Ty vado, vy jste si adoptovali trpasličího jaguára!! Je krásná! A je supr, že to takhle všechno klaplo. díky za ni.
Ty vado, vy jste si adoptovali trpasličího jaguára!! Je krásná! A je supr, že to takhle všechno klaplo. díky za ni.
Trpasličího jaguára mám já! Když jsem si ho přivezla coby kilové kotě, neměl problém pustit se do staršího kocoura 4,5 kg. Hezky na zadní (aby byl aspoň vyšší) a do něj! První půl rok jsem měla ruce nohy samý šrám. Zlikvidoval několik kytek a figurky na policích. A když po ránu skočí do postele a trefí se zrovna na břicho, tak jenom heknu. Už má 4 kila.
Tak to mě nenapadlo 😄! Ale povahu jaguára tedy nemá, není vyloženě mazlivá, ale při pohlazení hned vrní ( a taky když spí v posteli). Je divoká, ale hrozně hodná, když jsem jí dovezla na vytahování stehů po kastraci, tak jsem jí vyndala z přepravky, vet jí položil na bok, prohlédl ránu, vyndal stehy, nastříkal desinfekční sprej a ona se ani nehla, dokonce se ani nemusela držet! A ne, nebyla na tom špatně, doma před tím lítala jako střelená a houpala se na zábradlí 😃.