Aktuálně: 2 486 inzerátů • 292 849 diskuzních příspěvků • 21 471 uživatelů

Chovatelské sny

⋮
Slávek
Slávek 23.11.2008, 19:11:39 xxx.xxx.113.119
moje ralný sen je že budu mít rozely,alexandry a nadherný a zatim ve snech je to amazonek modročelý,kralováci a asi nejvíce žaci a ary třeba se to jednou vyplní jednu velkou volieru bych už měl ale v tom je pes tich 6 na 3 metry by to stačilo těm žakum a modročelým,kralovakum ary potřebují myslim víc ne?
⋮
cone (neregistrovaný) 23.11.2008, 19:33:29 xxx.xxx.85.196
6x3 m výlety by bohatě na velké ary stačilo, byl jsem u chovatele, který měl ararauny ve trochu větších rozměrech než udáváte a byl to super pohled.
⋮
Slávek
Slávek 24.11.2008, 19:01:11 xxx.xxx.113.119
ja sem se zamyslel a řek bych že i ty neraéalné sny jsou realné stačí jen chtit,ale větší problem jsou finance
⋮
kellyy
kellyy 24.11.2008, 19:56:54 xxx.xxx.34.162
tak můj sen jsou žaci a kakadu žlutolící a inka a jak píše Slávek předemnou vše jde,místo by bylo ale ty prašule jsou horší,ale znám i lidi co si na ně půjčí a pak se modlí aby se jim to prodejem vrátilo ale mít papoušky jen na peníze to nejni nic pro mě...........
⋮
Ernik
Ernik 08.01.2009, 14:10:56 xxx.xxx.250.66
Dobrý den!Začínám s chovem z novu,momentálne mám anduly,zebřičky a fischeráky.Letos bych chtel postavit voliéru a sehnat neofémy tyrkysové a papouška alexandrin.Kdyby je nekdo mněl na Plzeňsku byl bych rád kdyby se ozval.Ď.
⋮
Kuba (neregistrovaný) 08.01.2009, 15:15:24 xxx.xxx.214.9
můj nejvetší sen je obrovská voliéra z mnichama všech barev ale hlavně modrá a aby se mezi nima proháněly 4 patagonci a 2 arové kanida
⋮
anonymní (neregistrovaný) 08.01.2009, 21:49:26 xxx.xxx.51.197
tak to su pekne sny aj ja som zacal andulkami asi ako kazdy chovatel ale ak clovek chce tak dosiahne vela ja som zatial tu
Obrázek
⋮
P.R.
P.R. 26.06.2009, 11:40:18 xxx.xxx.221.108
já bych chtěl horské nádherné a královské v budoucnosti zatím mám pár kakariků.
⋮
Scrolls
Scrolls 26.06.2009, 15:51:16 xxx.xxx.150.123
Dobrý den, tento rok bych si chtěl pořídit ag. šedohlavé a růžohlavé(u těchto už mi chybý jen si pro ně přijet), alex velký a černohlavý a v budoucnu bych si chtěl pořídit papoušky rodu Poicephalus

Gazda Miroslav
⋮
l.dienelt
l.dienelt 26.06.2009, 20:04:57 xxx.xxx.5.16
Můj reálný sen je voliéra s hejnem zelených a lutino aymar pruhovaných, dlouhodobější jsou amazonci modrohlaví a bronzovokřídlí a zatím nedohledný je chov araraun a ar zelenokřídlých. Na všechno z toho se moc těším! :-)) Lucie D
⋮
qayx12
qayx12 27.06.2009, 12:42:49 xxx.xxx.71.187
Lucie hezký sen a kdo by se netěšil já sem si přál od začátku oselu jelikož je zbarvená ale nemam ji tak sem si pořídil adulky a potom alexandry malé sou hezký a ted mam jeden velký sen chovat mnišky šedý v různých mutacích ted budu začínat s příárodnímy a doufejme časem i s mutacemy modrýmy a lutino ,šedý atd...a až vyrostu tak bych taky chtěl mít doma něco většího ary nebo něco podobného arum snad se nam to všem splní a bude to hezký zážitek a co je muj cíl postavit obrovskou volieru alespoň 10x10M a v ni mit tropické rostliny a papoušky nejlépe alexandry male něco jako skleník to by bylo príma jen si to splnit
⋮
Orina (neregistrovaný) 27.06.2009, 12:52:20 xxx.xxx.76.96
Ještě že můžeme snít. Bohužel peníze jsou potřeba vždy na něco přednějšího než jsou papoušci. A tak my, co nejsme milionáři musíme sestavovat své chovy postupně. Ale s přibývajícím věkem se sny rozplývají, protože člověk nežije sto let a tak si už ty dlohověké papoušky musí odpustit jestliže neví do jakých rukou by po jeho smrti přišli. Stačí jedna povodeň na Moravě a hned je po snech. Vždycky se nachomejtne něco co člověka vrhne ze snů do reality. Ale snít je krásný!!!
⋮
Katka (neregistrovaný) 29.06.2009, 12:09:27 xxx.xxx.55.34
Přeji krásný den
Moc jsem si přála Alexandry velké ty už na mě čekají během července mi zavolá chovatel a pojedu si pro ně.Voliéra už se buduje.
A další sny jsou aby ve společné voliéře byli rosely pestré-harmonizující pár až na to že samička rozbila vajíčka a teď nechce na sebe pustit samce,ale jinak se krmí a pořád jsou spolu-každý chovatel mi říká ať je prodám,ale já to s nimi ještě chci zkusit ti papoušci
mě na tolik okouzlili že nemám srdce na to abych je prodala.A k nim chci dát papoušky vlnkované mám 7 párů rozdělených do 3 menších voliér a mým snem je to aby rosely a andulky byli spolu v jedné voliéře.I když mi nebudou rosely vyvádět mladé chci si je nechat.Znám lidi kteří tyto dva druhy papoušků chová a jsou v pohodě.Moji jsou klidní a neprojevují známky agrese proto si myslím že by mohli být v jedné voliéře spolu.Chtěla bych aby jste napsali svoje názory na mojí situaci.Voliéra má rozměry d-3m,v-3m a š-2m.Asi mi napíšete že je ta voliéra malá,ale chci to zkusit.
A taky si ještě přeji Alexandry čínské-ale to až udělám maturity příští rok a budu si vydělávat peníze a to už rovnou postavíme s tátou zděné voliéry zimoviště+výlety.
A co jsem dělala proto abych si splnila sen s Alexandry velkými-chodím každý den po škole na brigády a víkendy.A to mi hodně pomohlo.Nechci aby mě rodiče pořád financovali tohle je můj zájem a koníček když si sama na něj vydělávám mám z toho krásný pocit vím že to dělám pro papoušky které tak miluji.
Přeji všem chovatelům aby se jim dařilo a splnil se jim každý sen protože sen o papoušcích je to nejkrásnější.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.