Ty šaty jsou krásné, určitě nebudete “out”. Ať si každý jde v čem libo. ( Na jednom “věnečku” byly slečny rozmanité, většině to slušelo, u některých jsem si říkala “ta snad nemá matku”. V Liberci bude Erotický ples. V čem byste šly na ten 🙂)?
Četla jsem to muži v autě a pěkně jsme se nasmáli při představě, že taky pošlete fotku, v čem tam jdete🤪
Tak konečně mrazy polevily i u nás a přes den se to i vyšplhá nad nulu kousek a večer se to drží kolem -2°C..to už pomalu oslavuji,protože mrazy už mě fakt demotivovaly…byla jsem z toho fakt otrávená..furt jen rozbíjet ledy,tahat vodu do výběhu a dovnitř do přístřešků..největší demotivace bylo to,že všechny zdroje vody zamrzlý,držel se jen jeden,který mà jen omezený objem,takže jsem kýblovala ráno a pak zase večer,když to doteklo..co bych dělala,když by ten zdroj nebyl,to fakt nevím..musela bych v něčem tahat vodu z domova a to si už vůbec nedovedu představit,jak bych to dělala..dneska díky počasí přes den povolil kohout zamrzlý v tisícilitrovce a já všude dolila vodu do full stavu…to se mi aspoň ulevilo…každý den bojuji s tím posbírat z výběhu aspoň jedno kolečko zmrzlých bobků,protože už mám úplně mozolnatý ruce,jak do toho třískám lopatou a snažím se ty bobany oddělit od tý zamrzlý země..no a teď jak je přes den plus,mrholí nebo trošku sněží a večer to zamrzne,tak mám na zahradě kluziště a je to o hubu..ufff..prostě fakt už chci to jaro…
A nepozdavá se mi Boženka…ona bašťí,močí,kálí,normálně chodí,mazlí se jak divá…teď 6.února bude slavit velké kozí 13.narozeniny🙂 Možná to souvisí už opravdu s věkem a budu si muset připustit,že už jí to stáří fakt klepe na dveře…ale já na ní poznám za těch 13 let,že není stoprocentní..jen nedokážu popsat,proč ten pocit mám..
PS:Raduš nezapomněla jsem,dej mi ještě tento týden čas😀
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 26.01.2026, 22:24:26
Niki…taky jsem nahouby-sama sobě se nepozdávám🤭..Asi už s Boženkou stárneme🐐..jen jíme,vylučujeme…ona se aspoň mazlí…Já tu hniju doma,sama samička..naštvaná,bez nálady..bojím bojím,abych někde něco nechytla,tak trčím doma..jen několikrát denně otevřu okno dokořán,vyvětrám,vypustím bacily…špatně spávám teď..honí se mi všechno hlavou…Dnes už jsem mohla ležet na sále a mít to za sebou….Je to nespravedlivé…
😉nejprve mě napadlo, že Canka píše o Vás, ale hned další slova vše osvítila pravým významem a jde o kozenku…a Vy hned napíšete, jak se cítíte nanicovatě. Chápu Vás, to čekání je na prdlačku a ještě k tomu doma sama. Zkuste si to otočit a říkat si, že již brzy!!! Brzy budete mezi lidmi, brzy budete po operaci a brzy budete lepší 🙏🌷čtěte, luštěte, plánujte si čas, co kdy budete dělat-ukliďte si do foroty, co zvládnete, uvařte si s přestávkama to, co máte ráda. Pletete? Háčkujete?
Sama sobě byste měla naordinovat pozitivnější náhled, taky se o to snažím…a jde to, jak kdy…jááá víím…myslím na Vás Bobi 🍀
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 27.01.2026, 06:36:43
Je, je to Bobčo nespravedlivý, hodně. Ale! Ale! Ste silná baba, klidně se vztekněte, nadávejte, ale nepropadejte malomyslnosti. Jste Čech, co přežije i za polárním kruhem 😀, abych to odlehčila směrem k Cimrmanům. Ne, jste silná, statečná, dokázala jste se hrozně zvetit ondynoj, tak to nesmíte zahodit, dupněte si, pošlete je ……. no řekněme k čertu, abych tady hned po ránu nebyla za dlaždiče. To vydržíte, vydržíte a ešče jednou vydržíte. Bobča, Bobča, Bobča!🍀
A víte co, Bobčo - já Vám do SZ zkusím nakopčit článek, kterej na Zrzavcích teprve vyjde - nevim, kdy nechávám si ho jako zálohu, až nebudu mít žádný nosný téma, ale je tam něco, co se mi stalo teď o víkendu, je to děsnýý a já se smála jako pitomá, tak abyste se měla privilegovaně čím zabávat, tak pokud ten text SZ pojme, tak Vám ho tam natlačím, vydržte.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 26.01.2026, 14:25:18
Mám Olfen, používám, mně funguje 🙂
Kdybych měla pocit, že stačí jen potlačovat bolest a uvolňovat chemií, tak zobu a mažu a doktora vidět nepotřebuji.
Ale včera u koní naprostá krize, stavěly jsme s holčičkou další část ohrady (myslela jsem, že bychom to mohly dorazit, ale to jsem byla zase jednou žertovná, se svými pohybovými schopnostmi) a já potom lezla už po tom svahu po čtyřech, protože jsem se nebyla schopná postavit. Dolezla jsem ke stromu a nevěděla, jak se ho chytit, abych se přitáhla, každé přitažení byl nůž do boku. To jsem se nasmála 😀 No, do výběhu jsem se nějak dobelhala, pak jsem ještě musela dát koním seno a dojít k autu, seno jsem dávala po hrstičkách, protože jsem sotva uzvedla vidle, a k autu jsem už nohu táhla za sebou.
No a v noci jsem spala jak zabitá, snad jen jednou jsem se vzbudila, abych se převalila (převalení trvá asi dvacet minut) a vzbudila jsem se až ráno odpočatá krásně. A ráno se mi povedlo vstát, aniž by mě píchlo v boku :-O
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 27.01.2026, 06:57:56
ste řikala, že to dorazíte, ne? Tak jste dodržela slovo 😀
Sem ten Olfen ani nesměrovala na ty Vaše záda, spíš jak se tu rozbila Ronja a ještě někdo, na ty potlučeniny a zhmožděniny asi sasrak. Je ale pravdou, že moje máma na svoje záda - ho používala taky - tehdy byl ešče na předpis, teď jsem čučela, že je volně loženej.
Bobče i Bobče přeji oběma samé dobré 🙂 Nepropadejte panice ani debrézi!
U nás zase napadlo, ale včera vydatně pršelo, tak máme vany plné. Přes den ještě vyhoupne nad nulu, tak nebude zamrzat, to je velmi fajn, protože budu moci využít “nasušenou” vodu. O víkendu jsem přivezla nádrž šestistovku a všude dolila a dočerpala do podzemní nádrže, ještě by to chtělo přivézt druhou šestistovku, ale teď jak zapršelo, tak není spěch. Hlavně nesmí moc nasněžit, resp. musí zase slézt, jinak nemám tu druhou šestistovku jak dopravit, s ní za zadkem nahoru do výběhu nevykloužu.
Jsem zvědavá, jak se dneska moje nová felicie popere s tím novým sněhem, zda do výběhu vyjede - gumy má celkem galusky, to jsem si ráno vyzkoušela na sídlišti, jak testuji vždycky brždění, když nasněží. Tak tomu moc nedávám 🙂 Tak snad nebudu muset těch 10 l horké vody do výběhu tahat růčo fůčo.
Děvčata moje zlatý…🥰Děkuji moc..za hezká slova,i za pomačkání..Ono to je spíš takový “vztek”,že já šibuju holce směny,kdy budu potřebovat odvézt..nemá ze dne na den kdo by jí vyměnil směnu..V té Pasece taky doktorku matu-jsem se jí dnes nedovolala…Dnes jsem se dověděla,že to mám posunuté na pondělí 2.2…Tak honem holce..v Pasece mi to neberou….No a že mi to ještě upřesní v pátek….zítra honem k holičce očmikat,ať si to můžu nabarvit..čekala jsem,až co nejpozději…
A navíc jsem zase začla brát na ředění krve-měla jsem to vysadit 30…tak ještě dnes jsem vzala a od zítra už né…a na cukr 48 hodin-to stačí v ten pátek.
A Zrzavcům děkuji za veselou příhodu..Byla jsem tam první,navedlo mě to v mejlech..že mám SZ..🤭A nemějte strach,to už vydržím..MUSÍM !!!Pomalu balím..mám to naházené na hromadě na stole…Musím i do té Pasky mít sbaleno doma,bo mě tam převezou a holka mi tam doveze věci-ať to sebou netahám do Olomouce…Tam si vemu nezbytné..
Honem jsem to tu přelousknula a trošénku jsme se v tom ztratila. Bobiš, co je špatně, však jsme si psaly, že teda budem ,,nastupovat" zároveň😉já pro sluchátka a ty do nemocnice…6tého ne? A ty nastupuješ dokonce už 2. tak to máš ještě líp, ne? Uf, to je hned teďka v pondělí😲To už ti klepe na dveře😏Jak psaly holky, se ani nestihneš nachystat😜To já se vždycky chystám, myslím si, jakový mám předstih, že mám všechno sbaleno a pak to vypukne: ježíš, já si neumyla boty, co v nich jedu😲Drapnu boty, letím je umýt do pracovny. Mezitím mi uteče do haly Gucci a nechce se nechat ,,vyhodit" z baráku, lítá po schodišti, že ona nejde. Když odlovím Gucci všimnu si, že jsem zapomněla zalít ty kytky, jak jsem se tři dny na ně chystala🙄 Tak letím ještě polít ty. Když konečně vlezu do garáže, spustit kočkám automatické krmítko, nechce se připojit k síti, hlásí problém. Nevím, jestli je správně natočeno kamerou, abych viděla na dveře a misky. Tak sedím v autě, nadávám já, nadává Tom, než se to konečně připojí. Tak zjistím, že trochu doleva, znova to letím ještě pootočit. 15 minut zpoždění. A tak je každý náš výjezd😛
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 27.01.2026, 12:01:46
Bobi kdybych bydlela blíž tak tě fakt odvezu, přivezu, zařídím co bys potřebovala, fakt bych ti pomohla páč vím jak bys to potřebovala a já jsem doma. Škoda, že jsem tak daleko, čím dál víc mě to mrzí.
Ronja s motejlem (neregistrovaný)27.01.2026, 13:58:45xxx.xxx.119.6
Ti to s Váma teda koulej, ale jo, už se jen párkrát vyspíte, všechny palce, pěsti držím.
Hele to se může stát asi jen nám, sojka psovi pustila ořech přímo na hlavu, ten se lekl a začal hudrovat, ale na mě! No udobřit jsem si ho musela, hlavu jsem mu pofoukala, tak ho to rozhodilo, že ani bobek nehodil, chůdě nechápavý.