prostenal na žíly
Ježíš.. 😂 Tak holt budou mít babče zdravou prostatu. 😂
prostenal na žíly
Ježíš.. 😂 Tak holt budou mít babče zdravou prostatu. 😂
TOBOLKY.
Jenže tobolky jsou většinou určené k tomu, aby se polkly celé, prošly neporušené žaludkem a účinná látka se uvolnila až ve střevě. Drcením se sníží efekt, protože žaludeční šťávy účinnou látku inaktivují.
kometa:TOBOLKY.
Jenže tobolky jsou většinou určené k tomu, aby se polkly celé, prošly neporušené žaludkem a účinná látka se uvolnila až ve střevě. Drcením se sníží efekt, protože žaludeční šťávy účinnou látku inaktivují.
Děkujeme za kulturní vložku, ale asi nechápu, proč to píšete mě? Já snad psala, že se mají drtit?
To byla informace pro všechny, kteří si to tady třeba přečtou. Že tobolky není dobré drtit.
Ale jestli vám to vadí, nechám příspěvek přesunout.
bambule:Aha, no nebudu po tom pátrat… jak jsem nakoupila tak prodávám. Oni jsou fakt starší lidé, je možné popletli názvy. Prostě fenka se jim přiotrávila, veterinář jim doporučil něco na regeneraci jater. Co koupili netuším🙃.
S těma jménama léků je to kapitola sama o sobě, zrovna nedávno jsem šla domů z práce a predemnou šli paní z domova důchodců a ta jedna povídá, že si koupila prostenal na žíly….. no takže asi tak.
Hele on to mozna byl spis Flavobion. Ten s ena jatra dava taky. A jsou to male tabletky …
Ale to je zas jen takova vsuvka. A vlastne i dalsi podpora jater, ktera lze pouzit