https://m.youtube.com/watch?v=RRQlFi-dsDM&pp=ygUvQnJpZGdldCBqb25lcyBzIHJvenVtZW0gemtvdXNrYSBzYXR1IG5hIGJhbnF1ZXQ%3D
Tohle asi nejlíp vystihuje mé zkoušení oblečení, nikam nejdu🤣.
Doufám, že u Bobči vše dobrý.
No ono to může být ještě všechno jinak…v pátek mi to potvrdí a ujasní v kolik kam…Něco říkala v pondělí na 11 a že půjdu první..Jsem z toho zmatená jak lesní včela!!🐝jestli na další den???musím počkat na vysvětlení do pátku..Mám napůl sbaleno..zatím do nemocnice na ty4-5 dní a musím i na tu LDN-tam mi to doveze holka..Dájo,netrap se…mám ještě v rezervě švagruši..kdyby to té holce nevyšlo,ale nahlásila jsem jí to dnes,tak doufám,že to půjde..Ptala se mě sestra,jestli bych mohla přijet vlakem(jsem jí řekla o tom šibování termínem)..No nedošla bych tady na nádraží ani náhodou..V Olmiku jsou tramvaje,ale pak k nemocnici je to taky kus od zastávky..Pokud bude platit pondělí,může i švagruše…Ale děkuji ti za nabídku🥰jsi hodná..
https://m.youtube.com/watch?v=RRQlFi-dsDM&pp=ygUvQnJpZGdldCBqb25lcyBzIHJvenVtZW0gemtvdXNrYSBzYXR1IG5hIGJhbnF1ZXQ%3D
Tohle asi nejlíp vystihuje mé zkoušení oblečení, nikam nejdu🤣.
Doufám, že u Bobči vše dobrý.
u Bobči dobrý..Byla jsem si ráno ostříhat hřívu,abych si ji mohla nabarvit,a stavila se u ťamana ,že si koupím plavky..Minule jsem neměla bazén,ale tentokrát se nedám…Byla jsem mokrá jak myš,tak že si je zkusím až doma…no,ty pokrývky horních partií byly celkem dobré,ale jinak byly celkově dlouhé a zapínání ještě jedno na lopatkách..na to bych potřebovala snad asistenta..Tak jsem se rozhodla,že se projdu a půjdu je vrátit..Od čtvrtka jsem nebyla venku-Bylo to poznat,ale zvládla jsem to…Došla jsem tam,ale to hrabání v těch milionech plavek..jedny jsem našla-zelené,na předu šmáhance..šla jsem si je ale vyzkoušet..č.48-dobrý..Pak jsem objevila ty samé v bleděmodrém-krásná barva🤗..Jen všechny malé..Já se nadřela,než jsem je všechny prohrabala..Musela jsme si i vyslíct bundu..teklo ze mě jak z vola..v předklonu,chvíli čapačky,ale to nešlo..Zkrátím to..stály 550(ty první 499,-)Vzala jsem si ty zelené,došla dom zbitá jak…taktak jsem vylezla do schodů…Doma ani pivo!! Co už-jsem se rozhodla po novém roce abstinovat,tak ať trpím🙏
Ahoj holky, jsem doma🙂Zkoušení…ani nemluvte😏Myslím, že my starší ročníky jsme na tom tak nějak stejně. V hlavě máme sebe..jen před pár lety😉A to tělo se pomalu, plíživě mění. Nemusí to být výrazná změna váhy, bych to nazvala spíš přesunem hmot. To, co bylo na bocích, je najednou na břichu a proporce se změní. Najednou vám nic nesedí všechno, co jste nosily a slušelo vám, ten styl vám slušel, je najednou divné. Tak to vnímám já😎
Niki, co ta Boženka?Trochu mě děsíš😔Nevím, v čem to spočívá, že se ti nezdá nevím, jak dlouho ta její změna trvá. Božka by potřebovala zhubnout, aby si něco neuhnala. Já vím, že mám nejmíň co mluvit, s tlustýma kočkama. To jen úvaha…třeba ji ,,jen"pobolívají klouby.
Sem ti říkala, že si s tím nemáš komplikovat život, až se k tomu dostaneš, tak to bude😛
K té módě - postřehli jste zrození génia?
Navrhovat začal, když mu byly čtyři.
V noci brečel - nechtěl spát - chtěl šít.
Teď je mu 10 a 3. března má velkou přehlídku v Paláci Garnier
v rámci Paris Fashion Week.
Seznamte se - Max Alexander, 10 let
https://www.facebook.com/reel/3508505182632983
Hezký, ale nevěřím, že klučina modely dodělal až do konce bez pomoci někoho kdo ho naváděl, dospělák.
Napíšu i sem, včera opich u doktora na to zablokované nadprdelí:
Zabralo! Včera jsem běžela přes silnici! Do auta nastupuju jak zamlada, vystoupím pak i ven, nemusím nejprv odsunout sedačku, vystrčit jednu nohu, druhou přistrčit oběma rukama, posunout zadnici na kraj sedačky, a pak se o dveře zvednout (a mezitím dvakrát spadnout zpátky)! Dvě sta to stálo. Příště nebudu váhat a jedu na píchačku hned jak se něco potento! Cha.
Dneska jsem si ve stoje navlíkla punčocháče! I ponožky! tralala 🤗
Zvláštní je, že jak mě bolel ten kříž a kyčel, tak přestal bolet úplně hrudník (žebro na zádech při spaní). Bedra mě nebolí už přes rok a půl, na ta pomáhají ta cvičení všeliká.
No o tom mi chvilku povídej…. v hlavě máme sebe, ale proporce se mění.
Nikdy jsem v obchodě nezkoušela trička, svetry, mikiny, šaty… kalhoty teda jo, ale vždycky na co jsem sáhla, tak mi sedělo.
Ale jak jsem se … jako to říct kulantně… stala hodně plnoštíhlou, tak se vidím asi ještě větší… loni jsem pobrala v nějaký slevě dva svetry… ještě jsem měla radost, že mají velikosti i na normální lidi, jakože na mě a ne samý XS… no přijedu dom, navlíknu to na sebe a … no kdybych si vzala místo XXXL jenom L tak by to bylo fajn… no takhle jsem vypadala ještě tlustší…
Naopak teda když si objednám z Astratexu podprdu, tak si říkám “ bože ta je obrovská” a oblíknu jí a sedí perfektně.
Daja:Hezký, ale nevěřím, že klučina modely dodělal až do konce bez pomoci někoho kdo ho naváděl, dospělák.
Mám to stejně. Já jsem nevěřící tak nějak od přírody, o všem pochybuju a nejvíc o tom, co nevidím zoči voči. Sledovala jsem pozorně to video a třeba ty šaty z ,,pytloviny" vyšly nakonec jinak, než to tam přikrádal.
Sardullah:No o tom mi chvilku povídej…. v hlavě máme sebe, ale proporce se mění.
Nikdy jsem v obchodě nezkoušela trička, svetry, mikiny, šaty… kalhoty teda jo, ale vždycky na co jsem sáhla, tak mi sedělo.
Ale jak jsem se … jako to říct kulantně… stala hodně plnoštíhlou, tak se vidím asi ještě větší… loni jsem pobrala v nějaký slevě dva svetry… ještě jsem měla radost, že mají velikosti i na normální lidi, jakože na mě a ne samý XS… no přijedu dom, navlíknu to na sebe a … no kdybych si vzala místo XXXL jenom L tak by to bylo fajn… no takhle jsem vypadala ještě tlustší…
Naopak teda když si objednám z Astratexu podprdu, tak si říkám “ bože ta je obrovská” a oblíknu jí a sedí perfektně.
To je právě tím, že dnes je ta móda Onesize nebo co. Já si loni koupila ve výprodeji košili XS, fakt nekecám, a to normálně nosím L. 😄 Všechno je hrozně široké, do svetrů v Takku bych se vešla dvakrát.
Sarah01:To je právě tím, že dnes je ta móda Onesize nebo co. Já si loni koupila ve výprodeji košili XS, fakt nekecám, a to normálně nosím L. 😄 Všechno je hrozně široké, do svetrů v Takku bych se vešla dvakrát.
Oversize🙂A pak se budem hrozně divit, až se to vrátí do normálních velikostí😛jak nám nic nebude😏
S těma podprdama Jani. Pořád mám stejnou velikost, už asi 15let. Jenžééé🤔Koupím si vypasovanou košili pod něco…a najednou M sotva dopnu a celý život jsem měla S🤔Špéčky!🙄i na zádech a tam nejsou vidět😜
A Bobi jsi dobrá👍Dvoudílné plavky bych si neoblíkla ani omylem😏Se podívám na své břicho a ..chce se mi blejt, velebnosti"🤭Miluju svoje jednodílné plavky, už jsem si je koupila potřetí, ty samé😛Vypadám v nich jak normální člověk😉
No já se teda přiznám, že třeba letní šatečky jsem často kupovala u vietnamců… a teda tam byl vždycky problém, že deklarovaná velikost XL nebo klidně XXXXL vypadala v reálu spíš jako M… a člověk jako já si ale stejně řekne…” no sice to vypadá, že to je malý, ale 10XL… tak to zkusím, třeba mi to bude”… a teď se omlouvám všem, že použiju velmi expresivní výrazy… slušňačky prosím, zakryjte si oči… no bude… to určitě… vykuř bábě hrábě, sice to na sebe narvu, ale vypadám v tom jak naprcaná jitrnice…
A teda teď … už tak minimálně 2 možná 3 sezóny… si řeknu, že si koupím nějaký vzdušný šaty do práce, abych přežila ty letní vedra… a vlezu do krámu… já dáma velmi baroktních tvarů a všechno je obrovský, ale ukrutně, jakože i já bych se do toho vešla pomalu 2x…
Nicméně třeba NewYorker se stále drží svých velikostních standardů a z lovu odcházím většinou s prázdnou.
Raduš nebudu komentovat to jaký máš panděro… bych chtěla být tak hubená jako ty jsi tlustá.
Ale třeba s těma plavkama mi přijde, že kolikrát jsou ty dvoudílný lepší, protože ty celkový plavky to břicho.. když ho opravdu máš… zdůrazní.
A teda nevim jak Bobča, ale třeba mě potom ty mokrý plavky na těle docela vadí a v mým věku, když nejsem už na lovu, tak jsem defakto neviditelná… jakože je každýmu j zadele, jaký mám břicho, protože ty lidi nezajímám…takže jedině dvoudílný…
Výraz “barokní tvary” je mi velmi sympatický! Jestli ho nezapomenu, začnu používat 🙂
Já zase plavky mám raději jednodílné, už od mala, protože jsem se prostě v těch dvoudílných nikdy necítila… já obecně nerada odhaluji kůži, trika bez ramínek nebo bez rukávů, krátká trika, sukně nad kolena, nevlastním to. Zase v létě, když je krize, nemám problém k těm černým teplákům navlíct takovou tu sportovní podprsenku (neříká se tomu nějak jinak? Je to ve tvaru sporťácké podprsenky, ale je to určené jako vrchní oděv…) a jít v tom, pneumatika ven, holá záda. Když třeba jdeme obracet seno, aby se to mělo jak větrat, protože holé nohy v seně, to nechceš. To radši holý pupek. No a ty jednodílné plavky na sobě nenechávám. Mám po babičce poděděno několikero plavek, tak je prostě za ten den prostřídám, ony si na sluníčku mezitím uschnou, a mám vždy do čeho se převléct, i když jdu do vody několikrát. Ne, že bych od Bosny byla někde plavat. Vlastně loni s chlapem u něj v lesní přehrádce, tam to bylo i kousek na plavání. Ale není tam v té vodě nic vidět pod hladinou, tak mě to tam nebaví. Já se ráda potápím a rejdím po dně…
Výraz “barokní tvary” je mi velmi sympatický! Jestli ho nezapomenu, začnu používat 🙂 - mě hned naskočili ti naducaní andělíčci😛Kecá, beztak tak nevypadá😏
ale třeba mě potom ty mokrý plavky na těle docela vadí
Jednak nevím,že bych psala dvojdílné🤭..to nikdy!!a budu v nich jen cvičit v bazénu na rehabkách,a jak vylezu,je tam ždímačka a plavky jsou skoro dosucha vyždímané,že jsou do druhého dne suché…Jsem pozorovala ženský,a ptala se,co to tam je..takže ždímačka..Jinak na koupák nechodím..Jsem v nich jak v 10. měsíci☹️ale rehabilitovat chci pořádně…
Raduš,ty s tím XS..někdy M..to ti ty špeky fakt přetékají..
lesnizinka:Výraz “barokní tvary” je mi velmi sympatický! Jestli ho nezapomenu, začnu používat 🙂 - mě hned naskočili ti naducaní andělíčci😛Kecá, beztak tak nevypadá😏
Vy máte co mluvit se svou velikostí XS. 😀
ale vypadám v tom jak naprcaná jitrnice…
Jsem si vzpomněla, jak si kolegyně, taky u Vietnamce, chtěla koupit rovněž šaty. Není tlustá, ale má prostě ženské tvary. Jiné než Vietnamky. Takže se taky narvala do různých šatů, které bohužel nemilosrdně obkreslily všechny křivky a sem tam i nějaký ten špíček, prodavač vykřikoval “suší, paní, suší!”, zatímco kolegyně měla pocit, že má celulitidu i na lokti.