Jak řešíte odbyt na koťata, naše 2 kočičky mívají pravidelně vrhy. Příbuzenstvo už jsme podarovali. Usmrcování nepřipadá v úvahu. Útulky nevím jestli je berou? Podařilo se vám je vždycky udat?
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 07.09.2025, 07:54:57
Je krásná, se divím, že ji někdo tak pohodil, stačilo by ji nabídnou na Bazoši, FCB nebo jinde a majitele najde lehce. Mourka by asi neudal, ale barevnou kočku hned. Zase někdo ví, kam hodit kotě aby o něj bylo postaráno.😄
U nás je naštěstí koček málo, letos jsem před nedávnem pořídila druh kotě a musela jsem si pro obě pár km dojet, koťata v místě nikdo neměl. což samozřejmě dobře.👍
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 07.09.2025, 07:54:57
Pane jo ta je čananá😍. Kdybych neměla prudiče Chuliho, který honí kočičky a to dost, nevím jak na něho, vše zatím selhalo. Určitě bych chtěla takovou kočičku. Tady na okno chodí kočička nějaká jen v noci což vím a přilepšujeme, ví, že má na okně granule kdyby bylo nejhůře, dnes v noci měla celou makrelu a ano byla zůstala jen kůže.
Ach jo a tak bych chtěla aspoň venkovní dvě kočičky.
😀díky, jek opravdu krásná a hodná..nic neničí, neškrábe nábytek, nerve mi třásně koberce, neshazuje květináče z oken, jako její předchůdkyně, které jsou dnes už jen venku👍😀.. jezevčice Betynka, ostrý drsňák, se všemi kočkami kamarádi..úplně v pohodě..před ní jsem měla holky dobrmanky , úplně v pohodě, nikdy žádný problém..celé dny spolu trávily na dvoře..tak mi není jasné, že ti krásní, chlupatí pejsci, kočky prohání 🤔😄
Pejsci kočky prohání? Ono je třeba je naučit, že se kočka nehoní=neloví. A jde to , netrvá to ani dlouho. Tedy při důslednosti. Velmi dobře rozezná “svou” kočku .Cizí prožene.