raven_kix
autor webu 12.12.2024, 13:32:15xxx.xxx.156.19
Dobrý den, svůj požadavek můžete odeslat na info@chovzvirat.cz. Jen se omlouvám, momentálně nemám prostor vaše požadavky řešit ihned. Budu se jim věnovat těsně před svátky nebo průběžně mezi svátky.
Proč chcete jít pryč? Vás moc ráda čtu. A hlavně vy jste mě inspirovala v tom, ať něco s tou zahradou udělám. 🌼
Děkuji za uznání. Já jsem to již v jedné diskuzi vysvětlovala, nebudu to radši dále rozebírat, je to osobní důvod - nejsem přínosem a nepůsobí mi pobyt zde radost, jestli to takto stačí. Ať se Vám se zahradou daří a máte z ní jen radost 🙂
Děkuji za uznání. Já jsem to již v jedné diskuzi vysvětlovala, nebudu to radši dále rozebírat, je to osobní důvod - nejsem přínosem a nepůsobí mi pobyt zde radost, jestli to takto stačí. Ať se Vám se zahradou daří a máte z ní jen radost 🙂
Také už jsem před časem žádala o smazání účtu,ale zatím se tak nestalo.
Přišla jsem kouknout, také zatím nic. Ono je to vlastně jedno. Stačí sem nechodit, a když jim “mrtvý” účet nevadí, tak ať klidně zůstane. Souhlasím s tím, že přispivatelů je tu dost 🙂 Já mám tu smůlu, že mám v drtivé většině protichůdné názory a zkušenosti, takže nezapadám do standartu, tím se pak rozpoutávají nežádoucí diskuze , a když jsem někde nežádoucí, nemám potřebu setrvávat.
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 12.07.2025, 06:56:22
Tak to máme stejně,také nezapadám do standartu.U králíků se s mazlíčkáři neshoduji vůbec.A u psů je to podobné.Já se tedy občas snažím poradit to,co mám vyzkoušené,ale asi je to ztráta času.Přeji,ať se vám daří.🙂
Tak to máme stejně,také nezapadám do standartu.U králíků se s mazlíčkáři neshoduji vůbec.A u psů je to podobné.Já se tedy občas snažím poradit to,co mám vyzkoušené,ale asi je to ztráta času.Přeji,ať se vám daří.🙂
Já ale nemám pocit, že byste nezapadala, vždycky máte k tématu co říc a přece nemusí mít každý stejný názor.
Mám to tak s koňmi, do psů jsem se nikdy raději nepouštěla, tak to za těch 20 let je úplně jinde. A nejhorší je, že si mnozí ani “nepamatují”, že by něco napsali… 🤔 Zvláštní je, že po kauze Stella byla Leithian smazána relativně inhed. Otázka je, jestli žádala sama. V mailu před cca měsícem jsem obdržela odpověď, že se bude upravovat web, tak že bude účet smazán při tom.
Nebylo to hned. Prosila prý měsíce. V sz i veřejně. Někde to v jednom příspěvku pro adminy psala. Pak to promazali. Nevím co z toho zůstalo.
A já třeba nechápu, proč si rušila účet, když pak tady píše anonymně. Když odněkud odejdu, tak přece se vším všudy, ne? A nebo když pak chci přispívat, tak se aspoň podepíšu.