Aktuálně: 2 496 inzerátů • 293 341 diskuzních příspěvků • 21 513 uživatelů

kvočny

⋮
anonymní (neregistrovaný) 24.10.2008, 16:41:30 xxx.xxx.6.158
jaké jsou podle vás nejlepší kvočny pro odchov bažantů
⋮
J.Marková (neregistrovaný) 24.10.2008, 21:07:49 xxx.xxx.105.3
Prakticky jsem pod kvočnami nikdy kuřátka bažantů neodchovávala. Vím však, že mnoho drůbežářů chválí nejvíce jako kvočny plemeno hedvábničky, a ty by asi měly i malé bažanty vysedět. Nevím, jak si představujete, že v líhni vylíhlé bažantíky bude vodit nekvokající slepice ? Jak ji uvedete do stavu kvočny právě v den, kdy se v líhni vylíhnou bažantíci ?

Aby byly trochu podobné slepicím bažantů, tak bych volila hedvábničky nějaké barevné např. nenápdné hnědé. Liliputky také umí vodit kuřátka, ale jsou velmi malé, obsednou málo vajíček.
⋮
anonymní (neregistrovaný) 25.10.2008, 14:05:28 xxx.xxx.6.158
nechci je dávat do líhně potřebuji,aby je vyseděla a odchovala kvočna. Mám zatím jen jednu slepici bažanta, tak kvůli pár vajíčkům nemá cenu pouštět líheň a pak ještě teplo pro vylíhlé bažanty.Nevím jestli by se to vyplatilo.Nezáleží mi sice na tom, abych na tom vydělal, ale ta elektřina přece jenom není zadarmo a odchovaní bažanti pod slepicí, mají podle mě lepší šanci proto, aby pak sami seděli a odchovávaly, než v líhni

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.