Claudia Cardinále, Sofia Loren a Bardotka - to pro mě vždycky byly ideály krásy, vždycky jsem si představovala, jak by bylo super, vypadat podobně. No co už😜Tenkrát na Západě, je film, který na mě asi udělal největší dojem, westerny jsem jednu dobu hodně sledovala(napsala jsem to s jednoduchým v a čumím na to, co jsem to napsala za divné slovo, fakt se to nepodobalo😏) Uhrančivá Claudia, nádherná Morriconeho hudba…prostě nedostižné👍
ahoj děvčata…tak jsem se prokousala tím množstvím písniček…Na tabletu to už ani nešlo,tak jsem si to nechávala na doma..
No jednoznačně vede Sarah s “fugou”..Ta druhá je ještě lepší,jak ti (s prominutím) “staří fotři” to prožívají!🤗..Něco úžasného😇..měla jsem husinu po celém těle👍..Obě provedení jsou bomba! poslala jsem to bráchům..taky kdysi hrávali na kytary..
teď nevím,kdo tam dával to Bohemia rapsody(nemůžu to vrátit,by se mi to smazalo)..to samé!! a Tenkrát na západě !! Tublatanka..Jožo Ráž..i Hrůza..ty můžu..
Prostě jsem tu zase strávila hodinu,než jsem to všechno přehrála..Na tu fugu-věž na 40🤭…Děkuji!!🙏
když jsem ji slyšela kdysi poprvé…nechápala jsem,že by se tohle mohlo zahrát v tomto provedení…husina a slzy..😢..tak jak ta “fuga”…hudebníci stále překvapují🤗Jsou to krásné věci..👍