Jani, je to trápení, ale věřím, že je to na dobré cestě a už to bude jen lepší. 🍀 Ty nervy chápu, nejsem na tom o moc líp. Jakmile slyším olizování nebo škrábání, tak už prohlížím, co by to zas mohlo být. 🤦
Jani, je to trápení, ale věřím, že je to na dobré cestě a už to bude jen lepší. 🍀 Ty nervy chápu, nejsem na tom o moc líp. Jakmile slyším olizování nebo škrábání, tak už prohlížím, co by to zas mohlo být. 🤦
🍀🍀🍀
Holky díky za podporu…🌼
já teď žiju několik let v období, kdy platí Murphyho zákon “když se něco může pokazit, tak se to pokazí”…všechno prostě dopadne tím nejhorším způsobem, jak to může dopadnout, už začínám věřit na nějakou karmu z minulýho života…..no do této kategorie patří i Máťova nemoc…a taky proto se tak bojím…protože jsem dvě varianty…buď už se to nevrátí a nebo vrátí…tak mám strach, že i tohle může být Murphyho zákon v praxi…
Na druhou stranu jsem rozený optimista a i přes to všechno, co se děje, koukám na věci spíš tak, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř…tak i ta nemoc, jsou podstatně horší…