kometa:Vy jste ten anonym ze slintavky? V tom případě končím debatu.
Jak jinak
Vy jste ten anonym ze slintavky? V tom případě končím debatu.
kometa:Vy jste ten anonym ze slintavky? V tom případě končím debatu.
Jak jinak
To jsou oni….🥰
Ti jsou krásně oškliví!
Tak a mám po koukání…dneska bylo jedno mládě mrtvé, holub opusil hnízdo a druhé vypadlo, společná fotka, asi hodinu po tom holub odletěl, šla jsem se podívat a našla mrtvé mládě, holubi už se nevrátili. …mladí po smrti, staří v čudu. Mladí najedení byli, měla plná volátka. Asi prostě ten odpolední úpal…
PS: na stromě u Kauflandu v JH (vzrostlý dub) sedí Alexandr velký(toho nikdo nesundá) …byla jsem svědkem lovu úžovky, ta žába kvákala jako o život(prohrála) …nejlíp se měl náš pes. Dneska teda den práce a zamilovaných…🙄
To mrtvé holoubě na fotce je hladové. Jeden rodič zřejmě z nějakého důvodu přestal krmit a druhý to také vzdal.
V Liberci kdysi dávno jeden alexandr velký lítal. Byl krásný podzim - spousta ovoce, teplo…taky se nedal chytit. ZOO nescházel (tam jsem volala - a prý nejen já), nevěděli o nikom, kdo ho postrádal. Byl vynikající letec. Poznala jsem ho podle volání - létal kolem často a na švestce či jeřábu na zahradě občas sedával. Prý létal i na balkony do sídliště - tak snad Saša (jak jsem mu říkala) se s příchodem zimy chytit dal…
Volátko mělo.plmé….
Dneska ráno na parapetu holub…nepoznám jestli původní nebo nový nájemník opuštěného květniku.
Verun:Volátko mělo.plmé….
nemělo, to vypadá jinak - viz např fota od Raspice
🙃Já ho měla v ruce..bylo už ztuhlé.jestli očekáváte vole tam kde ma být.tak u ztuhlé mrtvolky je tam,kde zrovna působilla gravitace v době rigoru..
Plné vole zůstane plné, gravitace negravitace. Potrava se nikam nenatlačí ani se nesmrskne. Naopak, kvašením nabyde
Já snad budu to nebohé ptáče exhumovat😂🙈
To by bylo nejlepší.
Plné vole zůstane plné, gravitace negravitace
Potvrzuji. Slepic a bažantů odpitváno dost.