jídlo pro koně, v Malinině případě pro kamzíka 😄. Což nám plně došlo, že máme psa s kamzíkem. až loni v Českém Švýcarsku. V místě, kde pejskaři zůstali raději dole pod skálou se svými miláčky, jedni vzali psa do tašky, tak naší Malině zajiskřilo v očích a že do toho půjde a vypadá to tak báječně nebezpečně. Tak vylezla až nahoru a říkám si, že dolů jí snad nějak sneseme a ono teda koukla, řekla si, že to asi přípískla, ale že to teda zkusí a i se sama dostala dolů a ten krásně šílený výraz absolutního blaha dole pod skálou byl k nezaplacení.
Tak je pravda, že grancle mi spíš připomínaly granule, co jsem kupovala králíkům 😎
Vzhledem k tomu, že jsem granule začala používat, abych si nemusela dělat hlavu, že nežravá madam nevečeřela a aby případně neměla hlaďánek a vzhledem k opravdu malému množství granulí, které sní je u u nás priorita chuť.
Dneska už bych pro Ginu granule nepotřebovala, asi z důvodu kastrace už jí více méně normálně, ale aby se to nepletlo, tak Mates je taky nežravka, takže granule máme pořád.
U nás teda chuťově vede Fitmin a Taste … spotřebu mám cca 50-100 gramů na psa a den… granule mají nasypané pořád, ale samy vidíte, že spotřeba je minimální a to jsou to ty granule, které chutnají a stejně o ně psi nemají extra zájem.
Obecně ke granulím bych řekla, že moji psi mají šanci si vybrat, zda budou jíst granule a nebo maso a maso teda u nich vyhrává na plné čáře a jsem teda ráda, že tihle psi, kteří preferují maso, se dostali ke mně, kde jim to maso dopřeju.