»
Odpověď na příspěvek uživatele
Xerxova z 18.12.2024, 06:30:37
taky dobrý psycho…..☹️
já teda u Dafči,jak může vlastně jen ty granule a vařenou zeleninu+extra pamlsky-a aporty pro ni odměna nejsou….
tak na ranní vycházce cvičí za granule-pak už logicky nedostane snídani….
ale není to,že bych byla taková hyena-ale prostě jiná odměna není…
ted už teda je schovaná od Jéžiška doma krabice od zdravých pamlsků🙂
pro pejsky z dietou🙂
druhá věc je,že Dafča je malá-takže,když hoodně odměnuju při cvičení,tak pak dávat snídani jaksi …
by mi holka vykynula jak buchta….
já teda k tomu cvičení za odměny přidám ještě příhodu,která se mi stala na jaře….
celej život psy odměnuju za cvičení hračkama i pamlsky
a vždy jsem měla ve dvojici jednoho aportovacího-kde se odměnovalo míčkem,šiškou,gumovým ježkem-Killy,Dux-ten byl hoodně aportovací-a ted je to Žeryk
a pak ty co pro mě byla odměna jídlo-Kim,Gero a Dafi
a pochopitelně jsem v rodině často vysvětlovala proč-ona dostala a on ne-pamlsek,
pak zase okolí a známým-že pes má poslouchat pro radost a ne za odměnu-jakože zadarmo a pro pána….-naposledy od paní na zastávce,která viděla Dafi jak mi podává rukavici a já odmenuju…
+mám v rodině trenérku psů-která odměny neuznává-že pes pak bez nich neposlouchá
-pochopitelně všichni mí psy poslouchají i bez odměn-přítel je nikdy nepoužívá,můj rodič taky ne,
a konec konců s dřívějšími psy bych jinak nemohla dělat závody/zkoušky…
a ted ta jarní příhoda…
Dafi byla na jaře hoodně nemocná-tolik léků a injekci co jsem do psa narvala za 2týdny se mi nepovedlo do žádnýho psa za 38 let narvat-5 léků denně-z toho několik antibiotik a jedny,po kterých moje popelnice nebyla ochotná jíst-jíst jako NIC-SLOVY NIC,NULA-NIC
jenže musela kvůli lékům….
se teda přiznám,že na dietu jsem začala kašlat trochu-vet věděl-a dávala jsem ji vánočku s máslem a tak…
jenže ona co jí i suchou kůrku chleba a prášek na štítku žere jen tak,tak nic….
ale zjistila jsem,že je ochotná pár granulí-4-5 granulí sežrat za cvičení!!!!!!!!!!
takže karimatku-at to holce neklouže a dem cvičit-pochopitelně-cvičily jsme cviky pro důchodce a nemocný pejsky-pozdrav-granulka,pac-granulka,tap-granulka,pac na nohu-granulka,tap na nohu a granulka a obě packy-granulka-pes byl po jídle a cpaly se léky….
dostávala toho málo-víc jsem do ní dostat nedokázala……
a kdyby nebylo tohodle tak nevím,protože,s misky nejedla,ze země,z ruky,z postele-prostě nic…
tak jen taková vzpomínka na mou žravou potvoru,co by pro jídlo prodala i mě🙂
u které jsem často na veterině slyšela-no,ale musí zhubnout….
a u které se furt honím aby zhubla-a celoživotně hučím do rodiny-NEKRMIT OD STOLU,-chleba a granule jsou taky jídlo!!!
když mi tatínek řekne,že jí dal jen chleba-od každých jídla co jí-tatínek jí často…..
a máti od přítele-že její psi mají v misce 24/7…granule,a nic jinýho-nebooj,oni tam nic nemají jenom!!! granule!!!!!!-když jsem po xtýýý sháněla Dafinu,kde je a co komu kde zase žere…☹️
jak kdyby granule a chleba nebyly jídlo…..☹️