No a pak přišla Kate Moss a šlo to do kopru.
..tak nejlíp by zodpověděla lesní žínka, ta kdysi tady psala, že dělala modelku..
..tak nejlíp by zodpověděla lesní žínka, ta kdysi tady psala, že dělala modelku..
Pamatuju si ještě manekýny ze 70. - 80. let. Ano, byly vysoké a štíhlé, ale určitě ne vychrtlé. Stejně tak top modelky naší generace Claudia, Naomi, Cindy, Helena Christensen, Eva Herzigová…To stejné, všem dokonce i normálně narostla prsa, protože nebyly totálně podvyživené. Ne, nemám ráda na lidech tloušťku(teď nemám ráda ani sebe🙄) ale tohle přece není normální. Už byly pokusy to zrušit a nějak to nevyšlo. Četla jsem, že proto, že v módním průmyslu hrají prim gayové a holka z křivkama není jejich šálek kávy. Lepší, když vypadá jako něco, co by klidně mohlo být kluk. Ano, vidím to tak i já, protože neznám chlapa, který by obdivoval tyhle ,,palice".
No a pak přišla Kate Moss a šlo to do kopru.
mně teda připadají ty modelky, co se na nich dělá produktové foto k oblečení, úplně normální. to mi spíš vadí bon prix, kde jsou hodně rozmnožený černošky a s nima je blbý představit si, jestli by mi ta barva sedla (podzimní typ, takže třeba v různých rozdílech červené nebo oranžové je obrovský rozdíl)
Bodlinko, tahle slečna kupříkladu https://image.hm.com/assets/hm/91/f5/91f5a31bd33080a83237058d645b8ac8318f7282.jpg?imwidth=2160 vám přijde normální? Kde má pánev, kde má ruce? Triko jak nudle a ještě má ty rukávy prázdné. Dovedu si živě představit, jak vypadá vysvlečená, protože jako odrostlé dítě jsem četla několik knížek z druhé světové, např. o Mauthausenu…s fotkama🙄
Ronja s motejlem:No a pak přišla Kate Moss a šlo to do kopru.
A do toho Twiggy….
No mě přijde, že tou to snad i začalo…
Minule byla vtelce nějaká reportáž nebo co…ukazovali Věru Čáslavskou v akci…tak jsem tak na ní koukala a přišlo i, že teda i ty gymnastky bývaly tak nějak “normální” a že i třeba v tomhle odvětví jsou ty “postavičky” někde jinde…
Věra Čáslavská vyhrávala, když jí bylo 26 - takže normální ženská.. Z dnešního pohledu už byla babička.
Je to ve všech sportech - když někdo nezačne běhat po kurtu nebo bruslit na ledě v 5 letech, tak nemá šanci.
Sardullah:Minule byla vtelce nějaká reportáž nebo co…ukazovali Věru Čáslavskou v akci…tak jsem tak na ní koukala a přišlo i, že teda i ty gymnastky bývaly tak nějak “normální” a že i třeba v tomhle odvětví jsou ty “postavičky” někde jinde…
Ono je to spíš tak, že pozdější gymnastky byly ještě děti. Jakmile dospěly a staly se oplácanějšímo, tak jim klesla výkonnost a brzo skončily. Když byla gymnastkou Věra Čáslavská, tak ty prvky ještě nebyly tak obtížný. A na ty obtížnější prvky, který přišly potom, musely ty holky být lehčí.
Myslím,že dřív mívaly holky kypřejší tvary…neslyšela jsem zamlada nikdy o bulimii,nebo anorexii.. byly celkově oplácanější..stehna,boky..Prostě krev a mlíko🤗
A na ty obtížnější prvky, který přišly potom, musely ty holky být lehčí.
Jasně. Ale myslím, že v tom případě už to není podle hesla "Sportem ku zdraví!" Což vrcholový sport dávno není.
kometa:A na ty obtížnější prvky, který přišly potom, musely ty holky být lehčí.
Jasně. Ale myslím, že v tom případě už to není podle hesla "Sportem ku zdraví!" Což vrcholový sport dávno není.
Není no. Plno sportovců zmrzačenejch, neli přímo mrtvejch, hlavně v zimních sportech. Z hlavy nikdy nevymažu např. smrt v přímém přenosu sjezdaře Gernota Reinstadlera.
Přesně. Sledujem, ale jakmile to zavání pádem, třesu se hrůzou. Nechci nic podobného už nikdy v životě vidět😢Trochu už upravili přenosy, že pády nezopakujou v případě, že to s lyžařem nevypadá dobře, že je tam nějaké vážnější zranění. Tohle bylo dávno a upřímně…nikoho by asi nic tak hrozného ve snu nenapadlo😢Stejně to mám se Sennou v F1. A ke všemu se zabil na moje narozeniny a od té doby z nich mám trauma, pořád se podvědomě bojím, že se něco hrozného zase stane👎
Tak děvčata…finišuju-jde mi to pomalu..Byla tu holka,že mám sbalit i to co mi pak doveze do sanatoria..no nevím,co budu potřebovat. Doléhá to na mě..špatně spávám..Zítra do 11 tam mám být a v úterý snad hned ráno jdu…Ozvu se pak,jak to půjde..Beru tablet,ale když to nepůjde,napíšu Raduš aspoň smsku…Ještě ráno sem zajdu…
Bobi držím vše, aby vše bylo v pohodě, bez bolesti operačních- pooperačních a rehabilitačních. Holka hlavně pozitivní myšlení, žádné ponuré myšlenky a hlavně věř, že vše dopadne OK👍.
Budu myslet a hlavně čekat co a jak. Drž se.
Držím moc palce, ať je vše v pořádku 🍀.
To je jasný, že se ta nervozita projeví, je to přirozený. Bobčo, přeju všechno dobré. Nějaká sluchátka nebo špunty do uší máte? Tpfuj, tpfuj🌷.
Bobca:Tak děvčata…finišuju-jde mi to pomalu..Byla tu holka,že mám sbalit i to co mi pak doveze do sanatoria..no nevím,co budu potřebovat. Doléhá to na mě..špatně spávám..Zítra do 11 tam mám být a v úterý snad hned ráno jdu…Ozvu se pak,jak to půjde..Beru tablet,ale když to nepůjde,napíšu Raduš aspoň smsku…Ještě ráno sem zajdu…
Uf Bobiško, to jsou nervy🙄myslím na tebe celý víkend, jak se to blíží…My budem nervní za tebe, ty už se hoď do klidu a říkej si, že už se jen ,,třikrát vyspinkáš"😛a budeš jak nová😜👍Piš, klidně volej, cokoli budeš chtít potřebovat probrat, napsat holkám sem, přetlunočím. Já volat nechci, do nemocnice se to ani moc nedá, pořád nějaké procedury tak nevíš, kdy má pacoš zrovinka volno😉
Jo a na ples vyhrály kalhoty a ta košile. Z mladších ročníků jsem byla jediná, ale nikdo mi nedal najevo, že by to bylo to nevhodný. Atmosféra příjemná.