To jste moc hodná, třeba až to bude věkově aktuální, tak se na nějakou tu výstavu vypraví 🙂
No měli by vědět jak to tam chodí, když je náhodou potkám, tak fena se nenechá pohladit, na výstavě se musí nechat od rozhodčího prohlídnout, zkontrolovat zuby. Když bude před ním uhýbat tak dostanou zbytečně špatnou známku a budou muset těch výstav absolvovat víc.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 07.04.2025, 10:40:29
To člověka pak naštve,když slibují a potom dělají bezpapíráky.To už je lepší,když nechovají vůbec.To mně také říkal chovatel Alana,že si od něj brali fenku,také slibovali,že ji uchovní.Teď ji v 5ti letech nakryli na bezPP.A jestě se urazili,když jim řekl,že krýt fenu poprvé v 5ti letech a ještě na bezpapíráky je pěkná blbost.
To člověka pak naštve,když slibují a potom dělají bezpapíráky.To už je lepší,když nechovají vůbec.To mně také říkal chovatel Alana,že si od něj brali fenku,také slibovali,že ji uchovní.Teď ji v 5ti letech nakryli na bezPP.A jestě se urazili,když jim řekl,že krýt fenu poprvé v 5ti letech a ještě na bezpapíráky je pěkná blbost.
Přesně, fena stála 30 000,-, tak přece aby se jim to vrátilo. Několikrát jsem jí říkala, že za štěňata s PP ale dostanou víc než za bez PP. No ale, musí minimálně 3 výstavy. Pokud nedostanou požadovaný známky, tak víc. Bonitaci, test DNA a CORD1/PRA, založit chovku…všechno to stojí peníze a čas…
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 07.04.2025, 12:42:25
Člověk se snaží vybrat,co nejlepší majitele a o to víc to pak mrzí. Tak vy chovku máte,tak to by mohli odchovat i na vás, ale musí chtít se tomu věnovat a to je ten největší problém.
Kamarádka co chová briardy má na svou CH.S. několik fen a i psů.
Člověk se snaží vybrat,co nejlepší majitele a o to víc to pak mrzí. Tak vy chovku máte,tak to by mohli odchovat i na vás, ale musí chtít se tomu věnovat a to je ten největší problém.
Kamarádka co chová briardy má na svou CH.S. několik fen a i psů.
Nemám chovku, jen chovnýho psa, jinak bych jim to nabídla.
Ne ne, nemám feny. Tedy mám, ale kastrovaný. Jedna bez PP a jedna z osady.
No a odpo letím na veterinu, v noci Mirďa párkrát zvracel bílou pěnu. Ráno už nezvracel, ale teď jsem je jela vyvenčit a zesratá kuchyň. No ale už s krví, takže odpo hned směr veterina. Budu doufat že jen nějaká gastritida a že to nechytí ostatní. Ráno a v poledne jsem mu už dala enterozoo.
No já blbá to v kuchyni nevyfotila pro vetku, hned jsem letěla uklízet, tak aspoň na trávníku jsem cvakla. To lupení nevysral, to už tam leželo. V kuchyni bylo 5 louží, 2 hnědý, tři červený.
No já blbá to v kuchyni nevyfotila pro vetku, hned jsem letěla uklízet, tak aspoň na trávníku jsem cvakla. To lupení nevysral, to už tam leželo. V kuchyni bylo 5 louží, 2 hnědý, tři červený.
Jasně červená krev - to je z konce střeva. Není natrávená.