Aktuálně: 2 698 inzerátů262 794 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Co říká váš pes? Aplikace Traini

kometa
kometa správce
07.05.2025, 15:13:59 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 07.05.2025, 14:56:28

doma pak mluvíme v šifrách, aby nám pes nerozuměl. 

Pche! U koček stačí jenom pomyslet, že teda zítra jedeme na tu kastraci…

kometa
kometa správce
07.05.2025, 15:17:04 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 07.05.2025, 14:56:28

já potřebuju mít psa v merku a řešit ho v přímém přenosu…

Přesně! Než vám to AI přeloží, tak už může být turista, vypadající jako pobuda, sežrán.😉

Sardullah
Sardullah 07.05.2025, 15:20:55 xxx.xxx.221.216
kometa:

doma pak mluvíme v šifrách, aby nám pes nerozuměl. 

Pche! U koček stačí jenom pomyslet, že teda zítra jedeme na tu kastraci…

Na to, že stačí jen pomyslet…nechci ani pomyslet…bůh ví, kdo by taková pomyšlení v éteru zachytil 🙄…ale u nás se to pomyšlení týká povětšinou procházky…a nebo mého jídla….a už dost, psi mají stále polední klid a nechci je budit mýma myšlenkama na prochajdu nebo jídlo 🤪

Sarah01
Sarah01 07.05.2025, 18:41:08 xxx.xxx.162.253

Já jsem si teda myslela, že je to nějaká legrace. A ono asi ne, když se zadavatelka tak rozčiluje.

Aljaško, vy svýmu psovi opravdu nerozumíte?

kometa
kometa správce
07.05.2025, 19:49:21 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.05.2025, 18:41:08

Rozčiluje. Nevím proč. Zadavatelka se zeptala a my odpověděli. Ale asi jinak, než bylo očekáváno.

Bodlinka
Bodlinka 07.05.2025, 19:56:25 xxx.xxx.85.238

Zvířata a to celkem jakákoliv pro mě vždycky byla čitelnější než lidi. Tam by se aplikace někdy hodila.

bambule
bambule 10.05.2025, 19:15:45 xxx.xxx.72.39
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aljaška z 10.05.2025, 19:01:44

Nezlobte se, ale celý článek mi přijde jako pěkná reklama. Aplikace pozná emoce zvířete….. to poznám sama a nemusím mít aplikaci. Strach, radost, bolest, nejistotu, únavu atd. A s těmi veterináři no nevím nevím, drtivá většina psů je u veterináře ve stresu, strachu a na to také nepotřebujete aplikaci nebo zázračný obojek. Jasné pokud tomu věříte a chystáte se do toho investovat je to vaše věc. Věřím, že pro zdejší osazenstvo, které má své miláčky “přečtené” na první dobrou, je to spíš nesmysl. 

kometa
kometa správce
10.05.2025, 19:53:06 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aljaška z 10.05.2025, 19:01:44

že je využívají veterináři, to přece nejsou žádní hlupáci.

Viz bambule.

Bodlinka i já jsme veti a nikdy jsme takovou aplikaci nepotřebovaly. Je to jenom reklama. Ale když chcete, klidně do toho investujte. Vaše peníze, vaše volba.

Sardullah
Sardullah 10.05.2025, 22:15:33 xxx.xxx.221.216

Mě to pořád připadá takový nepraktický…to mám teda jako nějakou apku v telefonu a když se pes nějak projevuje a já teda chci, abych to pochopila, použít AI, tak vytáhnu telefon, odemknu, otevřu apku, natočím projev psa a apka mi řekne vo co gou….hele i kdybych patřila mezi ty páníčky, kteří svému psu nerozumí a chytala se stébla, abych rozumněla a chtěla takovou apku použít, tak vím přesně, jak by to dopadlo…přesně jako moje fotografování…pes krásně stojí, krásně se dívá do dáli a za ním velmi přijatelná panorámata a nebo hezky roztomiloučce spinká nebo si drží hračku…a já si řeknu “tak to by byla fotka” a než vytáhnu mobil a zapnu foťák a zaměřím a vyblesknu, tak pes už je zadelí ke mně…odchází ze záběru, začal něco čuchat, pustil hračku, probudil se…prostě už je po akci…takže co by mi asi AI řekla, když by už neměla potřebné informace…

Tím pádem a z mého pohledu si využití v běžné praxi neumím představit, i kdyby ta apka stokrát fungovala….

Ale to se opakuju.

A pardon, zapomněla jsem na ten obojek…tak třeba moje pyrenejka by ho musela mít asi na ocase …neštěká, ale polohou ocasu naprosto přesně vyjádří, jestli je v klidu nebo jí něco zajímá a nebo je rozrušená….žádné štěkání, žádné vrčení…

A když vezmeme štěkot…tak si neumím představit páníka, který žije se svým psem a nepozná, jestli pes štěká radostně nebo jenom tak pro formu (jako moje pyrenejka, která večer vyblafává info pro vlky, že tady nebudou ovce zadarmo) nebo jen zablafe na kolemjdoucího za plotem nebo že jde kolem pes nebo skupina lidí co se mrcasí u branky nebo na zahradě na kočku….ležím doma v obýváku Gina je venku na dvoře a štěká a vím přesně proč…a myslím, že takhle to má většina lidí…prostě to při soužití se psem okoukají, co kdy a jak. 

No a u veta?…můj pes u veta ani nepípne, pokud by ho něco omega bolelo, tak bude plakat popř. se ohradí, bude se ošetření bránit…taky si neumím představit, na co by vet tuhle apku využil…teda pokud mu jako výstup nevypadne “dobrý den pane doktore, já jsem přišel, protože mě bolí to a ono….” protože psi jsou povětšinou dost držáci a bolest dávají najevo, až když je to fakt moc…povětšinou to stejně okouká páníček, protože se mu “něco” nezdá…

efe
efe 11.05.2025, 08:22:41 xxx.xxx.64.15

Aaaa moje oblíbené téma, jak zbohatnout na lidský blbosti (a lenosti). Kurnik že já mám tak malou fantazii, že nedokážu něco takovýho vymyslet…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.