Vynikající příprava👍🙂.
🍀
🍀
Hodně štěstí, držím palce. 🍀
Bobi, držím palce, ať to jde hladce! 🍀
Nervy nechte radši doma, ať Vám nezvyšují tlak a máte ho krásnej a všechno dobře dopadne! Myslím na Vás!
…Moc vám všem děkuji🙏…Tašky mám na chodbě,soused má ranní,tak mi je snese dolů pod schody,holka je vyzvedne,jak poveze vnuka na chiru-spálil sicelou dlaň..A já pak pojedu koplem půl 10 k nim,nechám tam nakonec auto(nechat ho někde v uličce 2 měsíce mi nepřijde dobré)Počítám měsíc hojení a měsíc rehabky…Pokud bude míň,tím líp!!🤗
Raduš,už jen dnes doma a zítra budu spát už ve špitále.🤗Telefon budu mít ztišený,jen vrnění nechám..Nerada volám,když je na pokoji víc lidí..Písnu smsku..jak to půjde..
Ronja s motejlem:To je jasný, že se ta nervozita projeví, je to přirozený. Bobčo, přeju všechno dobré. Nějaká sluchátka nebo špunty do uší máte? Tpfuj, tpfuj🌷.
Jo,sluchátka mám-jsem si nahrála spoustu pěkných písniček na MP3..špunty taky…Jaruš bude čekat u baráku,a tu její ji předám,ať má taky do špitálu…🙂
Assil mi poslala na mejl nějaké upravené AI,jsem je tam ještě přidala😇
Vynikající příprava👍🙂.
Ronja s motejlem:Vynikající příprava👍🙂.
To musí být🤗.Když si babči chtěly večer pustit třeba “Pilchnerovou”,nebo něco jiného,já většinou nasadila sluchátka třeba v 8 a poslouchala hudbu,telka byla sice slyšet v pozadí(ta první byla hluchá.😕). No a po obědě jsem zvyklá si bucnout,tak dám taky sluchátka,a tím dám i najevo,že povídat si můžem potom😎..Nevím,jak to bude tentokrát…Té mé kámošce už vzali synové telefon domů…není schopná přijmout hovor,a špatně se jí mluví..čekají,až se ozvou z hospicu na Svatém Kopečku..
Jinak nespím od 4 hodin..sbalila jsem hned chobota,abych ho nezapoměla🤭
Bobčo, hodně štěstí, ať jde vše hladce a bez komplikací, ať už to nikdy nebolí!
Buggyra:Bobčo, hodně štěstí, ať jde vše hladce a bez komplikací, ať už to nikdy nebolí!
děkuji-s tím počítám!🤗🙏
Tak co Bobi už si se zabydlela? Kolik pak je Vás na pokoji? Máš na pokoji i koupelnu? Co spolu trpící? Jojo jsem samé 👂a hlavně zvědavá 👀.
Uvidíme co písne🙂 Dáji, co pejsa? V jakovém je to teďka stadiu, mění se to ještě, nebo se to na něčem už ustálilo?
Už jsem zvědavá ufff.
Pejsek Raduš je na tom o 50% lépe. Fakt ten sprej je pro něho i pro nás zázrak, předtím už to bylo fakt šílené, ten kašel byl už co pult hodiny i v noci. Zatím stříkame 1x denně, sem tam si za kašle, ale to se dá i noc je v pohodě. No snad za měsíc bude ještě lepší a budeme stříkat 2x za týden. Jasně pokud by se zhoršil stříknem vícekrát. Byly jsme upozornění, že sprej má do konce života, zatím objednávame přes veta bojím se, že v lékárně nebudou.
Řasu jsem dojedla já a Chuli, obědnala jsem velké balení a jedem dál já a Chuli, já denně 12 ks a Chulí 5 ks😉.
Ahoooj holkyyy,
asi bych potřebovala,aby den měl 48 hodin🤣🤣🤣Mám rozdělaných milion věcí a nestíhám..dneska jsem se už sekla a vyseparovala jsem,co je důležitý a co musím mít hotové a co ne a neposere se,když to bude později..a taky jsem si po dlouhé době napustila vanu a hodinu se v ní jen válela a fakt si odpočinula v úplným tichu jen s plápolajícího svíčkou..romantika hadr😂Raduš něco dlužím a snad se k tomu konečně dostanu tento týden..zítra mám pohovory odpoledne v práci,ale středa se zdá být v pohodě,mohal bych končit normálně a konečně to zařídit😀
Dneska jsem měla s Božkou vážný rozhovor😂Sice po tmě s čelovkou,ale měla😂V pátek má 13.narozeniny..budu jí dělat zeleninový dortík..takže jsem jí dneska řekla,že mě má přestat děsit tím,že se mi takhle nepozdává,že tu musí být ještě minimálně dalších 13 let😀A ona jakoby fakt rozumněla,položila na mě hlavičku a asi půl hodinky se nechala jen drbat a usnula mi takhle..a pak otevřela oči a odešla si lehnout do sena a spokojeně přezvykovala..teď se mi to zdá lepší poslední dva dny…ale prostě vidím,že není vše úplně ok..ale asi už je to opravdu ten věk..
Bobi!!!Snad bude všechno v pořádku a hlavně dej vědět,jak jsi na tom!!!
Já, že Niki napíšeš, že Boženka rozumněla a odpověděla, že už bude 100% OK. Stejně jako ta naše😉 která asi ještě vyspává ,,vopici"😉protože zatím ještě neposlala nic. Pořád kontroluju mobil, když sem vysávala, nebo se sluchátky neslyším zvonění, natož pípnutí.
Dáji, já jsem chlorellu jedla taky, ale jsem se po ní osypala a četla jsem, že to dělá potíže více lidem.
Brouček…jsem moc ráda, že mu to tak pomáhá😍Vím jakový je to stres, když stonají a nevíte jak pomoct, nebo hůř, že už to nejde😢
Tak já , manžel a Chuli jí jíst můžeme, prozatím žádná osypka a nic vedlejšího😉.
Jsem v pondělí objednávala spreje u vet a volá mi v úterý sestra, že už tam jsou a povídá" p.Farníková vy si je objednáváte do zásoby a nebo to už jste spotřebovaly ty dva" no já, že do zásoby ,já na tyto věci jsem křeček , nikdy mi nesmí chybět a ono na dědině je to horší než ve městě, všechno musím mít dva krát. Sestra se usmála a řekla “ už jsme se lekli, že jste ty dva vypotřebovaly” nene to by byla dvojitá dávka Gigouškovy🤣.
Taky čekám co Bobi, ale určitě je pod uklidňujícími léky a hlavně ať spí co nejvíc, spánek léči a pomáhá, já po operaci stále jsem spala už mi říkaly Růženka a mě fakt nic nebolelo a nebolí do teď. Já se chystám ji taky napsat .
Ty jo, za jeden den jste je tam měla? Tak to máte v pohodě, paráda👍. A teda fakt super, že se mu takhle ulevilo. Jsem moc ráda, že jsou takové “výmysly” možné i pro zvířata.
Jojo v poledne v pondělí volám a v úterý odpoledne volají, že už to mají, super👍.
No hodně by bylo zle kdyby něco takového nešlo nasadit i těm zvířátkům. Fakt to byl zahul, bez léku nevím jak pak by to dopadlo.
spánek léči a pomáhá
Přesně tak. Já si v nemocnici vždycky odpočinula.
Holky, nenapsala vám Bobča někomu? Pořád čekám, kdy se ozve a nic🙄Já vím, já vím, je ,oblbená" určitě..Ale sama jí psát nebudu, neb by mě zase poslala někam😉
.jestli je na JIPU na chvíli po operaci, tak nebude mít možná telefon ani k dispozici….