Odpověď na příspěvek uživatele Markéta z 09.09.2025, 14:34:03
Byl nejaky vypadek v tiskopisech, vypadnul jim dodavatel. Muzou jeste dohanet zpozdeni, ale je to divne.
Kdo Vam ma PP vydat? Ktera plemenna kniha- CMKU, CKS nebo CMKJ?
Jinak bych ja osobne slusne napsala dotaz e-mailem na plemenku a odpoved bych preposlala na majitele stenat jako info o tom, ze jste vse odeslala a ted uz je to “vyssi moc”….
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 09.09.2025, 15:43:22
Vím že výpadek byl někdy na přelomu roku. Spadáme pod ČMKJ a obávám se, že po tom hovoru nemá ani smysl psát mail - paní, co má naše plemeno není moc sdílná…
Vím že výpadek byl někdy na přelomu roku. Spadáme pod ČMKJ a obávám se, že po tom hovoru nemá ani smysl psát mail - paní, co má naše plemeno není moc sdílná…
To máte stejnou paní, jak my. 😊 Zkusila bych znovu zavolat a bohužel se trochu ponížit a slušně požádat p. Dvořákovou, zda by se na to mohla znovu podívat a že jí velice děkuji. Mně se teď u druhýho vrhu stalo to, že paní moje podklady někde zahrabala a když jsem jí volala, kde to vázne, řekla mně, že tam nic nemá, ať to pošlu znovu. Pracně jsem sháněla znovu krycí list a všechno jsem poslala znovu. Cca za týden jsem se dotazovala, zda vše v pořádku dorazilo, a paní se na mě v telefonu hned obořila, proč to posílám znovu, když to tam má. 😂 Takže asi tak. Za týden jsem to měla doma, byly to PP už na nových formulářích, a štěňata odešla do nových rodin už s nimi. Ono to jde, když se chce.