hele blbý, protože nic nevíte a ty zbytečný biopsie a histologický vyšetření slouží právě a jen k tomu, abyste něco věděla
totiž prognóza psa, který měl na slezině nádor a má metastázu na játrech, i když malou, je špatná a to tak, že velmi
ale pes, co si udělal na slezině krvácející hematom a na játrech má malé ložisko nodulární hyperplazie může normálně žít jak kdyby nic neměl
no a vy teď nevíte nic.
A to je právě to, na co jsem se ptala, protože mě zarazilo, jak někdo přišel na micro nádor a hlavně bez upřesnění co je to za nádor. To je diagnoza na dvě věci🙄
Odpověď na příspěvek uživatele Monika z 26.02.2025, 13:03:15
To je samozřejmé, člověk se lekne těžkého úrazu a nakonec mu vpálí, že se našel nádor. Jsem si jistá, že bych poprvé vůbec nepobrala, co mi vet říká. Když jsem byla naposled s těžce nemocným kocourem na veterině(vlastně jsem ho původně jela uspat) nemohla jsem ani mluvit, vůbec jsem nevnímala, co mi říkají, nebyla jsem ani schopná souvisle odpovědět na dotazy, na nic si vzpomenou. Úplně mi žal zatemnil mozek. Nakonec to dopadlo dobře, snad to dopadne i vám🍀
Dobrý den, mému pejskovi našli začínající nádor na játrech, nádor je zatím micro, nemáte někdo zkušenosti/doporučení na nějaké vitamíny na imunitu aby tu semnou ještě chvíli byl, pejskovi je pouze 7,5 let. Rasa pejska border kolie.
Odpověď na příspěvek uživatele Monika z 26.02.2025, 14:38:34
ale záleží co je za druh nádoru proto chce čekat jaká to je forma.
Bez histologie nelze druh nádoru určit. Nechápu, na co chce čekat. Já bych šla jinam. Medicíně trochu rozumím a tenhle postup mi přijde minimálně zvláštní.
ale záleží co je za druh nádoru proto chce čekat jaká to je forma.
Bez histologie nelze druh nádoru určit. Nechápu, na co chce čekat. Já bych šla jinam. Medicíně trochu rozumím a tenhle postup mi přijde minimálně zvláštní.
Možná ví i bez histologie o co se jedná a nechce to na majitelku vypálit na plno. Nevím, jestli je to možné. Jinak tomu nerozumím. Divné to je.
Naší feně našli při kastraci velký útvar na játrech a i když velmi zkušený veterinář, poslal ho na vyšetření. Od oka nepoznal nic, asi se to nedá . Nebyl zhoubný.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.02.2025, 11:38:56
Hele,to nikdo netvrdí, stejně jako sanicel,med. houby,je to prostě jen podpora organismu,který s tím bojuje. Myslím,že největší šanci to má ve chvíli,kdy se vyřízne nádor bez metastáz,tak jako následná podpora. Raka to samozřejmě nevyléčí, to nic z téhle škály přípravků
Na regeneraci jater mám vyzkoušený Hepatiale Forte. Z tragických jaterních ukazatelů to moje fena stáhla na ideální výsledky za tři měsíce. Měla jsem to jako alternativu místo esentiale forte (doufám , že to píšu správně). Ted se mi na to ptali i známí, mají fenku po otravě a právě jí museli to esentiale různě drtit a rozpouštět, aby to do ní stříkačkou dostali.
Na regeneraci jater mám vyzkoušený Hepatiale Forte. Z tragických jaterních ukazatelů to moje fena stáhla na ideální výsledky za tři měsíce. Měla jsem to jako alternativu místo esentiale forte (doufám , že to píšu správně). Ted se mi na to ptali i známí, mají fenku po otravě a právě jí museli to esentiale různě drtit a rozpouštět, aby to do ní stříkačkou dostali.
Jakože drtili ty tobolky, jo? To si po pravdě neumím představit. 😯
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 28.02.2025, 14:41:17
Jo mají malou fenku, prý ty tablety drtili, rozpuštěli, aby jí to mohli podat stříkačkou. Ja jsem to moc nepitvala. Ani nevím jak ty tablety esentiale vypadají, jak jsou veliké….
Jo mají malou fenku, prý ty tablety drtili, rozpuštěli, aby jí to mohli podat stříkačkou. Ja jsem to moc nepitvala. Ani nevím jak ty tablety esentiale vypadají, jak jsou veliké….
😂
Píšu, že jsou to TOBOLKY. A vevnitř je látka o konzistenci másla. Drtit a rozpouštět něco takového muselo vypadat fakt humorně. (Jakože fakt úplně věřím tomu, že to měli essentialko.🤭)
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 01.03.2025, 04:15:00
Aha, no nebudu po tom pátrat… jak jsem nakoupila tak prodávám. Oni jsou fakt starší lidé, je možné popletli názvy. Prostě fenka se jim přiotrávila, veterinář jim doporučil něco na regeneraci jater. Co koupili netuším🙃.
S těma jménama léků je to kapitola sama o sobě, zrovna nedávno jsem šla domů z práce a predemnou šli paní z domova důchodců a ta jedna povídá, že si koupila prostenal na žíly….. no takže asi tak.