Hubit a klonovat
Toto mě poránu pořádně vytočilo : -((( jak vůbec může někdo o tomto uvažovat? Snad existuje nějaký potravní řetězec. Vyhubením komárů by toho bylo vyhubeno mnohem víc. Vědci by se měli zaměřit na vyhubení části lidstva!!
Toto mě poránu pořádně vytočilo : -((( jak vůbec může někdo o tomto uvažovat? Snad existuje nějaký potravní řetězec. Vyhubením komárů by toho bylo vyhubeno mnohem víc. Vědci by se měli zaměřit na vyhubení části lidstva!!
ten anopheles by zas až tak nechyběl. komárů je bambilion druhů.
No ale píše se to v těch článcích, že spíš se kloní k tomu, regulovat populaci těch parazitů jinak, že ti komáři jsou právě podstatná součást potravního řetězce. Ona se jich líhnou, resp. vyletují mračna, na kterých se spousta živočichů natláská před různými obdobími nedostatku, je otázka, zda by tu niku tak hojně zvládl využít jiný hmyzák… No samozřejmě a pak zda by nám nevadilo přemnožení toho jiného hmyzáka (třeba by roznášel ještě něco výživnějšího).
Hubit a klonovat
Anonymní:Toto mě poránu pořádně vytočilo : -((( jak vůbec může někdo o tomto uvažovat? Snad existuje nějaký potravní řetězec. Vyhubením komárů by toho bylo vyhubeno mnohem víc. Vědci by se měli zaměřit na vyhubení části lidstva!!
Takový rozumný a pochopitelný začátek, zejména pokud žijete v oblasti kde vás komáři nijak neobtěžují ani neohrožují váš život a vy si do té úvahy hodíte vidle anonyme. Nebo vám snad usilovná a štědře, nezanedbatelnou částí národních rozpočtů, podporovaná snaha specializovaných vědců o likvidaci části lidstva, zejména té s odlišným názorem na svět, je málo? Opravdu myslíte že by to chtělo přidat?🤔Za mne jsou tedy zaměření až až.
Jsně:Hubit a klonovat
Když tomu věříte…