Aktuálně: 2 764 inzerátů261 320 diskuzních příspěvků19 163 uživatelů

Štěně s PP - odpovědnost chovatele

Ph (neregistrovaný) 09.09.2025, 15:43:22 xxx.xxx.16.165
»
Odpověď na příspěvek uživatele Markéta z 09.09.2025, 14:34:03

Byl nejaky vypadek v tiskopisech, vypadnul jim dodavatel.  Muzou jeste dohanet zpozdeni, ale je to divne.

Kdo Vam ma PP vydat? Ktera plemenna kniha- CMKU, CKS nebo CMKJ? 

Jinak bych ja osobne slusne napsala dotaz e-mailem na plemenku a odpoved bych preposlala na majitele stenat jako info o tom, ze jste vse odeslala a ted uz je to “vyssi moc”….

Markéta (neregistrovaný) 09.09.2025, 17:06:09 xxx:xxx.80ba:e344
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 09.09.2025, 15:43:22

Vím že výpadek byl někdy na přelomu roku. Spadáme pod ČMKJ a obávám se, že po tom hovoru nemá ani smysl psát mail - paní, co má naše plemeno není moc sdílná…

Sarah01
Sarah01 10.09.2025, 08:55:15 xxx.xxx.11.197
Markéta:

Vím že výpadek byl někdy na přelomu roku. Spadáme pod ČMKJ a obávám se, že po tom hovoru nemá ani smysl psát mail - paní, co má naše plemeno není moc sdílná…

To máte stejnou paní, jak my. 😊 Zkusila bych znovu zavolat a bohužel se trochu ponížit a slušně požádat p. Dvořákovou, zda by se na to mohla znovu podívat a že jí velice děkuji. Mně se teď u druhýho vrhu stalo to, že paní moje podklady někde zahrabala a když jsem jí volala, kde to vázne, řekla mně, že tam nic nemá, ať to pošlu znovu. Pracně jsem sháněla znovu krycí list a všechno jsem poslala znovu. Cca za týden jsem se dotazovala, zda vše v pořádku dorazilo, a paní se na mě v telefonu hned obořila, proč to posílám znovu, když to tam má. 😂 Takže asi tak. Za týden jsem to měla doma, byly to PP už na nových formulářích, a štěňata odešla do nových rodin už s nimi. Ono to jde, když se chce.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.