jen ty priznaky otravy ivermectinem jaksi vypadaji uplne jinak a konci to fatalne bez pomoci…
Ať je mu brzo lépe…nám veterinářka říkala, že teď řádí i různé virozy.
Ať je mu brzo lépe…nám veterinářka říkala, že teď řádí i různé virozy.
Já to řešila i s pár majiteli kraťand
Nemá přístup ke koňským koblížkům?
Někteří asi ano (pár lidí co znám ke koním se psem chodí), Jack ale ne. Párkrát jsme na cestě v přírodě nálož potkali, ale krom očichání bližší kontakt neproběhnul.
Prozradíte mi souvislost? U koní se vůbec nepohybuji.
Prozradíte mi souvislost?
Gem MDR1. Zvýšená citlivost u kolií. Třeba na ivermectin. Nedávno jsem to probírala, proto mě to napadlo.
jen ty priznaky otravy ivermectinem jaksi vypadaji uplne jinak a konci to fatalne bez pomoci…
jestli bychom teď žádné problémy neřešili
to je coby-kdyby. Tim se nema cenu trapit. 😉Mohli jste uplne stejne dopadnout i kdyby byl ciste granulovy a pak si “vycitat” -kdybych mu neudelala z zaludku mrzaka granclema, mohli jsme byt nekde jinde
já vím, to je spíš jen takové povzdechnutí…člověk se snaží a prd z toho 😀…
Manžel říká, že my si nemůžeme pořizovat žádná zvířátka…všichni mají nějaký problém. Jediné 100% zdravé a v pohodě zvířátko je aktuálně jen naše betta rybka 😀…nechci to zakřiknout.
Už jsem si i říkala, že příští kočky budou jen nějaký obyčejný miciny zadarmo…i když ani u těch není jistota že budou zdraví. Obecně mám ale pocit že ty plemena jsou na tom čímdál hůř. Co jsem se dočetla u mainských mývalích, tak asi už nechci, děkuji…můžeme být rádi, že má náš kocour JEN předkus a problémy s kůží/srstí…a to mluvím jen o zvířatech s PP :/.
plemena jsou na tom čímdál hůř
plati to obecne
tak clovek se obcas tvari, ze ma schopnosti boha - ze muze misit “rasy a druhy” beztrestne a pak ho priroda zase hezky srazi zpatky do reality a zadupe pod zem.
U tech PP to jen vite - u psa bez puvodu nemate zadnou sanci neco zjistit - ale to neznamena, ze nedegeneruji taky.
Jenze -co zbyva? bud vratit psy/kocky ap. zpatky prirode a do chovu nezasahovat . A ani ty zvirata doma nemit atd. - to uz je realny cil uz, smer nekterych “ochranaru”, organizaci. Nebo chovat dal, zase si “hrat na ty bohy” a kecat prirode do spojovani jedincu, co by ona nikdy nepovolila.
Pak zase to PP alespon nejakou evidenci a sanci lidem nedelat fatalni chyby v chovu poskytne. na rozdil od bPP…
A tohle pisu jako chovatel, co si odchoval PP spatny kus - i kdyz s temi nejlepsimi umysly jsem do toho sla.
Jasně, právě když vidím, co je občas u PP zvířat, kde se spoustu věcí kontroluje, tak absolutně nechápu jak si kdokoliv příčetný může pořídit jedince “plemene” bez PP.
tak - muze 😀 mame svobodu. Tak at si kazdy poridi, co chce.
V konecnem dusledku, kdyz se sejdeme na veterine - je jedno jestli s nebo bez PP psem 😄na te veterine se ty rozdily smazavaji 😂
Konec nostalgie, jdeme obedvat.
Sushi ryzi si mam nabouchat nekam - jeste ze zbyli stravnici se obetuji a nepride nazmar ani zrnko😂
Par dni mam o zabavu postarano - Venca nechce zrat kasicky - i br kasi vzal na milost jen hrudkama a maslem… asi ma pocit, ze se nudim
No moje minulý dvě vesnický micinky kočka epilepsie, celý život na práškách a kocour močové kameny, celý život na drahé veterinární dietě.
Ale držím palce, at už konecně najdete příčinu.